Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

jaja, dilisek ezek a rómaiak. :DD

Blájen élete?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
jaja, dilisek ezek a rómaiak. :DD

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

sosem fogom megérteni, hogy miért hõbörögnek sokan a BM tartalmát illetõen. fõképp ez az outi gyalázás nem tetszik. a BM dolgozói sosem írták le sehol, hogy "Mi márpedig MTB-s újságot gyártunk, b*sszameg!", tehát szépen elfér benne az outi, át kell lapozni, akit nem érdekli. nem vagyok outis, félreértés ne essék, sosem próbálnám ki, de attól még bringás rokon sport, és aki ûzi, ugyanolyan kemény gyerek lehet, mint az aki szétstreeteli az arcát hétvégenként a majális park padjain.
ezen kívül a szerkesztõ döntik el, mi legyen az újságban, s nem az olvasó...(egy-két kivételtõl eltekintve). egy filmre is úgy ülünk be a moziba, hogy "lássuk, mi lett az ötletbõl", és ha a húst lecibáljuk magunkról, akkor is az lesz a vásznon, amit a rendezõ megálmodott, kritizálni lehet, de húúúú de felesleges. megvettük a jegyet, megnéztük, választottunk, döntöttünk, ne hibáztassunk mást.

persze,ez mindenhol így van,hol kisebb,hol nagyobb arányban az újságon belül.mikor vettem olasz újságot abban túlnyomórész az outi volt és tetszettek a cikkek,bár a nagy részét nem értettem csak a technikai adatokat :D

-=B.B.B.=-

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
sosem fogom megérteni, hogy miért hõbörögnek sokan a BM tartalmát illetõen. fõképp ez az outi gyalázás nem tetszik. a BM dolgozói sosem írták le sehol, hogy "Mi márpedig MTB-s újságot gyártunk, b*sszameg!", tehát szépen elfér benne az outi, át kell lapozni, akit nem érdekli. nem vagyok outis, félreértés ne essék, sosem próbálnám ki, de attól még bringás rokon sport, és aki ûzi, ugyanolyan kemény gyerek lehet, mint az aki szétstreeteli az arcát hétvégenként a majális park padjain.
ezen kívül a szerkesztõ döntik el, mi legyen az újságban, s nem az olvasó...(egy-két kivételtõl eltekintve). egy filmre is úgy ülünk be a moziba, hogy "lássuk, mi lett az ötletbõl", és ha a húst lecibáljuk magunkról, akkor is az lesz a vásznon, amit a rendezõ megálmodott, kritizálni lehet, de húúúú de felesleges. megvettük a jegyet, megnéztük, választottunk, döntöttünk, ne hibáztassunk mást.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Konabike: Ma délelõtt dobtam postára ajánlva.
üdv:sz

nagyon szépen köszönöm,Sziporka :)

-=B.B.B.=-

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Konabike: Ma délelõtt dobtam postára ajánlva.
üdv:sz

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

eh

talán azért mert újság. És jó dolog, hogy már bringaboltban is lehet kapni, de az újságos azért van, hogy újságot vegyünk ott. Ha csak bringaboltan lehetne kapni, akkor nem tudna másokat is kerékpározásra csábítani...
Emlékszem, mikor anyukámat rászedtem, hogy vegye meg nekem azt a biciklisújságot a kirakatban ... :rolleyes:
vagy 8 éve...

a postást meg noszogtasd meg konabike! ;)
:chase:

fac€,ha jó nõ lenne akkor "noszogatnám" is rendesen :D

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

pontosan.
én anno egy állomáson vettem elsõ Pedál újságomat a címlapján Miguel Indurain-el.
pl. Szécsényben ahol konabike lakik nem biztos, hogy van olyan bringás bolt ahol kapni bikkmakkot.

itt nincs kerékpárbolt,bár már pár éve h folyamatosan kértem a lapokat itt is lehet kapni az újságokat.én az SHKE-ben vagyok klubtag,onnan szoktam beszerezni a többi újságot a Velosportban(a reklám helye :D )

-=B.B.B.=-

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
pontosan.
én anno egy állomáson vettem elsõ Pedál újságomat a címlapján Miguel Indurain-el.
pl. Szécsényben ahol konabike lakik nem biztos, hogy van olyan bringás bolt ahol kapni bikkmakkot.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Bikkmagot meg minek az újságárúsnál venni.Mert tök logikus , hogy bringás újság-bringás bolt.

eh

talán azért mert újság. És jó dolog, hogy már bringaboltban is lehet kapni, de az újságos azért van, hogy újságot vegyünk ott. Ha csak bringaboltan lehetne kapni, akkor nem tudna másokat is kerékpározásra csábítani...
Emlékszem, mikor anyukámat rászedtem, hogy vegye meg nekem azt a biciklisújságot a kirakatban ... :rolleyes:
vagy 8 éve...

