Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2006. November 01. - 10:45
Posted 2006. November 01. - 10:35
Ja ha már itt vagy, jót mosolyogtam Thez a bukós fotóidon az újságban:D
Posted 2006. November 01. - 10:32
normál bringázásnál magánügy.
Posted 2006. November 01. - 07:20
Posted 2006. October 31. - 01:02
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. October 30. - 21:50
/Gabriel García Marquez/
Posted 2006. October 30. - 16:09
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. October 30. - 15:57
Megmondom õszintén, hogy már nincs kedvem vitatkozni....
Csináljátok ahogy gondoljátok.....
És bringázzatok jókat!
vagy esetleg elfogadhatnad Atom indoklasat, es az lenne a legkorrektebb hozzaallas. most szamomra ugyanis nagyon az jott le, hogy egyaltalan nem lettel kulonosebb ok nelkul elhajtva mint az a bizonyos magzatviz. Pedig az elejen meg ezt allitottad.
most meg kiderult hogy megse ugy volt
erre te "engem nem erdekel, nincs kedvem vitatkozni"
vicces...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. October 30. - 12:34
Hátbizonyhogy no comment, OFF leszek és letolós hangnemû, elõre is elnézést;
DE ha egy versenyen összeakadok (szó szoros értelemben, pl a verseny hevében) valakivel, aki nem visel bukót, akkor az én lelkemen száradjon, ha nadjisten felnyársal a homlokával egy hegyes sziklát? Magasról teszek a hõsiességre vagy az adakozó lelkületére - egy ilyen esetben 2 dolgot lehetett volna tenni: vagy Õ nem indul, vagy a kisrácot a padra leültetni, oszt csókolom. Ne haragudj Sitti, de én egyáltalán nem érzem ezt pozitív és felelõs cselekedetnek - szerintem ha egyedül bringázik, s betöri a fejét, igazán a saját baja, de egy verseny esetében baromira nem õ viselte a kockázatot, hanem mindenki mással (versenyzõtársakkal) "elviseltette". "Jajj vigyázzunk, itt egy idióta, aki bukó nélkül tolja." Elnézést, csak kicsit ezen berágtam.
Nálunk Salgótarjánban több mint 10 éve van Városi bajnokság sorozat. 50-60résztvevõvel versenyenként, amibõl 4 van évente. Mint szervezõk föl kell lennünk arra készülve hogy van aki bukó nélkül van, ezért van nálunk mindig 4-5. Igazából természetesen egy magyar kupán nem kell, de pont ezen kis versenyek tudják ezt megszoktatni az emberekkel...
És sajnos mindenki saját kárán tanul, én nem bíztam a véletlenre, és pont ebbõl a fennt említett "nevelésbõl" kifolyólag hordtam a kezdetektõl... - Ezért van az hogy megadatott hogy itt pötyöghetem a mondanivalómat... Ha nem hordtam volna...
Posted 2006. October 30. - 12:27
De ez magánvélemény.
Posted 2006. October 29. - 12:56
Posted 2006. October 28. - 10:09
A végeredmény: öt mûtét, három hét kórház.
Azt, hogy mi lett volna velem sisak nélkül, hagyjuk....
Posted 2006. October 28. - 00:34
Inkább viselte a kockázatot, minthogy egy kisgyerek sérüljön!
No comment...
Hátbizonyhogy no comment, OFF leszek és letolós hangnemû, elõre is elnézést;
DE ha egy versenyen összeakadok (szó szoros értelemben, pl a verseny hevében) valakivel, aki nem visel bukót, akkor az én lelkemen száradjon, ha nadjisten felnyársal a homlokával egy hegyes sziklát? Magasról teszek a hõsiességre vagy az adakozó lelkületére - egy ilyen esetben 2 dolgot lehetett volna tenni: vagy Õ nem indul, vagy a kisrácot a padra leültetni, oszt csókolom. Ne haragudj Sitti, de én egyáltalán nem érzem ezt pozitív és felelõs cselekedetnek - szerintem ha egyedül bringázik, s betöri a fejét, igazán a saját baja, de egy verseny esetében baromira nem õ viselte a kockázatot, hanem mindenki mással (versenyzõtársakkal) "elviseltette". "Jajj vigyázzunk, itt egy idióta, aki bukó nélkül tolja." Elnézést, csak kicsit ezen berágtam.
