Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2005. November 24. - 16:08
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 24. - 15:49
Endre tessék súlyzózni
dh paprika: ne parázz, vállaldbe!
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. November 24. - 10:49
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. November 24. - 10:19
Pl: mire az írás megjelent, addigra a "behülyített" srác megvette azt a cumót, amit a "hozzánemértõ" "rásózott".
Szóval ha beszólsz a fórumra, megmenthetted volna attól, hogy valami olyat vegyen, ami neki talán nem is kell.
Az más kérdés, hogy aki csak az újságot olvassa, esetleg elõítélettel közelít a fórum felé, vagy még a (valóban) jó tanácsot is kétkedve fogadja ezek után.
Egy szó mint száz, ha idõd engedi, oszd az eszet itt a fórumon is.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. November 24. - 09:51
az aprónak úgy látom egyre kevesebb szerepe lesz, szóval lassan el lehetne hagyni, mert az a 10-15 hirdetés ami nagyjából mindíg ua. (mondjuk két hasábban bringásruha egy hirdetésben kicsit sem ... na mindegy )
Posted 2005. November 24. - 09:05
nem, nem, mondom, hogy komolyan mondom!most gúnyolódsz? rádesem meghalsz had írjak, beszélni úgysem szoktam
én spec ezért is várom az új számot mindig, mert akkor Endre macizik és akkor....
és szerintem nagyon sok mindent jól látsz.
Posted 2005. November 24. - 07:51
most azért ez ne úgy nézzük, hogy mindenki kap 3 hozzászólást per nap. de aki napi 100 + hozzászólást nyom el egy nap alatt azt felénk szófosásnak hívják aminek ugye sok az alja ... és lehetne mondjuk hogy egyedi elbírálás alapján növeljék a limitet a régi és értlemes postokat generáló fórumtagoknak. de a sok hülye elõször inkább csak olvasson és ha netán van kérdése, akkor az a 10 post/nap szerintem bõven elég.azért ez a hozzászólás limit....:-/
sztem ez a fórum lényegét "sérti"
most gúnyolódsz? rádesem meghalsz had írjak, beszélni úgysem szoktamEndroo:
egyszerûen imádom ha írsz de komolyan írhatnál
nem érzem úgy hogy megvan a kellõ szakmai ismeretem, szóval önkritika végett nem írnék, de ha valamirõl vélemény kell azt szivesen kifejtem. mondjuk szponzorált gyárlátogatás, de szigorúan csak olyan országba ahol van francia wc és a legyek nem petéznek a szemgödrömbeHúhú mekkora ötlet, Endrét az újságba!
igen én is azt hittem hogy a bátor a gyáva kutya a szellemi mélypont, de azt hiszem a teljes cartoon networkot be kéne tiltani agymosás miatt. (na jó a ppg maradhat, azt szeretem)OFF
Keresztlányom apjának unszolására múltkor némi barnaser mellett végignéztük a Spongyabob DVD-t. Na: abból az anyagból kérek én is, amit a készítõk használnak!
hát akkor lenne csak rossz világ: 1984és legyen Endroo Fityisz és micike moderátor!
Posted 2005. November 24. - 01:06
Najovanmar... miert pont en?
Jovore behozom a lemaradast, remelem
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. November 24. - 00:37
Na yó hátszelet,lassan Lteszem magam mert hulla v'ok.
Mozgalmas volt ez a mai nap (itt a fórumon is)
És kedden tipli az újságoshoz mert kíváncsi v'ok Atom eme sokat Mlegetett cikkére.
Posted 2005. November 24. - 00:25
A cc-be beledumálok, mert azt hiszem van némi tapasztalatom ebben a témában...
De ebben is irányadó még nekem is Zerge,Vizdi,vagy Olipapa tanácsai...pedig mind 3-an másképp edzenek élnek...
Tehát összegezve nem látom másként a dolgokat...akkor sem szerettem,és most sem,ha tapasztalat nélkül dumálnak elméleti levezetésekbõl következtetve...és én sem pofázok bele olyan témába...sem akkor sem most...
Posted 2005. November 24. - 00:14
Szóval ne azt vedd alapul,h Vole nem bringázik
De már eleve az a hozzáállás nem yó,h aki amatõr az ne szóljon hozzá...
Nekem még dereng,amikor elõször kaptál outi (Merida?) ill. DH (emmeg vagy a Giant volt vagy Grossm. talán) kerót tesztelésre,és a cikk kb arról szólt,h igen,az elsõ outizás során tényleg nagyobb volt az átlagsebességed Dobogókõre felfelé,mint montival és h lefelé yól be le7 vele dõlni a kanyarokban.A DHnál meg elõyött az,h "nagyok a gumijai ezért nehéz mászni vele felfelé,de azért még tekerhetõ"
Félre ne értsd,semmi bajom ezzel,mert ezek a cikkek is átadtak vmit, legalábbis számomra biztosan (de pl. 1 outis le7,keveselte anno az "infot") csak furán hat h
jelenleg már ennyire másként látod a dolgokat... :-/
Posted 2005. November 24. - 00:03
Amihez nem értesz,nem kell hozzászólni:)Thy de ezzel magad ellen is szólsz...
Hiszen ált. 1 felhasználó többet ül a saját cuccán,akármennyit is ad-vesz,mint ti 1 tesztbiciklin,amit neadjisten 1 túrára visztek L össz,és ennyi, és ezáltal talán yobban is megismeri az adott terméket.
