Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van egy állati nagy gond a mostani lapszámmal: már kiolvastam. mondom én hogy kéthetente kéne megjelennie :)

Inkább hetente.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

van egy állati nagy gond a mostani lapszámmal: már kiolvastam. mondom én hogy kéthetente kéne megjelennie :)

hoztam 2 éve olaszból egy ciclismo-t ,de azt azóta sem tudtam kiolvasni :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Kedves Konabike,

Írtál e-mailt a terjesztes@bikemag.hu-ra, hogy nem kaptál újságot?
(Nem, mert nem kaptunk)
Hívtad Ildikót, aki az elõfizetési ügyeket intézi?
(Nem, mert az elõbb kérdeztem és Szécsénybõl senki nem reklamált.)

Szerinted így fogsz kapni újságot?
(Nem, mert senki nem tud róla, hogy Te nem kaptál, csak azt tudom, hogy Konabike néven valaki itt rídogál már egy hete, hogy neki nincs újságja pedig elõfizetõ)

Ebben a hónapban 3 db elõfizetõi reklamációnk volt, ami ezrelékben kifejezhetõ számot jelent, aki reklamált rögtön küldtük neki, elsõbbségivel, tehát max. 1 napon várt. Aki nem reklamált, annak viszont nem küldtünk....

Tisztelt Kempelen!
Már többször írtam /telefonáltam e témában(nem ebben a hónapban) a mélyen tisztelt kollégáidnak ,de még egyszer meg fogom tenni.Egyébként a postást zaklatom folyamatosan,mert volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle

-=B.B.B.=-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szevasz házigazda!
Tudatom veled , hogy jelen idõpontban(lásd a helyén) Gyõr város újságosainál még nem jelent meg az aktuális BikeMag.
A kerékpáros boltban igen, tõle 50m-re nem.
Én a jövõ hónapban is elmegyek a bringásokhoz újságért , de lehet , hogy nem ez a jellemzõ az újság tisztelt olvasóira.
Szvsz kettõnk közül ezen helyzet változásáért te tudsz többet tenni!

Szerintem ezt az újságot kerékpárosok olvassák, akik elég gyakran járnak kerékpárüzletbe(megnézni az újdonságokat, beszélgetni az eladókkal) és így szerintem senkinek sem esik nehezére megvenni ott az újságot.

A sebesség mindent megold.

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Én sem értem Endroo. De én nem is igen olvasom el, sem a bmx-et sem a triál részt. Úgy érzem ez a két szakág ami nem fog megfogni, fõleg, hogy egyre öregebb vagyok ezekkez. Bár azt hozzátenném, hogy becsülöm ezen szakág képviselõit is, mert amit csinálnak a bringával az már teljesítmény. De az újság király, habár most elmondhatnám, hogy lehetne benne kevesebb/semmi országúti, bmx, meg triál/dirt/street. De legalább nem jellemzi az újságot az elhirdetésedés, mint a nagy havi életmód/férfi stb magazinokat, ahol lassan minden második oldal egyoldalas hirdetés, az újság meg mégis 1000 Ft-ba kerül. Összegzésül csak így tovább Bikemag team.

ui: Úgy néz ki ma személyesen vehetem át az elõizetõi nyereményemet.Posted Image
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
tényleg a bmx-es részehez le lehet tölteni valahonnan sub fájlt mert a nagy részét nem is értem :rolleyes: vagy csak én vagyok öreg?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
és a stilus, könyörgöm! a stilus!
ha igy beszéltem volna otthon, ugy pofánb*sznak, hogy a fal adja a másikat...

amig itt egy nick van jelen, addig senki nem tud rólad semmit. ergo én ugy beszüntetném az itteni reklamálásokat, mint a pinty. telefonálsz, aszt' lesz.

ujság téma: még nem veselkedtem neki az engem nem érdeklõ részeknek, ugyhogy továbbra is csak kb 90%-on állok, már a bmx megvan :D
alakul na.
csak a szinvonalat tudjátok tartani, merthát hónapról hónapra magasabban van a léc, nehéz lesz átugrani ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mint újságos (is) mondom, hogy az adott szerencsétlen újságos, szinte véletlenül sem kap annyit (többet, kevesebbet), ha kap egyáltalán egy adott fajta újságból.