a postást meg noszogtasd meg konabike! ;)
:chase:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

kalius:Igazad van .De ahol én veszem ott mindig van ellentétbe a házunk elött álló újságárúsnál.Ott sosincs és nem olyan jó minden hónap elején bebuszozni a városba.
Egyépként mi az a FeHoVa?

a legelején én is inkább árusnál vettem ,de nem volt folyamatosan a lapszámokból és beleuntam a kéregetésbe
A FeHoVa a fegyver,horgász,vadász rövidítése ;)
Sosmogyika,mivel mész a talira?:) mi vonnattal megyünk :)

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ne haragudj, ha megsértettelek a rídogálás kifejezéssel, nem volt szándékom. Egyetlen gondom az volt, hogy régóta elõfizetõ vagy, mégsem a megfelelõ módját választod a reklamációnak. Sajnos a Posta olyan amilyen, ám mióta SK intézzük a borítékolást postázást, tényleg elenyészõ a reklamálók aránya. Sajnos ez téged nem boldogít, mivel pont beleesel az "ezrelékbe". Ha ilyen gondod van tényleg válaszd a fenti elérhetõségeket.
Ui.: Emailt azóta sem kaptunk.
üdv:and

nem sértõdök olyan könnyen,semmi baj ;) csak tényleg a postást nyúztam,mert volt mátr ilyen eset ,mint említettem :(
Abban teljesen igazad van,h titeket kellett volna elõször keresni vmilyen módon,egyébként már a tegnapi folyamán lefixáltuk a dolgokat Ildikóval.
tavaly és tavalyelõtt is volt hogy késõbb kaptam meg a dolgaimat és miikor rászóltam a postásra egy darabig oké volt,lehet most már nyomatékosabban fogok Vele fellépni.
További jó munkát,üdb :Barna

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Egyszer próbálkoztam fóti újságosnál, de azt sem tudta milyen nyelven szólok hozzá:D, azóta inkább fõvárosunkban próbálkozom.

én is kértem egyszer a megboldogult Feribácsi (újságárus volt a szomszéd utcában) tól Bikemagot párszor, de mindig a Bringát akarta adni. aztán nem kértem inkább :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

és akkor hetente fizetnél érte 750Ft-ot?
4*750 = 3000huf.

simán :)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

Tisztelt Kempelen!
Már többször írtam /telefonáltam e témában(nem ebben a hónapban) a mélyen tisztelt kollégáidnak ,de még egyszer meg fogom tenni.Egyébként a postást zaklatom folyamatosan,mert volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle

Ne haragudj, ha megsértettelek a rídogálás kifejezéssel, nem volt szándékom. Egyetlen gondom az volt, hogy régóta elõfizetõ vagy, mégsem a megfelelõ módját választod a reklamációnak. Sajnos a Posta olyan amilyen, ám mióta SK intézzük a borítékolást postázást, tényleg elenyészõ a reklamálók aránya. Sajnos ez téged nem boldogít, mivel pont beleesel az "ezrelékbe". Ha ilyen gondod van tényleg válaszd a fenti elérhetõségeket.
Ui.: Emailt azóta sem kaptunk.
üdv:and

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Szólj az újságosnak

Egyszer próbálkoztam fóti újságosnál, de azt sem tudta milyen nyelven szólok hozzá:D, azóta inkább fõvárosunkban próbálkozom.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
kalius:Igazad van .De ahol én veszem ott mindig van ellentétbe a házunk elött álló újságárúsnál.Ott sosincs és nem olyan jó minden hónap elején bebuszozni a városba.
Egyépként mi az a FeHoVa?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tévedsz
ÚJSÁG - ÚJSÁGárus
a FeHoVa-t sem a tóparton v az erdõben árulják:)
és pl. kevés bringásboltban kapni külföldi bikemagazinokat ellentétben az újságosstandokkal
inkább 1 szép kezdeményezés,h a partnerüzletekben így van

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts

volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle

Konabike: Nekem a lánchálózatos katalógust 1,5 hónap alatt hozták meg.Szóval minek kell rinyálni? De tényleg kúltúráltabban is lehetne beszélni.Mert ha így küldöd a postjaidat nem nagyon fognak itt szeretni.Szóval ésszel!
Bikkmagot meg minek az újságárúsnál venni.Mert tök logikus , hogy bringás újság-bringás bolt.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és akkor hetente fizetnél érte 750Ft-ot?
4*750 = 3000huf.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda