Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. július 14. - 11:05
Ja, és akkor gondolom a pedáltesztrõl végleg lemondtatok, mert most már a jövõ havi tartalomjegyzékben sem látom.
Amúgy az utóbbi hónapokban tényleg talán ez a legszimpatikusabb szám.
Írta 2006. július 14. - 11:01
Írta 2006. július 14. - 10:53
Írta 2006. július 14. - 10:37
34 oldalas freeride interjú, fejezetekre osztva, születésüktõl napjainkig:p
Fejezet, alfejezet, lábjegyzet, megjegyzésrovat, szamárfül... jajj, legalább ne adj tippeket, mert a következõ hónapban kapunk a pofánkba egy szelepsapka tesztet (1923tól napjainkig) aztán majd pisloghatsz!!
Írta 2006. július 14. - 09:00
nosza,tessék jobb cikket írni nem mki lehet zsurnaliszta.....Legalább akkora nulla a Kohász KÉK Túra cikk is. Képtelen voltam elolvasni, elnézést kérek annyira pocsék. Kanyarodj erre kanyarodj arra, route sixty-six bla bla.
Shopping Guide tetszik.
transindia tour 2006 - Ez remek.
Tandemezés - bla bla megin'. Ugyanazt leírták a tandemezés "sava-borsaként" amit már korábbi számokban rendszeresen megtettek, csak most ilyen technokrata felfogásban. Az tandemezéshez ajánlott alkatrészek árával szerintem minden tandemezni vágyó kedvét elveszik jó idõre.
Merevfarú összehasonlítás elmegy.
Bár furcsa volt nekem HFX9rõl azt írták, érdemesebb lenne jobban adagolható fékre cserélni. HFX9 nem elég jó?
Ja az meg húzza le magát a WCn, aki megin' "Tokai"zott. Lassan szállóige lesz ebbõl a hülyeségbõl.
a Tokaihoz meg csak ennyi pl
http://portal.unesco...ECTION=201.html
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. július 14. - 09:00
- A tandemes cikkíró egész nyugodtan megemlíthette volna a gyártók nevét (gondolom a Schwinn-Csepel az egyik) az ilyen értelmû tartalmi megjelenésért semmiféle pénzt nem szoktunk és nem tudunk kérni.
- Az egyszeri kerékpártesztekért (akár 1edi akár összehas) soha senki nem fizet és nem fizetett. A médiaajánló így szól: "Hirdetõink számára ingyenes" Ennek egyszerû oka van: senki ne mondhassa, hogy õ húzott a vonóba, aszt mégse az a nóta szól.
Írta 2006. július 14. - 07:11
Elfelejtettem a fejléchez tartozó linket módosítani, javítottam; köszi.:shit:Ja bocs. Csak úgy gondoltam, hogy miután találtam egy linket ami elfoglalja a nyitóoldal felét és nem mûködik, nem raktok ki még egy kisebbet is mellé, hanem talán azt teszitek mûködõképessé. Legalábbis ez tûnt evidensnek.
Írta 2006. július 14. - 00:21
amugy igen, soppinggájdot elõre, ahogy régen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 13. - 23:22
Most már (hála az Égnek) tudom, hogy mit hol találok, könyörgöm ne változtassatok rajta.
Írta 2006. július 13. - 22:46
De, JHG csinálta a képet, és a cikket is. igen, rövid, de legalább ilyen is van.
ha nicsn valami, az a baj, ha van, és leglaább változatos, de nem hosszú az is baj, ha meg túl hosszõ akkor meg az a baj
de jó a bringája legalább:D
Kápolna cikk meg jóóó meg a képek:D
Írta 2006. július 13. - 22:02
felvétel volt?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 13. - 20:53
Írta 2006. július 13. - 20:26
Ráengedném HBalage-t!Ezeket a freeride interjúkat nem a freeride srácok csinálják maguk között? Mert akkor van mentség, hogy miért nincs szöveg:o
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 13. - 20:22
Írta 2006. július 13. - 20:14
Biztos SMS-interjú volt! Nekem az a kép jött le az eddigi interjúkból hogy az ugrálós stílusú bringásokkal alig lehet normális riportot készíteni. Tisztelet a kivételnek. Ezért kár volt leülni vele. A Sinka Ákos interjúban sokkal több konkrétum volt és nem egy tracssparti. Mondjuk a nagy kép Ákosról, azért nekem túl nagy lett, inkább olvastam volna még róla valamit, vagy egy jó kép a bringáról.- freeride interjú, mint halottnak a csók.. egészoldalas fénykép, nyúlfarknyi szöveg.