Posted 2006. October 27. - 17:05
Csináljátok ahogy gondoljátok.....
És bringázzatok jókat!
Posted 2006. October 27. - 12:17
Amikor megkerestél levélben, az alábbi választ adtam a megkeresésedre:
SZia!
A cikk szövegileg jó lenne, de a képek elég gyengécskék. Helybõl gáz, hogy bukó nélküli bicósok vannak rajta. Tudsz szerezni jobb képeket a cikkhez?
üdv
Atom
Erre a mélre nem jött válasz, csak itt most, hogy fanyalgok...
Amit írtam nem fanyalgás, csak tény, hogy az általad átküldött 4 képbõl amibõl 2-n a fõszervezõ látható bukó nélkül nem lehet igényesen összerakott cikket gyártani. Én nem zárkóztam el attól, hogy megjelenjen a cikk, csak jobb képeket kértem.
Az a 4 kép se téma, se képméret, se képminõség tekintében nem ütötte meg azt a szintet ami a magazinba szükséges lenne, nem beszélve a bukó nélküliségrõl.
Szép történet ez a "felajánlotta bukóját a kisgyereknek" , de most ezt írjuk be képaláírásnak, ha megkérdezik túlünk hogy milyen verseny az ahol bukó nélkül indulnak...?
Esetleg ha nem õt fotózta volna aki ellõtte a képeket...
Mi kerül be, és mi nem:
A legfontosabb hogy a kész anyag megüsse azt a szintet szövegileg és a képek tekintetében, hogy épkézláb cikket lehessen belõle gyártani.
A második legfontosabb szempont, hogy közérdeklõdésre tartson számot az a cikk. Ez agy jó túraleírásnál sokkal jobban megvalósulhat mint egy kis háziversenynél.
Nem a résztvevõk száma határozza meg hogy mirõl írunk, mert ilyen elven csak és kizárólag külföldi tömegrendezvényekkel lenne tele a magazin, hiszen azokon van a legtöbb résztvevõ.
üdv
Atom
Posted 2006. October 26. - 23:01
Nem biztos, hogy a cikkel van a baj, hanem, hogy hetente kábé 30 hasonló amatõr "kisverseny" van, s nem biztos, hogy ezek országos publicitást igényelnek.
Megintcsak nem értem...
Ha két ember CSAK ÚGY TEKEREG a környéken az igényli a publicitást,ha pár tucat VERSENYEZ az már nem???? :-)
Ez megint nem az írók, vagy a cikkek ellen szól csak nem értem a felfogást.
Mi az a vonal ami meghatározza, hogy leközölhetõ, vagy sem?
Ha a bikemag két írója bringázik egyet az igényli?
Ha pár idegen is ugyanezt teszi az már nem?
Vagy mi a logika?
Azt írtátok, hogy írjak egy cikket egy jó bringázásról, hogy másoknak is megjöjjön a kedve arra, hogy ide jöjjön kerékpározni.
A szervezõk nagyon jó pályát jelöltek ki => nagyon jót tekertem.
Erre ti meg elkezdtek kritizálni....
Nem értem....
A képen jól látom, hogy nincs bukó a srácon? Hát miféle verseny az ilyen?
Igen jól látod. Nincs rajta sisak.
A srác volt az egyik fõszervezõ.
És mivel az egyik 14-15 év körüli srácnak nem volt bukója inkább odaadta neki a sajátját.
Inkább viselte a kockázatot, minthogy egy kisgyerek sérüljön!
No comment...
Posted 2006. October 26. - 22:35
Posted 2006. October 26. - 22:23
Posted 2006. October 26. - 22:11
Posted 2006. October 26. - 19:35
Írjál cikket! Ha van felétek valami jó és érdekes útvonal és leírod, én szívesen elolvasom. Ha érdekes dolgokról írsz akkor nem baj, hogy "mocsok messze van" Bp-tõl.
Okés elfogadom a véleményeteket! :-)
Írtam már cikket! :-)
Igaz nem túráról, hanem egy versenyrõl.
De a Bikemag nagyhatalmú fõszerkesztõje kissé fanyalgó e-mailben válaszolt amikor elküldtem neki.
Úgyhogy a konkurens magazinban elméletileg a jövõ hónapban olvasható lesz.
Ha érdekelne valakit itt elolvashatja:
www.velo.hu