De ez miatt legkevésbé a Bikemag a felelõs ( szvsz felelõség=0 )

Szólj az újságosnak, hogy reklamáljon !
aztán vagy kap utánszállításba, vagy nem..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Újságos terjesztés: Lapker Rt. (Monopol és kizárólagosságok sorát kell vállalnunk - és minden egyéb lapnak - velük, 100% francia tulajdonban.)
Boltos terjesztés: Bikemag Kft. (Nem véletlenül kezdtük el kiépíteni ezt a terjesztési formát...)

Lapker Rt. perpill ugyan olyan mammut Magyarországon, mint egy telefon- vagy olajtársaság. Az elmúlt fél évtizedben nem hallottam/olvastam velük kapcsolatban gyõztes "Don Quijote"-ról...

Csak tények, nem magyarázkodás.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Szevasz házigazda!
Tudatom veled , hogy jelen idõpontban(lásd a helyén) Gyõr város újságosainál még nem jelent meg az aktuális BikeMag.
A kerékpáros boltban igen, tõle 50m-re nem.
Én a jövõ hónapban is elmegyek a bringásokhoz újságért , de lehet , hogy nem ez a jellemzõ az újság tisztelt olvasóira.
Szvsz kettõnk közül ezen helyzet változásáért te tudsz többet tenni!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts

hetente még jobb lenne :)
én hiába próbálom beosztani max 2 nap alatt "kivégzem".....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Kedves Konabike,

Írtál e-mailt a terjesztes@bikemag.hu-ra, hogy nem kaptál újságot?
(Nem, mert nem kaptunk)
Hívtad Ildikót, aki az elõfizetési ügyeket intézi?
(Nem, mert az elõbb kérdeztem és Szécsénybõl senki nem reklamált.)

Szerinted így fogsz kapni újságot?
(Nem, mert senki nem tud róla, hogy Te nem kaptál, csak azt tudom, hogy Konabike néven valaki itt rídogál már egy hete, hogy neki nincs újságja pedig elõfizetõ)

Ebben a hónapban 3 db elõfizetõi reklamációnk volt, ami ezrelékben kifejezhetõ számot jelent, aki reklamált rögtön küldtük neki, elsõbbségivel, tehát max. 1 napon várt. Aki nem reklamált, annak viszont nem küldtünk....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts
üdv

menj el Whistlerbe, és megtudod mire jó ez a bringa"

ja hát rá is van írva hátul a nyeregvázcsõre hogy : "official supplier Whistler mountain bike park" legalábbis a tavalyira....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
%/@& élet,még mindig nincs újságom,más már sz@rra olvasta....:(

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Cowan agyát is kimosták:p
De igen maga a VÁZ erre való, csak nem mindegy mivel szereled.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Szegény Coiler jól megkapja, hogy nem jó semmire ! :D

Megfejtettük nektek a kérdést!
Nem más mondta a választ, mint John Cowan, mikor a síliftben ereszkedtünk vele lefelé LesGets-ben, pénteken.
"menj el Whistlerbe, és megtudod mire jó ez a bringa" :D
Aztán komolyabbra fordítva: "Ha nincsen pénzed egy kisöszztelósra, meg egy dh gépre,akkor vegyél egy Coilert"

Üdv:Thy
látjátok mit meg nem teszünk az olvasókért:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De szép... benne vagyok az újságba' az egyik fikázós kis postommal :D

Köszönöm szépen, de én akkor is intoleráns maradok a túl sok országúti cikkel és HBalage fájdalmasan részletes technikai leirásaival szemben.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
AGA:
Írtam neked a zenés topikba...

Offolás vége.
Zenékrõl tessék ide:

http://forum.bikemag...hread.php?t=817
"In idem flumen bis non descendimus"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Kihagytam márióaharnónikást :boáárrgghköhköhpüh:

beszótá vazze ?! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!