Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Started by
Andrew Wolf
, 2005. January 31. 16:27
Posted 2005. November 27. - 18:30
Posted 2005. November 27. - 18:29
Posted 2005. November 27. - 17:31
menj be egy bringa boltba1000% h ott már van..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. November 27. - 17:23
Én még nem tudtam hozzájutni az e havi bikkmakkhoz. Mindig elküldenek újságárus nénik hogy még nemérkezett meg:(
Posted 2005. November 27. - 12:56
L. #559 post, és a választ #561-#565....
Viszont:a hazai montisport kevés versenye csak ennyit érdemel???
Sopron , Gyõrújbarát maratonok nem egész két oldalon??
...
Dereng már?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. November 27. - 00:06
de ehhez 15 fokban kellett volna tesztelniük:) a tél meg most kezdödött
ebbe van valami..
Posted 2005. November 27. - 00:05
- az elõzetesben igért téli ruha teszt, jó lett volna, ha befér ebbe a számba.
de ehhez 15 fokban kellett volna tesztelniük:) a tél meg most kezdödött
Posted 2005. November 26. - 21:52
A beköszöntõ:Háááát igen...tanulságos,az egyszer biztos...(akinek nem inge ne vegye magára,pls! )
Amúgy meg jó a lámpateszt,nekem meg most éppen aktuális is...(pláne hogy 4:30-kor sötét van már... )
A töréstesztben van azért túlzás...de mind1..
Dunbar
Amúgy meg jó a lámpateszt,nekem meg most éppen aktuális is...(pláne hogy 4:30-kor sötét van már... )
A töréstesztben van azért túlzás...de mind1..
Dunbar
vendég_pier_*
Posted 2005. November 26. - 21:22
A beköszöntõ a "törésekkel" már a horrort idézi.Lehet , hogy néhány vázat megment a két cikk (de nem vszinû).Pont a "hülyegyerekes" hozzáállás miatt nem.
Frankó a lámpateszt.
Tetszett a kiállítás hangneme:nem hanyattesni a nagy gyártóktól , hisz pont elég f...ságot csinálnak.
Volt egy cikk a téli edzésrõl,pont csak annyi amivel igazándiból nem tudsz mit kezdeni de minden második sorban a "keress edzõt magadnak" feeling jön le.
Amit el is fogadnák , ha nem egy edzõ jegyezné a cikket.
Frankó a lámpateszt.
Tetszett a kiállítás hangneme:nem hanyattesni a nagy gyártóktól , hisz pont elég f...ságot csinálnak.
Volt egy cikk a téli edzésrõl,pont csak annyi amivel igazándiból nem tudsz mit kezdeni de minden második sorban a "keress edzõt magadnak" feeling jön le.
Amit el is fogadnák , ha nem egy edzõ jegyezné a cikket.
Posted 2005. November 26. - 21:21
Mégvan a szám..
néhány észrevétel, ha szabad:
+shopping guide -nál mindennek van ára.
+ZsM-nak respect
+Lámpateszt - aktuális, jó kis tesztkképek
-65. oldal, Airborne. gondolom ez egy "vázteszt", mivel nincsenek alkatrészek feltüntetve ?! ha az, akkor szvsz, jobban ki kellett volna hangsúlyozni
-törés rovat, Pike. kicsit ellentmondásosnak érzem, az Atom álltal leírt dolgokat, a korábbi Thommey féle Pike teszttel, ahol thy szerint hazai DH-ra is megfelel.
költöi kérdés: ki mondja a frankót?
Beköszöntõ: hát nemtudom, hogy ennek, konkrétan mi célja..
Talán annyit, hogy: "Nemcsak technokratáknak"
Meg belekerült jópár túlzás is szvsz..
néhány észrevétel, ha szabad:
+shopping guide -nál mindennek van ára.
