Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Várom azon montis/ok jelentkezését,aki/k hajlandó/ak eljönni egy éjszakai tekerésre és van olyan lámpa a kerékpárján amivel lát is a sötétben!!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
ok ... válaszoltam! :)
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ano küldtem privit!!!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

... mert az a boltos, akinél cipõt vettél, nekem egy picit unszimpatikus és ezért járok a másikba!
(hátha olvassák a topikot, engem nem nehéz lenyomozni :D)

hova jársz most vásárolni? és a cipõt hol vetted? (az unszimpi bringabolt melyik volt?)

csak úgy kíváncsiságból :)
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Bazz a végén egyedül megyek!De akkor meg elfogok tévedni pesten!Nekem nagyon nagy város,peidg mennék futárnak,met jól keres csak olyan nagy város és az a sok utca...tudjátok hogy van ez! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Haho az elöbb irtam, hogy nem birok menni. De ha akarjátok leirom, hogy merre kell menni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szóval akkor szombaton van egy kerékpárosoknak elvileg megfelelõ vonat 12:10kor,ami 13:06-ra van fent Kelenföldön.VAGY!
Indul egy másik 13:05kor és az 14:01-re van fent.Nem tudom mennyit kell kitekernünk a Tomi által mondott kerékpárúton,de ha a 12:10-sel megyünk akkor bõven idõben leszünk és akár egy defekttel is számolhatunk.Na mindegy,majd Tomi dirigál,hogy mi legyen.Akkor mennyit kell tekernünk a CM-ig Kelenföldrõl?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát ahogy egyre több Anett-sort olvasok,kezdek rájönni hogy hatalmas igényei vannak Grolschnak egy bringaboltban! :)

Huh most értem haza tekerésbõl!Nagyonfrankó volt!Fõleg amikor nem jött autó...istencsászár a puszta közepén tekerni vak sötétben.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
eddig az ez az elsõ gigszer, utána majd meglátjuk, még magam sem tudom....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
mi? Rossz boltoshoz visszajársz? Addig amíg rendezõdnek a dolgok vagy utána is?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ha nem kapom meg a minõséget, amit várok, akkor visszajáró vendég leszek/vagyok.... :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
hehe:D

Most versenyezhetünk melyikünk a problémásabb vásárló!

Én sportot ûzük a reklamálásból!
Én már annyi helyre írtam levelet, meg vertem a pultot, hogy "márpedig adják vissza a pénzem", meg jelentettem fel ábécét az ÁNTSZ-nél (megjegyzem erõssen rászolgáltak), hogy össze se tudom számolni!
Én vagyok a boltosok réme!!! :icon_twis
Komoly engem egyszer vki megtehetne a fogyasztó védõk császárnõjévé! upsz a plafon!!!:cegly:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Grolsch!!!
Én egy problémás vásárló vagyok, és pechükre odaszoktam :), mert az a boltos, akinél cipõt vettél, nekem egy picit unszimpatikus és ezért járok a másikba!
(hátha olvassák a topikot, engem nem nehéz lenyomozni :D)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Hát igen...amikor nekem így keresztbe tesznek én törni zúzni tudnék!

Tudod mi lesz? 50 km után rájössz, hogy a kis gubancot, ami a fogaskerékkel van, végül is meg lehet szokni, és nem fog érdekelni a dolog.
És a boltos megússza....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mindegy, mert holnap délután belerakom azt az 50kmt, vagy még többet is és ha gázos marad a gép, akkor visszaviszem, csak az a baj, h. pont szombatra esik :(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Na ezt jól megszívtad!
Szeretem az ilyen kedves boltosokat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
A narancssárga montisgyerek Zuggó Tamás, az osztálytársam! Ma voltam a bringaboltban, visszavittem a gépet, annyit mondtak, h. rakjak bele kb. 50kmt és ha nem lesz jó, akkor kitalálnak valamit!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Nem megyek!
Hétfõre kész kell lennie a dogámnak!!!
Kedden meg vinnem kell köttetni, mert meg lettem fenyítve!

De miután leadtam....huhúúúúú
Már nagyon közel a visszaszámlálás, bírjátok ki addig nélkülem!
Aztán majd nemtok mit kezdeni a szabadidõmmel :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Gyerekek...oltári jó sorom van!
2óra bringaszerelés alatt kerestem 2000Ft-t!
Na jó ne irigyeljetek,lejött belõle 600ft egy régi hajvágás miatt.(most fizettem ki :) )

Akkor Szilárd,Anett és én megyünk pestre a vonattal?(je jön még az a narancssárga meridás montis gyerek bánhidáról)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Áhhhh megörültem

Nem tudok menni CM-re, mert kedves évfolyamtársam nem csinált semmit a leadandokból, és én meg nem akarok megvágodni belõlle, ugyhogy csinálhatom meg én:wallbange persze az én részem már majdnem kész van.

Most ugy néz ki, hogy egész hétvégén csinálom az Értékesítés technikák dogám, jövöhéten meg szenvedhetek a Marketing Tervemel, remélem azért jövöhét szombatra már szabadulok és akkor nem kell lemondanom a Szombati turát

Most valahogy minden összejött munkával is igy :cegly:vagyok, ugyhogy hétköznap se tudom csinálni. ÁHHHHHH

Ha nem leszek kész még jövöhét szombatra se, akkor minimum megölöm az évfolyamtársam:asshole: