akkor az dupla érték.
húú. most mennyit érhetne az x évvel ezelõtti sport kiállításon 1000HUFért árult Dave saját kezével eltört grip shift x-ray váltó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Started by
Andrew Wolf
, 2005. January 31. 16:27
Posted 2005. June 23. - 10:55
Posted 2005. June 23. - 10:29
Posted 2005. June 23. - 09:53
nagyon jo a borito tegnap zuhanyozaskor kinn felejtettem es nem azott el.
szeretem a jo anyagminosegt
ra lehet szitazni nyugodtan hogy csepp por és ütésálló.
szeretem a jo anyagminosegt
ra lehet szitazni nyugodtan hogy csepp por és ütésálló.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. June 22. - 12:02
Posted 2005. June 22. - 11:23
Nekem is meg volt A legesõ és még vagy három mbah szám szinte csak fordításból állt Volt benne Pl. 20E-es synchros középcsapágy, átlagkereset szintén ennyi volt
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 22. - 10:52
Posted 2005. June 22. - 10:45
az összes szám megvn,a többi már be lett kötvejeh, akkor te õsgyûjtõ vagy!! nekem a legrégibb asszem 99-es, vagy 98 évvégi...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. June 22. - 07:24
OFF
Cingár... hmmm... az Üvegtigris baráti körébõl...? ;-))))
ON
hû padavanodnak f*ngja sincs, hogy ez mit jelent, mester....
Posted 2005. June 22. - 07:22
Posted 2005. June 21. - 15:16
Cingár nem semmi :-) én most köttetem be '97 tõl az összes évfolyamot
-=B.B.B.=-
Posted 2005. June 21. - 13:37
OFF
ON
ON
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2005. June 21. - 12:15
az semmi, én két hónapig olvastam az április számot, amikor is megjött a júniusi, és észrevettem, hogy nem is kaptam májusit. :DD
Posted 2005. June 21. - 10:49
Azért furcsa, hogy sokszor csak bambulok az ujság felett, néha beleolvasok és ezzel telik el kb két hét. MOst egy hét után már harmadszor olvastam el a cikkeket. Talán kevesebb a szöveg ? :think:
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 21. - 10:48
Posted 2005. June 21. - 10:44
a Bujtor filmek nem jutnak eszembe.
csak a Belügy Minisztérium.
fõleg ha a BM dolgózóiról olvasok.
csak a Belügy Minisztérium.
fõleg ha a BM dolgózóiról olvasok.
Posted 2005. June 21. - 10:40
Posted 2005. June 21. - 08:42
Posted 2005. June 21. - 06:25
bármelyik képregényben benne van, most nem a filmre gondoltam. na de, lényegtelen, és ez már maxi OFF.
visszatérve a BM-re, mindig helyeslõen bólogatok, ha olyan cikket olvasok, melyben a bringásokat ért atrociátosokat taglalja. velem is számos esetben megtörténik, hogy magasról lesz*rnak az autósok, de más, koca bringás "társak" is elõszeretettel felejtik el a KRESZ-t. persze ilyenkor szoktam kedélyesen odaordítani pár keresetlen szót, melyet kellõ hallgatással nyugtáznak és elsompolyognak.
az autósokban az az undorító, hogy tök gyávák, megcsinálja a kunsztot, amivel veszélyezteti a közlekedésedet, aztán hiába mutogatsz és kellõen artikuláltan beszélsz felé, hogy le tudja olvasni a szádról, ami a szíveden, meg nem állna, hogy az igaztalan igazságát bebizonyítsa, hanem gázpedál, majd gyors elinalás.
a minap történt meg az, hogy egy kétsávos, igen gyér forgalmat felmutató helyen megelõztem egy csodahogyelnemdõl bringás nõt, mert olyan irdatlan lassan ment, hogy gyalog megelõztem volna. elmegyek mellette, ekkor egy zöld ASTRA igen kedélyesen elhúzott mellettem hátulról, mondhatni súrolt, pedig balra neki még lett volna kb.2 méter hely. ehh, mondom vicces fiú. vélhetõen produkálta magát a szõkének, aki mellette ült. hoppá, keresztezõdés, elsõbbségadás köt.táblácska, valamint forgalom, melytõl nem tudott befordulni. :DDD láttam, hogy a visszapillantóban hesszol, na csak hesszolj. szép finoman jobbról megelõztem, és olyan közel mentem hozzá, hogy nadrágom súrolta az ajtót....benéztem, hát láttam hogy a sz*r is feláll benne. bólintottam, láttam rajta, hogy megértette.
pedig ez egy kisváros, képzelem mi lehet Bp-en?? persze vannak esetek, melyet Balázs is leírt x számmal ezelõtt, mikor nem az dönt, hogy kinek van elsõbbsége, hanem hogy hányan és milyen élõsúllyal ülnek a kocsiban. az õ esetében, (mikor az egyirányúban neki jött szembõl egy keménylegény) én sem hõbörögtem volna, annak csúnya vége lett volna annyi fickós fickóval szemben.
visszatérve a BM-re, mindig helyeslõen bólogatok, ha olyan cikket olvasok, melyben a bringásokat ért atrociátosokat taglalja. velem is számos esetben megtörténik, hogy magasról lesz*rnak az autósok, de más, koca bringás "társak" is elõszeretettel felejtik el a KRESZ-t. persze ilyenkor szoktam kedélyesen odaordítani pár keresetlen szót, melyet kellõ hallgatással nyugtáznak és elsompolyognak.
az autósokban az az undorító, hogy tök gyávák, megcsinálja a kunsztot, amivel veszélyezteti a közlekedésedet, aztán hiába mutogatsz és kellõen artikuláltan beszélsz felé, hogy le tudja olvasni a szádról, ami a szíveden, meg nem állna, hogy az igaztalan igazságát bebizonyítsa, hanem gázpedál, majd gyors elinalás.
a minap történt meg az, hogy egy kétsávos, igen gyér forgalmat felmutató helyen megelõztem egy csodahogyelnemdõl bringás nõt, mert olyan irdatlan lassan ment, hogy gyalog megelõztem volna. elmegyek mellette, ekkor egy zöld ASTRA igen kedélyesen elhúzott mellettem hátulról, mondhatni súrolt, pedig balra neki még lett volna kb.2 méter hely. ehh, mondom vicces fiú. vélhetõen produkálta magát a szõkének, aki mellette ült. hoppá, keresztezõdés, elsõbbségadás köt.táblácska, valamint forgalom, melytõl nem tudott befordulni. :DDD láttam, hogy a visszapillantóban hesszol, na csak hesszolj. szép finoman jobbról megelõztem, és olyan közel mentem hozzá, hogy nadrágom súrolta az ajtót....benéztem, hát láttam hogy a sz*r is feláll benne. bólintottam, láttam rajta, hogy megértette.
pedig ez egy kisváros, képzelem mi lehet Bp-en?? persze vannak esetek, melyet Balázs is leírt x számmal ezelõtt, mikor nem az dönt, hogy kinek van elsõbbsége, hanem hogy hányan és milyen élõsúllyal ülnek a kocsiban. az õ esetében, (mikor az egyirányúban neki jött szembõl egy keménylegény) én sem hõbörögtem volna, annak csúnya vége lett volna annyi fickós fickóval szemben.
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János
Posted 2005. June 20. - 14:06
téma OFFAsterix!!
azt nem néztem téma ON
-=B.B.B.=-