Akkor a Jánoshegyi Kápona cikk is nulla? Ja, bocs az DH! Elnézést kérek! Nem szóltam.Legalább akkora nulla a Kohász KÉK Túra cikk is. Képtelen voltam elolvasni, elnézést kérek annyira pocsék. Kanyarodj erre kanyarodj arra, route sixty-six bla bla.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 13. - 19:56
- freeride interjú, mint halottnak a csók.. egészoldalas fénykép, nyúlfarknyi szöveg.
Legalább akkora nulla a Kohász KÉK Túra cikk is. Képtelen voltam elolvasni, elnézést kérek annyira pocsék. Kanyarodj erre kanyarodj arra, route sixty-six bla bla.
Shopping Guide tetszik.
transindia tour 2006 - Ez remek.
Tandemezés - bla bla megin'. Ugyanazt leírták a tandemezés "sava-borsaként" amit már korábbi számokban rendszeresen megtettek, csak most ilyen technokrata felfogásban. Az tandemezéshez ajánlott alkatrészek árával szerintem minden tandemezni vágyó kedvét elveszik jó idõre.
Merevfarú összehasonlítás elmegy.
Bár furcsa volt nekem HFX9rõl azt írták, érdemesebb lenne jobban adagolható fékre cserélni. HFX9 nem elég jó?
Ja az meg húzza le magát a WCn, aki megin' "Tokai"zott. Lassan szállóige lesz ebbõl a hülyeségbõl.
Írta 2006. július 13. - 19:29
észrevétel miegymás:
- shopping guide-ot a Zújság elejére
- ugyanott "triálfelni" annak nincs márkája vagy valami?
+ Charon-nak respect
- Pyxis Team-nél a képeken szereplõ pedál valahogy nehezen hihetõ hogy PDM-520 :-) (ez így szvsz erõsen átba.ás)
- Grossman CC-06 Comp cikknél aza lilás háttér erõsen rontja az olvasási képességeim.
+ Öszvér, gyönyörû, kéne
- freeride interjú, mint halottnak a csók.. egészoldalas fénykép, nyúlfarknyi szöveg.
visszatérõ:
- cikkíró/fényképezõ ablak random elhelyezése
- újság végi keszekúsza. Miért nem úgy van a vége mint régen? -> apró, elõzetes...
logikátlannak tûnik ez a rendszer.
Írta 2006. július 13. - 19:24
Nálunk ez úgy megy, hogy az importõr ad egy autót és arrõl írunk, amelyik nem ad arrõl tehát nem lehet írni. Az én rovataimban arról írok amírõl akarok. Persze ha a egy márka hirdet akkor ritkán kér egy cikket ami róla szól (évente 2-3), de egyáltalán nem szól(hat) bele a tartalomba.Egységár van, mi meg cserébe mindegyikrõl leírjuk, hogy mit tapasztaltunk. A cégnek reklám, mert írtunk a cuccáról, amin nyer, ha jó a termék, viszont bukik, ha gyengébb a konkurensekénél. De tényleg olvasd át a cikkeket, szerintem is elég egyértelmû.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
vendég_pier_*
Írta 2006. július 13. - 19:12
Ki mondta , hogy nem néztem körül???:chin:szerintem, ha nekem a tandemes cikk beindítja a fantáziámat, akkor veszem magamnak a fáradtságot, hogy körülnézek neten/boltokban.
ha erre nem vagyok képes, akkor nem is gondoltam komolyan.
Csak 746 ft-be ennek bele kellene férni.Szerintem.
A cipõteszt(másokkal ellentétbe) nálam bejött.Ennél több infót csak akkor kapok ha fel is veszem , az meg már szubjektív.
Írta 2006. július 13. - 18:45
Talán grátisz is megérte volna, mert így csak a cikk lényege veszik el...
szerintem, ha nekem a tandemes cikk beindítja a fantáziámat, akkor veszem magamnak a fáradtságot, hogy körülnézek neten/boltokban.
ha erre nem vagyok képes, akkor nem is gondoltam komolyan.