Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vagy adjátok KIT-ben. Úgyis mindenkinek az a baja vele, hogy a shopping nem ide, az országút nem oda...........
KIT-ben biztos olcsóbb lenne és mindenki úgy rakja össze, ahogy akarja.:D

De ez az egész dolog szerintem kezd a kátyúzás témájához hasonlítani. Ott sem az a baj, hogy az önkormányzatok nem adnak rá pénzt, hanem, hogy ebben a tetves országban nincs egy olyan cég, aki a munkáját normálisan el tudná végezni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az újság a megszorítások miatt esik szét:) , ennyi pénzért már biztos nem tudnak jó minõségû újságot csinálni. Jelzem én hajlandó lennék több pénzt fizetni egy nem szétesõs újságért (áremelésre biztatok), szerintem többen vagyunk így.

A sebesség mindent megold.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Szia Pier! Rég láttalak erre. Játszunk "ki-forgatja-ki-ügyesebben-a-másik-szavait" játékot?;)

Majd a szezon után , a havas hideg napokon;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Bikertrigger! Te tudsz a sorok közt olvasni...? Némmá'! :D:D

tudod én éltem má az elözõ rendszerben is...ott meg muszály volt elsajátitani ezt a képességet :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Bikertrigger! Te tudsz a sorok közt olvasni...? Némmá'! :D:D:D
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
azért kissé sarkosan fogalmaztok..... ne felejtsük mindenn teszt amit emberek írnak és nem gépek, az szubjektív lesz többé kevésbé, és nem csak itt de a fritzeknél meg az abgoloknál is ....
én csak a speckókat szoktam erõsen túlértékeltnek érezni, többibõl 1értelmûen lejön hogy mi a gázos az adott szerelvényben....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
De ha valaki szeretne hulladék bringákról szénné fikázó cikket olvasni, vagy ehhez hasonló perverziói vannak, szóljon, mert megoldható - valahogy el tudunk juttatni neki párat. :icon_roll

A Specko RH Women-hez:
fáj, nem fáj, az egy ennyire jó gép.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Szia Pier! Rég láttalak erre. Játszunk "ki-forgatja-ki-ügyesebben-a-másik-szavait" játékot?;)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Csak lényretörõen: ezerszer leírtuk (minden hónapban nem tesszük).
Kapunk szar tesztbicót, alkatrészt - de ezeket visszaadjuk a forgalmazónak, mivel szart nem szeretünk bemutatni. Próbáljuk csak azokat begyûjteni, amiket érdemes megvenni és öröm használni - ennyi. Nem fizetnek érte.
Esetleg forgalmazó szemmel: te szeretnéd, ha a telszkópodról leírnám hogy a 60 kilóm alatt meg sem moccan?

Esetleg kerékpáros szemmel:te szeretnél sok pénzt fizetni egy újságért amiben a gyártók írják le véleményüket a saját termékeikrõl?

Esetleg lehetne az újság alcíme:csak forgalmazóknak.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ez tök jó!
Akkor mondjuk nem árulnátok külön a tartalomjegyzéket, monduk 150 Ft-ért?
Mert elég lenne elolvasni és már tudnám is, hogy mik a jó cumók.:)

http://bikemag.hu/co...gcategory/7/30/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ez tök jó!

LOL :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Kapunk szar tesztbicót, alkatrészt - de ezeket visszaadjuk a forgalmazónak, mivel szart nem szeretünk bemutatni. Próbáljuk csak azokat begyûjteni, amiket érdemes megvenni és öröm használni - ennyi. Nem fizetnek érte.
Esetleg forgalmazó szemmel: te szeretnéd, ha a telszkópodról leírnám hogy a 60 kilóm alatt meg sem moccan?

