Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
azért ez a hozzászólás limit....:-/

sztem ez a fórum lényegét "sérti"

mert ellövöm a hozzászólásaimat, aztán felmerül vmi jó téma a szabadonfutóban, akkor nem rudok hozzászólni, neadjisten segíteni valakinek vmiben...

igazából mi is a baj a mostani rendszerrel?

és rob-bal teljesen egyetértek...

az, hogy kialakulnak általános vélemények, nem biztos hogy baj, és valószinûleg nem is alaptalan....ugyanakkor meg kell tanulni olvasni a sorok között, és kiszûrni a lényeget

na most ehhez bizonyos fokú intelligencia kell, aminek a szintjét jópár értelmes, frissen idetévedt ezer fríí arc nem éri el....értük nem kár, úgysem hisznek senkinek...

a gyökér emberek meg úgyis kikopnak elõbb-utóbb, mindig megjelennek aztán eltûnnek

hadd ne említsek most pár nevet....
Autist Team:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Aham: AWS hack olyan 30 helyen módosítja az eredeti kódot plusz meglevõ adatbázist... Nemfrankó.
(Azé' jól elvagyok magamban.)

"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, majd jön a privi, hogy léccccci, törölj ki 2 postot, ehhez hozzá szeretnék most szólni... :D

A megasztárosok, akkor most kamuk?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
írja csak a számlámhoz.

köszönöm.

;-)

ez a maximum replies érdekesnek tûnik! remélem a fórum gyarapodására válik (mármint lelki)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

legyen egy 'Mondd Fórum' topic is!

és legyen Endroo Fityisz és micike moderátor! :D

Valaki még valami? Vagy hozhatom a számlát? Kártyás fizetés vagy...?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"Maximum New Threads/Replies Per X hours Per Usergroup & Forum"
+
"Advanced Warning System (a.k.a. Zero Tolerance's Warning Hack)"
kombó jónak tûnik így elsõ blikkre. Na, holnap rámegyek.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nemtudom, mert nem láttam. de van ?fizikai? törlés. szóval go on. és 1 nap pihi automatic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
legyen egy 'Mondd Fórum' topic is!

és legyen Endroo Fityisz és micike moderátor! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
:clap1: ...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Endroo: szerintem egy dologról beszélünk és ha láttad a mai frissen törölt "hozzászólásokat", akkor nem értem miért mondod, h. finomabban töröljek itt a topikban. (Ha van szikrányi értelme - esetleg közderültséget okoz... - meghagyom.)
Igazad van: kurvakevés ez az 1-2 (három) moderátor. "A számítógép segítségét kérem." Holnap körülszaglászok a fórum gyártójánál a tech. lehetõségekrõl.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zorg: jó. és? :chin:

akkor rá kellene tenyerelni a kick gombra. legalábbis szerintetek. vagy össze lehet szedni némi inteligenciát és nem vakon elhinni hogy a megasztárban továbbjutók valóban tudnak énekelni és hogy a spongyabob egy kultúrális gyermekmûsor, vagy hogy a testbike egy elfogulatlan hiteles autentikus forrás.

továbbra is +1 vote a keményebb moderálásra és a pihiztetésre és a 100 hozzászólásig nem nyíthat topikotra és a napi hozzászólási limitre.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Azok kedvéért, akik gyûlölik, ha idézeteket rakok saját szavaim helyett (de napjainkban ismét aktuális):

SEX PISTOLS LYRICS

"Anarchy In The U.K."

Right! Now ha ha ha...

I am an antichrist
I am an anarchist
Don't know what I want
But I know how to get it
I wanna destroy the passerby

'Cause I wanna be Anarchy
Now don't worry

Anarchy for the UK
It's coming sometime and maybe
I give a wrong time stop a traffic line
Your future dream is a shopping scheme

In the city

How many ways to get what you want
I use the best
I use the rest
I use the N.M.E
I use Anarchy

It's the only way to be

Is this the M.P.L.A or
Is this the U.D.A or
Is this the I.R.A
I thought it was the UK
Or just another country
Another council tenancy

I wanna be Anarchy
And I wanna be Anarchy
(Oh what a name)

And I wanna be an anarchist
(I get pissed, destroy!)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
el lehet mondani a véleményt persze. gyurcsány is elmondhatja a népszabiban orbán is a mittoménmiben meg a többi fasz is a saját médiájában, de egy kerékpáros újság ne hozza egy tejes oldalon az egyik szerkesztõ (vagy nem tom atom milyen beosztásban van) nyûgjét. inkább rakjanak be egy egész oldalas havas tájat, annak több értelme van.

