bármelyik képregényben benne van, most nem a filmre gondoltam. na de, lényegtelen, és ez már maxi OFF.
visszatérve a BM-re, mindig helyeslõen bólogatok, ha olyan cikket olvasok, melyben a bringásokat ért atrociátosokat taglalja. velem is számos esetben megtörténik, hogy magasról lesz*rnak az autósok, de más, koca bringás "társak" is elõszeretettel felejtik el a KRESZ-t. persze ilyenkor szoktam kedélyesen odaordítani pár keresetlen szót, melyet kellõ hallgatással nyugtáznak és elsompolyognak.
az autósokban az az undorító, hogy tök gyávák, megcsinálja a kunsztot, amivel veszélyezteti a közlekedésedet, aztán hiába mutogatsz és kellõen artikuláltan beszélsz felé, hogy le tudja olvasni a szádról, ami a szíveden, meg nem állna, hogy az igaztalan igazságát bebizonyítsa, hanem gázpedál, majd gyors elinalás.
a minap történt meg az, hogy egy kétsávos, igen gyér forgalmat felmutató helyen megelõztem egy csodahogyelnemdõl bringás nõt, mert olyan irdatlan lassan ment, hogy gyalog megelõztem volna. elmegyek mellette, ekkor egy zöld ASTRA igen kedélyesen elhúzott mellettem hátulról, mondhatni súrolt, pedig balra neki még lett volna kb.2 méter hely. ehh, mondom vicces fiú. vélhetõen produkálta magát a szõkének, aki mellette ült. hoppá, keresztezõdés, elsõbbségadás köt.táblácska, valamint forgalom, melytõl nem tudott befordulni. :DDD láttam, hogy a visszapillantóban hesszol, na csak hesszolj. szép finoman jobbról megelõztem, és olyan közel mentem hozzá, hogy nadrágom súrolta az ajtót....benéztem, hát láttam hogy a sz*r is feláll benne. bólintottam, láttam rajta, hogy megértette.
pedig ez egy kisváros, képzelem mi lehet Bp-en?? persze vannak esetek, melyet Balázs is leírt x számmal ezelõtt, mikor nem az dönt, hogy kinek van elsõbbsége, hanem hogy hányan és milyen élõsúllyal ülnek a kocsiban. az õ esetében, (mikor az egyirányúban neki jött szembõl egy keménylegény) én sem hõbörögtem volna, annak csúnya vége lett volna annyi fickós fickóval szemben.
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János