Ez tök jó!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
okok, így már érthetõ. kösz a választ,

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Bennem is felmerült már hogy azért dícsérnek gátlástalanul minden bringát, mert azért fizetnek nekik. de akkor meg nem értem hogy mért nem lehet nem szétesõs bikemag-ot eladni. nem lenne pénz? a lap árából, 2tucat oldalnyi reklámból, és akkor még a gyártók által fizetett pénzbõl? nem hiszem.
de ezzel a mindenbringa ûberzsilett módszerrel csak azt érik el hogy már felesleges elolvasnom azt a nyamvadt cikket, mert úgyis tudom hogy ez az új korszakalkotó retek.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem értem mért kell szidni én nem érzek semilyen gátlástalan dícséretet egyiknél se
meg leírják mely alkatrészeket kell kicseélni etc
meg még jó hogy nem szidnak egy 500 ezres gépet
gondolom külföldi lapokhoz szoktál azok valszeg színvonalasabbak de hát ott több a lehetõség is meg azok drágábbak is gondolom

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Miért kell egyes cikkekben ennyire elfogultan dícsérni valamit, ezért fizetnek?

Bennem is felmerült már hogy azért dícsérnek gátlástalanul minden bringát, mert azért fizetnek nekik. de akkor meg nem értem hogy mért nem lehet nem szétesõs bikemag-ot eladni. nem lenne pénz? a lap árából, 2tucat oldalnyi reklámból, és akkor még a gyártók által fizetett pénzbõl? nem hiszem.
de ezzel a mindenbringa ûberzsilett módszerrel csak azt érik el hogy már felesleges elolvasnom azt a nyamvadt cikket, mert úgyis tudom hogy ez az új korszakalkotó retek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A sár! Na igen, de erre némi orvoslást nyújtanak egyes jófajta bowden gyártók. De a sok sár mindig utat talál!!!

Újságszéthullásban nekem kicsit több jutott, de nem sírok, olvasok és vigyázok...
DE HAGYJUK MÁR EZT A TÉMÁÁÁÁÁT!!!!! PLEASE!:cry:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A váltóbowdenek pedig az alsócsõ alján kaptak helyet, ami jó ötlet, mert így azok sincsenek útban..."

)

azért errõl egy kiadós sarazás után is +kérdezném a véleményt.....

specko tesztek olvasásához meg kell egy kis szûrés :)

Amúgy nem tudom újságszéthullatók, hogy csináljátok nekem legútobb a 2003 májusi szám esett szét......

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
kedves ggx! Azt azért elkönyvelhetjük, hogy a "spec" mérnökeire nem jellemzõ az átgondolatlan tervezés. Az hogy a felsõcsövet körbevették bowdenekkel!? Hm. Ha valóban csak alul futnának, akkor OK. Ha csak felül futnának OK. (Nekem mindegy!) De hogy itt is van egy kicsi, meg ott is van egy kicsi, és ez így is úgy is jó, ebben egyet értek. De ezen ne vesszünk össze, mert emlékszem még az õs MBAH-idõkre, amikor ez volt a vita tárgya, és a végén ott sem lett senki sem okosabb. (Csak abban értettek egyet, hogy az alsó csövet végre elfelejtették a konstruktõrök.)
Abban viszont igazat adok bárkinek, hogy ne azzal akarjanak eladni egy bringát - akár még jól csengõ márkanévvel is - hogy ráakasztanak egy-két látványos, jó minõségû alkatrészt, és mellé még 15 silányat. inkább legyen egy-két kategóriával alacsonyabb minõségû a cucc, de ha ez egységes képet mutat, és a célnak, a felhasználási területnek - amire a bicót szánták - megfelel, akkor én inkább erre szavazok.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Ez az akármibõl marketingelek pozitívumot tökéletes példája nekem:

(Specialized Rockhopper Women's teszt 42. oldal)

"...A hátsó fékbowden a felsõcsövön, felül fut - ott az alacsony átlépési magasság miatt nincs útban. A váltóbowdenek pedig az alsócsõ alján kaptak helyet, ami jó ötlet, mert így azok sincsenek útban..."

Elég jó dolguk van a specialized-os tervezõknek, akármi akárhol van, az nagyon okos ám... :-/

Miért kell egyes cikkekben ennyire elfogultan dícsérni valamit, ezért fizetnek?

- "értékes hajtómûvet adnak hozzá" (Shimano OEM M475)
- "tökéletes összeállítás, nincs xt hátsóváltós néphülyítés" (minden deore, hátsóváltó lx...)