és (egyenlõre) nem fogok országútizni, ahogy focizni, sziklamászni, pingpongozni stb. mert nem szeretnék. nem kell beszólni: dh-zni sem fogok :)

és a mond-magba tán nem kéne annyira törölni, mert ez így olyan kicsit 84 jellegû, szóval ha holnaptól eltünök, tudjátok mi történt velem :) lehet figyelmeztetni, piros lapot adni, de törölni? fórumszabályzat ide vagy oda.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez már bennem is felmerült: olyan helyen kellene felvetnie a problémát, ahol válaszolni tudunk rá. azok akiket érint, azok, akik ugy érzik, õket érinti, és azok is, akiknek csak simán nem tetszik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
egyenlõre a beköszötõhöz szeretnék hozzászólni mert ebben a szent pillanatban vettem kézhez az újságot és még nem kell maciznom.

beköszöntõ? tehát ha a szerkesztõség egyk prominens és (általam is nagyrabecsült) tagja rosszul ébred és leírja a sirámait az ÚJSÁG oldalain az újsághoz ugyan szorosan kapcsolodó de attól azért elkülönülõ FÓRUMról az sok minden csak nem köszöntés. nevezhetjük panaszkodásnak, siránkozásnak, nyavalygásnak. félreértések elkerülése végett a leírtak egy részével határozottan egyetértek DE ennek a helye semmiképpen nem a nyomtatott médiában van. ha atom szeretne ennek a véleményének hangot adni akkor nyugodtan billentyût ragadhat és bevésheti a fórumba. itt aztán megrágjuk és kiköpjük. ha pedig szigorúan szakmai fórumot szeretnétek akkor csak mûszaki irányú felsõfokú végzettség és több éves kerékpárszerelõi, versenyzõi múlt felmutatása mellett lehessen regisztrálni. addig viszont kénytelenek lesztek elviselni a sok hülyét aki ide irogat, imádja, dédelgeti a bringáját és orgazmus közeli állapotba kerül ha az új stucnija (vagy parafamarkolata és a felfúrt titáncsavarjai) révén sikerül 5 grammot faragnia a bringájából. és ha nem tud átugrani egy farönköt, nem megy 100-zal vagy nem ugrik le a gellérthegyrõl az erzsébethídra, urambocsá ki se tolja a kertbõl a bringáját, akkor az már nem is ember és önkezével bannolja magát egy életre?

egyenlõre ennyit fûznék a jelen számhoz. a reggeli maci után többet is tudok majd mondani, de addig is: több p.nát az újságba !! :D

ja és nyugodtan be lehet írni vole nevét nem kell szégyelni ha rá gondol. szerintem (õ se) fog beperelni titeket ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Üvegtigris?
Látom megjött az õsz,egyre több a hülyébe fordult csávó a fórumon...inkább bringázzatok kint a hidegben(mint én),és erre már nem marad energiátok:D

Nyert.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
marzo z1 2004 visszabutitva 100 mm-re.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Szerintem nem kell felfújni atom beköszöntõjét. Elmondta a véleményét. Ugye, akinek nem inge...
Szerintem jó lett ez a szám is. Viszont lenne egy kérdésem, amivel kapcsolatban érdekelne az észrevételetek. Lehet hogy nem itt van a helye, de íme:
Ma vettem meg az újságot, és gyors el is olvastam a törésekrõl szóló cikket. Nekem kicsit az jött le a cikkbõl, hogy olyan villát használjon az ember merev gépbe ugrálni, ami természetesen nem duplavállas, átütõs, 100at mozogjon, nem pike, nem acél. Akkor mi elérhetõ/megfelelõ? Vagy olvassam el mégegyszer?

Rob: nagyon sajnálom:(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

"Nyugodtság van!"
Aki beírja, melyik filmõl van az idézet, szóbeli vállveregetésben részesül...

Üvegtigris?
Látom megjött az õsz,egyre több a hülyébe fordult csávó a fórumon...inkább bringázzatok kint a hidegben(mint én),és erre már nem marad energiátok:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"Nyugodtság van!"
Aki beírja, melyik filmõl van az idézet, szóbeli vállveregetésben részesül...