Meg aztán mirõl szól pl. 1 vázbemutató v sopinggájd? Ránéztek és írtok vmit róla... :x
Nálam ritka kivétel, ha valamivel is 5-700km-nél kevesebbet megyek...
Egy átlagos felhasználó CSAK a saját gépével megy...azaz egy iylen hogy mondhatja azt,hogy egy Skareb jobb,mint egy SID? Semmi összehasonlítási alapja nincsen, hiszen csak a saját egyetlen konfigját nyomja...
Ismerek nem kevés embert,aki már több cuccon van túl, mint innen sok ember, és minden cuccával sokáig versenyzett,nyomta,stb...csak õk nem fórumoznak, max név nélkül olvasnak, mert pont a seggfejek/elméleti riderek miatt nem mennek ilyen helyekre...mert azokkal érdemben nem lehet vitatkozni...
A BB topikban,is vannak nagy baromságok,de ott zártabb a társaság,de az a maroknyi ember többet bringázik, mint itt az egész cc/dh kollekció...
Bár kevés emberrel szimpatizálok onnan, de azért a többségük ért ahoz,amirõl beszél,mert van némi háttere hozzá...
Mondjuk a szakmailag hozzáértõk is elfogultak...
Kinek a SRAM,kinek a Shimano...kinek az Opel,Alfa,Ford,Merci,Skoda...kinek a Mitsubishi,Melsec,Omron,Siemens,Moeller...kinek a Videoton,Cerwin Wega,Martin Logan...
Ez így van a Bike-ban,Az autowelt-ben,a Hi-Fi magazinban,és a fórumokon is...
Csak itt több az önjelölt prókátor,mint más fórumokon....
Posted 2005. November 23. - 23:49
Hiszen ált. 1 felhasználó többet ül a saját cuccán,akármennyit is ad-vesz,mint ti 1 tesztbiciklin,amit neadjisten 1 túrára visztek L össz,és ennyi, és ezáltal talán yobban is megismeri az adott terméket.
Meg aztán mirõl szól pl. 1 vázbemutató v sopinggájd? Ránéztek és írtok vmit róla... :x
Nem arról van szó,Lismerem h az általános rálátásotok a témára yobb,de nem feltétlen kell leírni minket
Igazat adok Endroonak abban is,h talán a fórumnak ezt a részét kellene legkevésbé moderálni,míg más topikokat jobban.
Noch was; régen moderálás nélkül is tökéletesen mûködött a fórum.Akkor mi volt más? Ugyanúgy jelentkeztek a fenti problémák mégis ez senkit sem zavart. (nem yó érv h többen lettünk mert sztem az aktív fórumozók száma nagyjából fix...)
Posted 2005. November 23. - 23:41
Meg miért nem moderálják magukat az emberek, és ha nincs tapasztalatuk, akkor nem szólnak hozzá egy témához? És miért nem lehet rendezetten hozzászólni? váz vázakhoz, fék a fékbe stb. Meg az ilyenek, hogy vita után utolsó kifogás, hogy 'de manitou, jó nem lehet'. Hihetetlen.
De inkább abbahagyom, mielõtt felhergelem magam még jobban. Jobb lesz még egy ideig nem olvasnom a Tech részt, és bár érdekelnek a technikai megoldások, de ezen fórumrész a jelenlegi formájában nekem ezt nem tudja biztosítani, így inkább kihagyom.
Ehhh.. ez volt az én s-óhajom.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 23. - 23:21
És igenis baj, hogy kell a sorok között olvasni,mert aki új (és tegyük fel nem kis köcsög,mint ahogy mindenütt általánosítotok),és nem ismer innen szinte mindenkit,akkor honnan tudná,hogy a nick mögött egy versenyzõ/hozzáértõ sokat próbált/biciklizett egyén, vagy elméleti biciklis áll...
Az meg merõ faszság,hogy vázszögek, meg fotók alapján mondjuk azt egy vázra,hogy jó vagy nem....tehát részben egyetértek a 4.oldallal...
Posted 2005. November 23. - 23:15
OFFzorg: jó. és? :chin:
akkor rá kellene tenyerelni a kick gombra. legalábbis szerintetek. vagy össze lehet szedni némi inteligenciát és nem vakon elhinni hogy a megasztárban továbbjutók valóban tudnak énekelni és hogy a spongyabob egy kultúrális gyermekmûsor, vagy hogy a testbike egy elfogulatlan hiteles autentikus forrás.
továbbra is +1 vote a keményebb moderálásra és a pihiztetésre és a 100 hozzászólásig nem nyíthat topikotra és a napi hozzászólási limitre.
Keresztlányom apjának unszolására múltkor némi barnaser mellett végignéztük a Spongyabob DVD-t. Na: abból az anyagból kérek én is, amit a készítõk használnak!
:afro:
Posted 2005. November 23. - 23:09
Endroo:
egyszerûen imádom ha írsz de komolyan írhatnál
Húhú mekkora ötlet, Endrét az újságba!
Posted 2005. November 23. - 23:07
Posted 2005. November 23. - 23:07
azért ez a hozzászólás limit....:-/
sztem ez a fórum lényegét "sérti"
mert ellövöm a hozzászólásaimat, aztán felmerül vmi jó téma a szabadonfutóban, akkor nem rudok hozzászólni, neadjisten segíteni valakinek vmiben...
igazából mi is a baj a mostani rendszerrel?(...)
Semmi. Front van. Ma egész nap ordítottak egymással az utca túloldalán éppen színházunkat építõ(?) jómunkásemberek... És ez a fórum is ilyen ma - 1-2 havonta van ilyen...
Posted 2005. November 23. - 23:05
:stupid: