Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. April 19. - 14:58
Valójában csak csorgatom a nyálam egy másik gépre mindig. Jó ez ami van.
ÕÕ... Hát igazándiból csak pár napos túrákra mennék ha túratáskával és csomagtartóval felszerelkezve vágnék útnak. Sok sikert a bulgáriai (kisbetûvel Anett kedvéért és mert így helyes!) úthoz.
Posted 2006. April 19. - 13:47
Huligan!Van egy jóhírem,ha Tatabányai vagy környékbeli vagy!Nézek csomagtartót a montimra meg táskát.
Merre szoktál túrázni?
Idén nagyobb, egy hónapos túrára Bulgáriába készülök augusztus vége felé. Május végén szeretnék elmenni a Bihar-hegységbe montizni, azon belül is a Pádis fennsík érdekel, ahonnan csillag túra szerûen járnám be a hegyeket. Heti szinten a környékbeli Gerecsébe, Vértesbe, Bakonyba szoktam tekerni. Régebben rendszeresen indultam a TT-on és maratonokon , de mostanában kevésbé vonz a tömeg. Amúgy minden nap bicóval közlekedem, mert nincs autóm.
Ha csomagtartót veszel figyelj arra, hogy elég hosszú legyen a láncvillád mert különben a sarkad eléri a túratáskát a MTB-nál. Túratáskák közül a vízálló, gyorsrögzítõs kivitelüeket ajánlom. (Ortlieb, Vaude) Igaz, hogy drágábbak de egyszer kell megvenni és örömmel használod sok évig.
Olvastam régebbi hozzászólásaidban, hogy érdekelne össztelós vagy merevfarú monti. Ha esetleg érdekel van néhány eladó gépem középkategóriától felfelé ,kedvezõ áron.(persze üzlet csak emailben vagy telcsin)
Ha a túrázással kapcsolatban bármilyen kérdésed van szívesen segítek ,ha tudok.
Jó tekerést!
Posted 2006. April 19. - 11:35
Merre szoktál túrázni?
Posted 2006. April 18. - 22:21
Mailben érdeklõdtem a Yasek vázak után, hogy mennyiért tudnanának nekem csinálni egy egyedi karbon villás alu vázat. Nos villa nélkül 190 ezer Ft.
NO COMMENT!
Most nem kell majd nekem esni azért amit írni fogok,
de elhiszem, hogy nem nagyüzemi a gyártás, meg kézzel készül de 180 ezer Ft-ért veszek egy karbon villás, karbon támvillás, karbon nyeregcsöves alu Specialized-et.
Jah és az egyedi festésért plussz kell még fizetni
Lehet, hogy az is a különbség, hogy a Specialized reklám útján Téged kér ,hogy vedd meg a gépét, még Yasecot Te kéred meg ,hogy készítse el aTe géped. Persze igazad van és pénzünkhöz képest sokba kerülnek az egyedi, igényes cuccok. Szilviának azért bejött a Yasec bicó.
Posted 2006. April 18. - 21:52
De ezzel elvesztettek egy törzsvásárlót! :matrix:
Posted 2006. April 18. - 21:39
Nagyon nem mindegy, hogyan készül. Az egyedi vagy kisszériás, kézi gyártású vázak mindenhol drágák; fõleg a mi pénztárcánknak. Ami általam ismert kézi gyártás (a teljesség igénye nélkül): Bergwerk, BMC, Votec, Nicolai, Devinci, Turner, Ellsworth, Cove, Foes, Sinister, Ventana, etc..., ott 1500 USD vagy EUR alatt nem nagyon csinálnak vázat.Mailben érdeklõdtem a Yasek vázak után, hogy mennyiért tudnanának nekem csinálni egy egyedi karbon villás alu vázat. Nos villa nélkül 190 ezer Ft.
NO COMMENT!
de elhiszem, hogy nem nagyüzemi a gyártás, meg kézzel készül de 180 ezer Ft-ért veszek egy karbon villás, karbon támvillás, karbon nyeregcsöves alu Specialized-et.
Posted 2006. April 18. - 21:22
A Yasek az Yasek.
Nem Kellys, nem Magellan, nem Trek
Mailben érdeklõdtem a Yasek vázak után, hogy mennyiért tudnanának nekem csinálni egy egyedi karbon villás alu vázat. Nos villa nélkül 190 ezer Ft.
NO COMMENT!
Posted 2006. April 18. - 21:10
Egyedi méretben csinálja a Yasek a vázakat, szal azokból a vázakból tuti csak egy van az országban!
Posted 2006. April 18. - 21:06
Nem, csinál montit is. Vasbul.A Yasek az Yasek.
De az meg nem véleztlenûl országuti váz???? Mert montiba még nem láttam
Posted 2006. April 18. - 21:03
Posted 2006. April 18. - 21:02
De az meg nem véleztlenûl országuti váz???? Mert montiba még nem láttam
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. April 18. - 21:01
Akkor vmit nagyon elnéztél, mert én már legalább 20 éve 187 cm vagyok.Akkor nem gáz, mert nem hallgatok Belgát, 1 számukat ismerem, de az sem tetszik....
Azok a mûvtöri órák, amelyeken nem történik semmi!
ÕÕÕÕÕÕÕÕ... 195cm cipõ nélkül zokniban!
Posted 2006. April 18. - 20:59
Posted 2006. April 18. - 20:58
Posted 2006. April 18. - 20:57
Posted 2006. April 18. - 20:56
Szilárd 2m 17cm magas!A Gólem agyagszobor, mely életre kelt.
Szilárd! Te milyen magas vagy?
Külön gyártatnia kellett nyeregcsövet a velocipédjéba,mert nem fért el a térde a kormány alatt amikor a gyári üléssel tekert(nagyon mélyen ült)
Posted 2006. April 18. - 20:53
Azok a mûvtöri órák, amelyeken nem történik semmi!
ÕÕÕÕÕÕÕÕ... 195cm cipõ nélkül zokniban!