+ZsM-nak respect
+Lámpateszt - aktuális, jó kis tesztkképek
-65. oldal, Airborne. gondolom ez egy "vázteszt", mivel nincsenek alkatrészek feltüntetve ?! ha az, akkor szvsz, jobban ki kellett volna hangsúlyozni
-törés rovat, Pike. kicsit ellentmondásosnak érzem, az Atom álltal leírt dolgokat, a korábbi Thommey féle Pike teszttel, ahol thy szerint hazai DH-ra is megfelel.
költöi kérdés: ki mondja a frankót?
Beköszöntõ: hát nemtudom, hogy ennek, konkrétan mi célja..
Talán annyit, hogy: "Nemcsak technokratáknak"
Meg belekerült jópár túlzás is szvsz..
Posted 2005. November 25. - 11:59
Mért is?
mert ilyennel nem le7 vitatkozni mert természetesen senkinek sem inge,fõként,h közösségi tulajdon
Posted 2005. November 24. - 22:38
hüjeendrét moderátornak!
inkább csak elcsépelt, de tökmindegy. én is felvállatam hogy be lettem skatulyázva és azóta sokkal jobban érzem magam. köszönöm atom hogy célt adtál az életemnek :krol:Csak hát tudod,akinek inge....
Posted 2005. November 24. - 22:20
Posted 2005. November 24. - 22:13
ez olyan kisstílûCsak hát tudod,akinek inge....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 24. - 21:27
Most nezem hogy benne van a nevem az ujsagban. Csak lett egy jo kep a 300 -bol
Jut eszembe, hova tunt a mostani szambol az eurobike folytatasa. az elozoben volt egy utalas, hogy ebben a szamban irtok az uj freeride pedalokrol es a g-box -rol.
Tenyleg kimaradt vagy csak elkerulte a figyelmem?
Jut eszembe, hova tunt a mostani szambol az eurobike folytatasa. az elozoben volt egy utalas, hogy ebben a szamban irtok az uj freeride pedalokrol es a g-box -rol.
Tenyleg kimaradt vagy csak elkerulte a figyelmem?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. November 24. - 21:06
Posted 2005. November 24. - 20:51
Posted 2005. November 24. - 20:46
thez voltam, csak megint nem saját loginról, illetve módosítani is akartam.
tehát annyira azért nem írt vérengzõ cikket, mint ahogy itt sokan mondták.
tehát annyira azért nem írt vérengzõ cikket, mint ahogy itt sokan mondták.
Posted 2005. November 24. - 19:56
Posted 2005. November 24. - 18:28
Nah, elolvastam ezt a bekoszontot
A versenyzokkel kapcsolatban nincs igaza abbol a szmepontbol, hogy ok nem valasztjak az adott villat, hanem kapjak es azzal kell menniuk. Pl. ugye FR szimplavallas, DH Boxxer, 4X Pike. Ha el akarja adni az adott ceg az adott szimplavallas villajat, akkor bizony meg kell mutatni, hogy a nagyok is ezzel mennek, jo az. Ez a marketing
Ettol fuggetlenul persze nem rossz, de lehet hogy a Boxxer kicsit csavarodik, a Pike esetleg torik, a 170 -es szimplavallas meg mondjuk elhajlik, de azt egy atlagember nem tudja meg soha, hogy az illeto mibol mennyit hasznalt mar el miota azzal megy.
Mondjuk nagyreszt talan igaza van Atomnak, nemtom
A versenyzokkel kapcsolatban nincs igaza abbol a szmepontbol, hogy ok nem valasztjak az adott villat, hanem kapjak es azzal kell menniuk. Pl. ugye FR szimplavallas, DH Boxxer, 4X Pike. Ha el akarja adni az adott ceg az adott szimplavallas villajat, akkor bizony meg kell mutatni, hogy a nagyok is ezzel mennek, jo az. Ez a marketing
Ettol fuggetlenul persze nem rossz, de lehet hogy a Boxxer kicsit csavarodik, a Pike esetleg torik, a 170 -es szimplavallas meg mondjuk elhajlik, de azt egy atlagember nem tudja meg soha, hogy az illeto mibol mennyit hasznalt mar el miota azzal megy.
Mondjuk nagyreszt talan igaza van Atomnak, nemtom
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!