Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nem neked írtam!:)
Nem is olvastam a te HSZ-edet,csak az elsõ kettõt és Biondobike-é kicsit megmosolyogtatott :)

Tudom én csak válaszoltam.
Én személyeskedtem mert gecizett, ennyi.
Attól a probléma még valós és igaz.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem neked írtam!:)
Nem is olvastam a te HSZ-edet,csak az elsõ kettõt és Biondobike-é kicsit megmosolyogtatott :)
Ilyenrõl nem tok nyilatkozni mert nekem fõként attól függ,h kik köszönnek vissza,h melyik géppel m1ek :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

IMHO virágozzék minden virág
(kivétel persze,ha én csuklom :) )
A tolerancia jegyében;
a szemellenzõs országútisokat L kéne küldeni kicsit Leogangba drogozni egy EZER Km-et mozgó masinával
a "naggyonfrííík"-et meg körbe kéne hajtani 180 km-en át betonon
máris Lkezdenék tisztelni 1mást
nevetséges,h nem tudjuk felfogni,h a kerózásnak különféle egyenrangú ágai vannak :P

Én nem kezdtem kötekedni.
Õ kezdett szarakodni, ott az önéletrajza.
Mellesleg én tisztelek mindenkit, de sajnos most általánosítás nélkül mondom, hogy az országútisok nagy hányada még a cc-seket is lenézi..
Nekem még soha sem köszönt vissza outis és ez szégyen!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"Kérdezem ezt azon felindulásból, hogy az õszi szezon minden újságjában túlteng a versenybeszámolós téma. Úgy gondolom, hogy akit érdekel az úgyis ott volt, vagy a neten a "szétzúzommagamahalálbapicsábaszevasz" pont hu-n cserél eszmét arról, hogy ki volt a legkeményebbcsávó (vagy csaj) akkor éppen. "

Ez el is kerulte hirtelen a figyelmem.
Ebben szerintem nicns igazad. Ennyi erovel akkor az Eurobike -rol se legyen cikk, mert akit erdekelt az ugyis kiment, ne legyen cuccokrol leiras, mert aki olyat akar az ugyis megveszi, vagy megnezi a gyarto honlapjan az adatokat es folytathatnam.
Talan az unokad a kovetkezo generacios digitalis vilagban mar szemelyre szabott ujsagot kap es kizarolag olyan tartalom lesz benne ami ot erdekli, de amig nyomtatott verzio van, es mindenki ugyanazt kapja, addig sajnos lesznek benne olyan dolgok, ami neked nem tetszik.
Ugy velem az ujsag sokkal jobb mint korabban, es arra torkeszenek az illetekesek hogy egyre jobb legyen.
Ha minden jol megy akkor holnap en is jol atragom az ujsagot :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
IMHO virágozzék minden virág
(kivétel persze,ha én csuklom :) )
A tolerancia jegyében;
a szemellenzõs országútisokat L kéne küldeni kicsit Leogangba drogozni egy EZER Km-et mozgó masinával
a "naggyonfrííík"-et meg körbe kéne hajtani 180 km-en át betonon
máris Lkezdenék tisztelni 1mást
nevetséges,h nem tudjuk felfogni,h a kerózásnak különféle egyenrangú ágai vannak :P

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Visszaraktam, végülis színesíti a szürke hétköznapokat.
"In idem flumen bis non descendimus"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Az elsõ maradhatott volna... :x
Semmi olyan nem volt benne,amit ne lehetett volna lenyelni...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Moderálási alapelvek

"Amennyiben egy fórumozó a fórumszabályzatban foglaltakat megszegi - és ezért a fórum moderátorainak bármilyen módon változtatni kell az érintett témakör, vagy a topik összetételén (törlés) -, az illetõ figyelmeztetésben részesül.
A többszöri figyelmeztetés a hozzászólási jog átmeneti - esetenként végleges - megvonását eredményezheti. Kirívó esetekben a fórumozó azonnal és végérvényesen kizárható.
Amennyiben nem értesz egyet a házigazda döntésével kérjük elsõsorban vele próbáld meg tisztázni a vitás kérdéseket privát üzenetben vagy emailben. Ha úgy érzed nem tudtok dûlõre jutni, megkeresheted az adminisztrátort, aki biztosan ki fogja vizsgálni az esetet.
Ha egy fórumozó szándékoltan megtévesztõ módon állítja be egy házigazda döntését, azonnali és végérvényes kizárásban részesül."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Egyik hsz. kapcsolódott a másikhoz. Mindent vagy semmit.

biondobiker

biondobiker

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Köszönjük a szólásszabadságot. Senki nem személyeskedett, véleménynyilvánítás volt. Bocsánat, hogy elmondtuk a véleményünket, többet nem tesszük.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Legutóbbi tucat hozzászólást töröltem. Akinek nem tetszik olvasgassa a fórumszabályzatot és ne személyeskedjen.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Szevasztok! Elsõsorban az érdekelne, hogy végez-e valaki valami féle felmérést azzal kapcsolatban, hogy milyen témák és mekkora mennyiségben legyen az újságban???? Kérdezem ezt azon felindulásból, hogy az õszi szezon minden újságjában túlteng a versenybeszámolós téma. Úgy gondolom, hogy akit érdekel az úgyis ott volt, vagy a neten a "szétzúzommagamahalálbapicsábaszevasz" pont hu-n cserél eszmét arról, hogy ki volt a legkeményebbcsávó (vagy csaj) akkor éppen. Egyébiránt továbbra is fenntartom azon álláspontomat, miszerint nem feltétlenül szükségeltetik tízezerszer bénullás méretben kinagyítva közölni egy bringateszt kapcsán például übergagyi alkatrészrõl készült képet(lásd elõzõ szám még mindíg). Tetszett egyébként az, ahogy mösziõ Sinyard elmondja miszerint ott gyártják az alkatrészeket(speci.) ahol azt a legjobban tudják.Ezen információk birtokában bátran fordulok majd én is kedves tajvani cégekhez, és teszem ezt mindazért mert kimagasló nóném kiegészítõket szeretnék a kerékpáromra (speci.Pl.:horpatag dudoros kormány P3.).És nem pedig azért mert egy szem rizs áráért dolgoztatják a kedves tajvani munkásokat biztosítva ezzel a kétszázszoros hasznot.Kedves bringástársaim!Lássuk meg a frankót, a piacgazdaság diktálta marketinggépezetet, és ne ringassuk magunkat az eladomazautómhogy biciklitgyárthassak témájú micimackómese szerû mendemondákba.Az utóbbi pár számra visszatekintve amatõr szemek is láthatják, hogy micsoda reklámkampány folyik a velotrade(vagy bikemag) részérõl megalapozva ezzel a jövõ évi eladásokat.Ez még nem lenne baj, csakhogy tegye ezt egy önálló reklámcélra szánt szóróanyagban és ne pedig ilyen sunyi módon hónapról hónapra.Köszönöm a figyelmet.Budapest egy nagy játszótér mindenki zúzzon ezerrel!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
rob: az én részvétem is :(

endroo: de hüle vagy ;) :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Zsirosmacsnak grat h benne van a zújságba :)

tjah meg h 4év után elöszõr,de megtörténik végre, h szólnak h lejár az elõfizu! .. de most meg lemaradt "szokásos" évvégi összesítõ, h meik számban mi volt..

azt a törõs cuccos 3oldal meg szerintem hülyeség, meg már volt ienrõl szó, úgy rémlik..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem még nincs meg az új szám, de most már nagyon kiváncsi vagyok.

De tényleg Atom is hozzászólhatna, mert sokszor itt van.

A sebesség mindent megold.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
respect rob!
Atom, szólj hozzá!Ne csak olvass.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
most már én is kiváncsi vagyok, hogy mi ez a nagy felhajtás, úgyhogy megyek és tisztelt szerkesztõ urak: VESZEK egy újságot ;)

azon gondolkodtam hogyha kritizálom az újságot akkor tudják-e bannolni a vásárlást is? :chin::D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ilyen témában az érv is csak egy személyes vélemény, nem több
és nagyon változó!
van aki szereti van aki nem

asszem kerítek egy újságost.

Rob: részvét. sajnos tudom milyen érzés:(

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
rob:
1 részvétem
2 szerinted nincs valóságalapja annak, amit Atom írt? Ha benézel a techbe, szinte csak a lehúzás megy, személy vélemények, és nem érvek alapján...
3 szerntem ezt most túlreragáltad, de ez értehetõ jelen esetben, nem kioktatás, csak tanács, most ne ezzel foglalkozz..
Van állásom...:bananadan

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bár egyéb okokból kicsit ingerült állapotban vagyok [az éjjel meghalt a nagymamám], azért atom beköszönõjére reagálnék.

ha te, atom annyira ráérsz, hogy ilyen és hasonló véleményeket leszûrj a fórumról, akkor arra is lehetne idõd, hogy kompetens, hozzáértõ és csöppet sem elfogulatlan módon te is kifejtsd itt a véleményed, mindenki elõtt nyitva a lehetõség. ha nem érsz rá ennyire, csak mások elbeszélése alapján irtad a cikket, akkor a saját farkába harap a kigyó, és mirõl beszélünk?

második amit leszûrtem: nem vagy tapasztalt fórumozó. tengerszám emlegethetném a fórumokat (nem csak kerékpáros témában!) ahol emberek véleményt fejtenek ki errõl-arról. alapvetõ emberi tulajdonság, hogy van véleményed. de olyat én még sehol nem láttam, hogy valaki azt mondja, ehhez nem ért [amiben teljesen igazad van]. és tudod miért van ez? nem azért, amit te megpróbálsz a cikkben beállitani. mert ahhoz amihez nem ért valaki, nagyon nehéz hozzászólni. tehát ha hozzászól (jót vagy rosszat mindegy) akkor valami köze van hozzá. nem azt mondom, hogy ért is hozzá ezer százalékosan, hanem hogy van köze hozzá. te amugy kiállsz emberek közé hangoztatni a hozzánemértésedet pölö az atomfizikában, a rákkutatásban vagy egyéb területen amihez nem értesz? biztosan nem. de biztosan formálsz véleményt olyan dolgokról, amihez nem tökéletesen értesz. (tippelehetek? mondjuk politika)

konklúzió: van abban valami, ami abban a cikkben az alap mondanivaló. de sikerült ugy átmenned személyeskedésbe, hogy egy embert nem emlitettél néven, amit nem tartok [most mondhatnám, hogy gerinces, de abból csak a feszültség lenne] szóval inkább etikus dolognak. tehát: ha valakit, vagy valakiket nekiállok a nagy nyilvánosság elõtt - gondolom az ujság elõfizetõi és vásárlótábora nevezhetõ ennek - szapulni, az a minimum, hogy megnevezem, nem? vagy csak szerintem?
aki ismer, tudja, és szivesen csinál is viccet belõle: tõlem sem áll(t) távol olyan alkatrészekrõl vagy egyébrõl véleményt formálni, amit nem próbáltam. de most õszintén: ha mindeki csak arról beszélne itt, amit próbált, akor temethetnénk az egészet. e-speculation. mond ez a szó valamit? pedig a fél internet errõl szól.....

azon gondolkoztam, hogy egyáltalán hozzászóljak-e vagy ne a témához. azért, mert ilyenkor az elsõ reakció a biráló részérõl az általánosan elfogadott, és millisecundumok alatt a földbe tipró "akinek nem inge nem veszi magára" félmondat. szóval lehet vele dobálózni, én állok elébe.

aki nem tudja eldönteni, hogy itt a neten kinek higgyen, annak tök felesleges a szájtépés az ujság oldalain keresztül, aki meg el tudja dönteni, az meg olvassa a sorok közötti tartalmat. ugyhogy szerintem a cikk semmi másra nem volt jó, mint hogy egy rossz reggelen még rosszabbat csináljon nekem.

ennyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.