Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. november 23. - 23:03
sztem ez a fórum lényegét "sérti"
mert ellövöm a hozzászólásaimat, aztán felmerül vmi jó téma a szabadonfutóban, akkor nem rudok hozzászólni, neadjisten segíteni valakinek vmiben...
igazából mi is a baj a mostani rendszerrel?
és rob-bal teljesen egyetértek...
az, hogy kialakulnak általános vélemények, nem biztos hogy baj, és valószinûleg nem is alaptalan....ugyanakkor meg kell tanulni olvasni a sorok között, és kiszûrni a lényeget
na most ehhez bizonyos fokú intelligencia kell, aminek a szintjét jópár értelmes, frissen idetévedt ezer fríí arc nem éri el....értük nem kár, úgysem hisznek senkinek...
a gyökér emberek meg úgyis kikopnak elõbb-utóbb, mindig megjelennek aztán eltûnnek
hadd ne említsek most pár nevet....
Írta 2005. november 23. - 23:02
(Azé' jól elvagyok magamban.)
Írta 2005. november 23. - 23:01
A megasztárosok, akkor most kamuk?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. november 23. - 22:58
köszönöm.
;-)
ez a maximum replies érdekesnek tûnik! remélem a fórum gyarapodására válik (mármint lelki)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 23. - 22:49
legyen egy 'Mondd Fórum' topic is!
és legyen Endroo Fityisz és micike moderátor!
Valaki még valami? Vagy hozhatom a számlát? Kártyás fizetés vagy...?
Írta 2005. november 23. - 22:48
+
"Advanced Warning System (a.k.a. Zero Tolerance's Warning Hack)"
kombó jónak tûnik így elsõ blikkre. Na, holnap rámegyek.
Írta 2005. november 23. - 22:40
Írta 2005. november 23. - 22:39
és legyen Endroo Fityisz és micike moderátor!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 23. - 22:34
Írta 2005. november 23. - 22:29
Igazad van: kurvakevés ez az 1-2 (három) moderátor. "A számítógép segítségét kérem." Holnap körülszaglászok a fórum gyártójánál a tech. lehetõségekrõl.
Írta 2005. november 23. - 22:24
akkor rá kellene tenyerelni a kick gombra. legalábbis szerintetek. vagy össze lehet szedni némi inteligenciát és nem vakon elhinni hogy a megasztárban továbbjutók valóban tudnak énekelni és hogy a spongyabob egy kultúrális gyermekmûsor, vagy hogy a testbike egy elfogulatlan hiteles autentikus forrás.
továbbra is +1 vote a keményebb moderálásra és a pihiztetésre és a 100 hozzászólásig nem nyíthat topikotra és a napi hozzászólási limitre.
Írta 2005. november 23. - 22:14
SEX PISTOLS LYRICS
"Anarchy In The U.K."
Right! Now ha ha ha...
I am an antichrist
I am an anarchist
Don't know what I want
But I know how to get it
I wanna destroy the passerby
'Cause I wanna be Anarchy
Now don't worry
Anarchy for the UK
It's coming sometime and maybe
I give a wrong time stop a traffic line
Your future dream is a shopping scheme
In the city
How many ways to get what you want
I use the best
I use the rest
I use the N.M.E
I use Anarchy
It's the only way to be
Is this the M.P.L.A or
Is this the U.D.A or
Is this the I.R.A
I thought it was the UK
Or just another country
Another council tenancy
I wanna be Anarchy
And I wanna be Anarchy
(Oh what a name)
And I wanna be an anarchist
(I get pissed, destroy!)
Írta 2005. november 23. - 21:56
és (egyenlõre) nem fogok országútizni, ahogy focizni, sziklamászni, pingpongozni stb. mert nem szeretnék. nem kell beszólni: dh-zni sem fogok
és a mond-magba tán nem kéne annyira törölni, mert ez így olyan kicsit 84 jellegû, szóval ha holnaptól eltünök, tudjátok mi történt velem lehet figyelmeztetni, piros lapot adni, de törölni? fórumszabályzat ide vagy oda.
Írta 2005. november 23. - 21:45
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 23. - 21:41
beköszöntõ? tehát ha a szerkesztõség egyk prominens és (általam is nagyrabecsült) tagja rosszul ébred és leírja a sirámait az ÚJSÁG oldalain az újsághoz ugyan szorosan kapcsolodó de attól azért elkülönülõ FÓRUMról az sok minden csak nem köszöntés. nevezhetjük panaszkodásnak, siránkozásnak, nyavalygásnak. félreértések elkerülése végett a leírtak egy részével határozottan egyetértek DE ennek a helye semmiképpen nem a nyomtatott médiában van. ha atom szeretne ennek a véleményének hangot adni akkor nyugodtan billentyût ragadhat és bevésheti a fórumba. itt aztán megrágjuk és kiköpjük. ha pedig szigorúan szakmai fórumot szeretnétek akkor csak mûszaki irányú felsõfokú végzettség és több éves kerékpárszerelõi, versenyzõi múlt felmutatása mellett lehessen regisztrálni. addig viszont kénytelenek lesztek elviselni a sok hülyét aki ide irogat, imádja, dédelgeti a bringáját és orgazmus közeli állapotba kerül ha az új stucnija (vagy parafamarkolata és a felfúrt titáncsavarjai) révén sikerül 5 grammot faragnia a bringájából. és ha nem tud átugrani egy farönköt, nem megy 100-zal vagy nem ugrik le a gellérthegyrõl az erzsébethídra, urambocsá ki se tolja a kertbõl a bringáját, akkor az már nem is ember és önkezével bannolja magát egy életre?
egyenlõre ennyit fûznék a jelen számhoz. a reggeli maci után többet is tudok majd mondani, de addig is: több p.nát az újságba !!
ja és nyugodtan be lehet írni vole nevét nem kell szégyelni ha rá gondol. szerintem (õ se) fog beperelni titeket
Írta 2005. november 23. - 21:35
Üvegtigris?
Látom megjött az õsz,egyre több a hülyébe fordult csávó a fórumon...inkább bringázzatok kint a hidegben(mint én),és erre már nem marad energiátok:D
Nyert.
Írta 2005. november 23. - 21:22
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 23. - 21:21
Szerintem jó lett ez a szám is. Viszont lenne egy kérdésem, amivel kapcsolatban érdekelne az észrevételetek. Lehet hogy nem itt van a helye, de íme:
Ma vettem meg az újságot, és gyors el is olvastam a törésekrõl szóló cikket. Nekem kicsit az jött le a cikkbõl, hogy olyan villát használjon az ember merev gépbe ugrálni, ami természetesen nem duplavállas, átütõs, 100at mozogjon, nem pike, nem acél. Akkor mi elérhetõ/megfelelõ? Vagy olvassam el mégegyszer?
Rob: nagyon sajnálom:(
Írta 2005. november 23. - 21:18
Üvegtigris?"Nyugodtság van!"
Aki beírja, melyik filmõl van az idézet, szóbeli vállveregetésben részesül...
Látom megjött az õsz,egyre több a hülyébe fordult csávó a fórumon...inkább bringázzatok kint a hidegben(mint én),és erre már nem marad energiátok:D
Írta 2005. november 23. - 21:16
Aki beírja, melyik filmõl van az idézet, szóbeli vállveregetésben részesül...