jaja, dilisek ezek a rómaiak. :DD
Blájen élete?
jaja, dilisek ezek a rómaiak. :DD
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
persze,ez mindenhol így van,hol kisebb,hol nagyobb arányban az újságon belül.mikor vettem olasz újságot abban túlnyomórész az outi volt és tetszettek a cikkek,bár a nagy részét nem értettem csak a technikai adatokatsosem fogom megérteni, hogy miért hõbörögnek sokan a BM tartalmát illetõen. fõképp ez az outi gyalázás nem tetszik. a BM dolgozói sosem írták le sehol, hogy "Mi márpedig MTB-s újságot gyártunk, b*sszameg!", tehát szépen elfér benne az outi, át kell lapozni, akit nem érdekli. nem vagyok outis, félreértés ne essék, sosem próbálnám ki, de attól még bringás rokon sport, és aki ûzi, ugyanolyan kemény gyerek lehet, mint az aki szétstreeteli az arcát hétvégenként a majális park padjain.
ezen kívül a szerkesztõ döntik el, mi legyen az újságban, s nem az olvasó...(egy-két kivételtõl eltekintve). egy filmre is úgy ülünk be a moziba, hogy "lássuk, mi lett az ötletbõl", és ha a húst lecibáljuk magunkról, akkor is az lesz a vásznon, amit a rendezõ megálmodott, kritizálni lehet, de húúúú de felesleges. megvettük a jegyet, megnéztük, választottunk, döntöttünk, ne hibáztassunk mást.
-=B.B.B.=-
nagyon szépen köszönöm,SziporkaKonabike: Ma délelõtt dobtam postára ajánlva.
üdv:sz
-=B.B.B.=-
fac€,ha jó nõ lenne akkor "noszogatnám" is rendeseneh
talán azért mert újság. És jó dolog, hogy már bringaboltban is lehet kapni, de az újságos azért van, hogy újságot vegyünk ott. Ha csak bringaboltan lehetne kapni, akkor nem tudna másokat is kerékpározásra csábítani...
Emlékszem, mikor anyukámat rászedtem, hogy vegye meg nekem azt a biciklisújságot a kirakatban ...
vagy 8 éve...
a postást meg noszogtasd meg konabike!
:chase:
-=B.B.B.=-
itt nincs kerékpárbolt,bár már pár éve h folyamatosan kértem a lapokat itt is lehet kapni az újságokat.én az SHKE-ben vagyok klubtag,onnan szoktam beszerezni a többi újságot a Velosportban(a reklám helye )pontosan.
én anno egy állomáson vettem elsõ Pedál újságomat a címlapján Miguel Indurain-el.
pl. Szécsényben ahol konabike lakik nem biztos, hogy van olyan bringás bolt ahol kapni bikkmakkot.
-=B.B.B.=-
Bikkmagot meg minek az újságárúsnál venni.Mert tök logikus , hogy bringás újság-bringás bolt.
a legelején én is inkább árusnál vettem ,de nem volt folyamatosan a lapszámokból és beleuntam a kéregetésbekalius:Igazad van .De ahol én veszem ott mindig van ellentétbe a házunk elött álló újságárúsnál.Ott sosincs és nem olyan jó minden hónap elején bebuszozni a városba.
Egyépként mi az a FeHoVa?
-=B.B.B.=-
Ne haragudj, ha megsértettelek a rídogálás kifejezéssel, nem volt szándékom. Egyetlen gondom az volt, hogy régóta elõfizetõ vagy, mégsem a megfelelõ módját választod a reklamációnak. Sajnos a Posta olyan amilyen, ám mióta SK intézzük a borítékolást postázást, tényleg elenyészõ a reklamálók aránya. Sajnos ez téged nem boldogít, mivel pont beleesel az "ezrelékbe". Ha ilyen gondod van tényleg válaszd a fenti elérhetõségeket.
Ui.: Emailt azóta sem kaptunk.
üdv:and
-=B.B.B.=-
Egyszer próbálkoztam fóti újságosnál, de azt sem tudta milyen nyelven szólok hozzá, azóta inkább fõvárosunkban próbálkozom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tisztelt Kempelen!
Már többször írtam /telefonáltam e témában(nem ebben a hónapban) a mélyen tisztelt kollégáidnak ,de még egyszer meg fogom tenni.Egyébként a postást zaklatom folyamatosan,mert volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle
Egyszer próbálkoztam fóti újságosnál, de azt sem tudta milyen nyelven szólok hozzá, azóta inkább fõvárosunkban próbálkozom.Szólj az újságosnak
volt már h ajánlott levél is csak 2 nap múlva került elõ.Rídogálni meg nem szoktam.köszi a tanácsokat,ígérem tanulok belõle