Inkább hetente.van egy állati nagy gond a mostani lapszámmal: már kiolvastam. mondom én hogy kéthetente kéne megjelennie
Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2005. June 14. - 11:39
A sebesség mindent megold.
Posted 2005. June 14. - 11:36
hoztam 2 éve olaszból egy ciclismo-t ,de azt azóta sem tudtam kiolvasnivan egy állati nagy gond a mostani lapszámmal: már kiolvastam. mondom én hogy kéthetente kéne megjelennie
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. June 14. - 11:29
Kedves Konabike,
Írtál e-mailt a terjesztes@bikemag.hu-ra, hogy nem kaptál újságot?
(Nem, mert nem kaptunk)
Hívtad Ildikót, aki az elõfizetési ügyeket intézi?
(Nem, mert az elõbb kérdeztem és Szécsénybõl senki nem reklamált.)
Szerinted így fogsz kapni újságot?
(Nem, mert senki nem tud róla, hogy Te nem kaptál, csak azt tudom, hogy Konabike néven valaki itt rídogál már egy hete, hogy neki nincs újságja pedig elõfizetõ)
Ebben a hónapban 3 db elõfizetõi reklamációnk volt, ami ezrelékben kifejezhetõ számot jelent, aki reklamált rögtön küldtük neki, elsõbbségivel, tehát max. 1 napon várt. Aki nem reklamált, annak viszont nem küldtünk....
Tisztelt Kempelen!
Már többször írtam /telefonáltam e témában(nem ebben a hónapban) a mélyen tisztelt kollégáidnak ,de még egyszer meg fogom tenni.Egyébként a postást zaklatom folyamatosan,mert volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle
-=B.B.B.=-
Posted 2005. June 14. - 10:23
Szerintem ezt az újságot kerékpárosok olvassák, akik elég gyakran járnak kerékpárüzletbe(megnézni az újdonságokat, beszélgetni az eladókkal) és így szerintem senkinek sem esik nehezére megvenni ott az újságot.Szevasz házigazda!
Tudatom veled , hogy jelen idõpontban(lásd a helyén) Gyõr város újságosainál még nem jelent meg az aktuális BikeMag.
A kerékpáros boltban igen, tõle 50m-re nem.
Én a jövõ hónapban is elmegyek a bringásokhoz újságért , de lehet , hogy nem ez a jellemzõ az újság tisztelt olvasóira.
Szvsz kettõnk közül ezen helyzet változásáért te tudsz többet tenni!
A sebesség mindent megold.
Posted 2005. June 14. - 09:48
ui: Úgy néz ki ma személyesen vehetem át az elõizetõi nyereményemet.
"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...
Posted 2005. June 14. - 07:38
Posted 2005. June 13. - 21:47
ha igy beszéltem volna otthon, ugy pofánb*sznak, hogy a fal adja a másikat...
amig itt egy nick van jelen, addig senki nem tud rólad semmit. ergo én ugy beszüntetném az itteni reklamálásokat, mint a pinty. telefonálsz, aszt' lesz.
ujság téma: még nem veselkedtem neki az engem nem érdeklõ részeknek, ugyhogy továbbra is csak kb 90%-on állok, már a bmx megvan
alakul na.
csak a szinvonalat tudjátok tartani, merthát hónapról hónapra magasabban van a léc, nehéz lesz átugrani
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. June 13. - 20:18
De ez miatt legkevésbé a Bikemag a felelõs ( szvsz felelõség=0 )
Szólj az újságosnak, hogy reklamáljon !
aztán vagy kap utánszállításba, vagy nem..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 13. - 16:29
Boltos terjesztés: Bikemag Kft. (Nem véletlenül kezdtük el kiépíteni ezt a terjesztési formát...)
Lapker Rt. perpill ugyan olyan mammut Magyarországon, mint egy telefon- vagy olajtársaság. Az elmúlt fél évtizedben nem hallottam/olvastam velük kapcsolatban gyõztes "Don Quijote"-ról...
Csak tények, nem magyarázkodás.
vendég_pier_*
Posted 2005. June 13. - 16:16
Tudatom veled , hogy jelen idõpontban(lásd a helyén) Gyõr város újságosainál még nem jelent meg az aktuális BikeMag.
A kerékpáros boltban igen, tõle 50m-re nem.
Én a jövõ hónapban is elmegyek a bringásokhoz újságért , de lehet , hogy nem ez a jellemzõ az újság tisztelt olvasóira.
Szvsz kettõnk közül ezen helyzet változásáért te tudsz többet tenni!
Posted 2005. June 13. - 13:45
hetente még jobb lennevan egy állati nagy gond a mostani lapszámmal: már kiolvastam. mondom én hogy kéthetente kéne megjelennie
én hiába próbálom beosztani max 2 nap alatt "kivégzem".....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. June 13. - 13:41
Írtál e-mailt a terjesztes@bikemag.hu-ra, hogy nem kaptál újságot?
(Nem, mert nem kaptunk)
Hívtad Ildikót, aki az elõfizetési ügyeket intézi?
(Nem, mert az elõbb kérdeztem és Szécsénybõl senki nem reklamált.)
Szerinted így fogsz kapni újságot?
(Nem, mert senki nem tud róla, hogy Te nem kaptál, csak azt tudom, hogy Konabike néven valaki itt rídogál már egy hete, hogy neki nincs újságja pedig elõfizetõ)
Ebben a hónapban 3 db elõfizetõi reklamációnk volt, ami ezrelékben kifejezhetõ számot jelent, aki reklamált rögtön küldtük neki, elsõbbségivel, tehát max. 1 napon várt. Aki nem reklamált, annak viszont nem küldtünk....
Posted 2005. June 13. - 13:32
Posted 2005. June 13. - 13:26
menj el Whistlerbe, és megtudod mire jó ez a bringa"
ja hát rá is van írva hátul a nyeregvázcsõre hogy : "official supplier Whistler mountain bike park" legalábbis a tavalyira....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. June 13. - 12:28
-=B.B.B.=-
Posted 2005. June 13. - 12:23
De igen maga a VÁZ erre való, csak nem mindegy mivel szereled.
Posted 2005. June 13. - 12:19
Szegény Coiler jól megkapja, hogy nem jó semmire !
Megfejtettük nektek a kérdést!
Nem más mondta a választ, mint John Cowan, mikor a síliftben ereszkedtünk vele lefelé LesGets-ben, pénteken.
"menj el Whistlerbe, és megtudod mire jó ez a bringa"
Aztán komolyabbra fordítva: "Ha nincsen pénzed egy kisöszztelósra, meg egy dh gépre,akkor vegyél egy Coilert"
Üdv:Thy
látjátok mit meg nem teszünk az olvasókért:D
Posted 2005. June 13. - 12:08
Köszönöm szépen, de én akkor is intoleráns maradok a túl sok országúti cikkel és HBalage fájdalmasan részletes technikai leirásaival szemben.
Posted 2005. June 13. - 08:59
Írtam neked a zenés topikba...
Offolás vége.
Zenékrõl tessék ide:
http://forum.bikemag...hread.php?t=817
Posted 2005. June 12. - 23:50
Kihagytam márióaharnónikást :boáárrgghköhköhpüh:
beszótá vazze ?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!