Várom azon montis/ok jelentkezését,aki/k hajlandó/ak eljönni egy éjszakai tekerésre és van olyan lámpa a kerékpárján amivel lát is a sötétben!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. April 21. - 17:26
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. April 21. - 13:35
Posted 2006. April 21. - 13:18
Posted 2006. April 21. - 11:55
... mert az a boltos, akinél cipõt vettél, nekem egy picit unszimpatikus és ezért járok a másikba!
(hátha olvassák a topikot, engem nem nehéz lenyomozni )
hova jársz most vásárolni? és a cipõt hol vetted? (az unszimpi bringabolt melyik volt?)
csak úgy kíváncsiságból
Posted 2006. April 21. - 11:46
Bazz a végén egyedül megyek!De akkor meg elfogok tévedni pesten!Nekem nagyon nagy város,peidg mennék futárnak,met jól keres csak olyan nagy város és az a sok utca...tudjátok hogy van ez!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. April 21. - 07:06
Haho az elöbb irtam, hogy nem birok menni. De ha akarjátok leirom, hogy merre kell menni.
Posted 2006. April 20. - 22:36
Szóval akkor szombaton van egy kerékpárosoknak elvileg megfelelõ vonat 12:10kor,ami 13:06-ra van fent Kelenföldön.VAGY!
Indul egy másik 13:05kor és az 14:01-re van fent.Nem tudom mennyit kell kitekernünk a Tomi által mondott kerékpárúton,de ha a 12:10-sel megyünk akkor bõven idõben leszünk és akár egy defekttel is számolhatunk.Na mindegy,majd Tomi dirigál,hogy mi legyen.Akkor mennyit kell tekernünk a CM-ig Kelenföldrõl?
Indul egy másik 13:05kor és az 14:01-re van fent.Nem tudom mennyit kell kitekernünk a Tomi által mondott kerékpárúton,de ha a 12:10-sel megyünk akkor bõven idõben leszünk és akár egy defekttel is számolhatunk.Na mindegy,majd Tomi dirigál,hogy mi legyen.Akkor mennyit kell tekernünk a CM-ig Kelenföldrõl?
Posted 2006. April 20. - 21:37
Hát ahogy egyre több Anett-sort olvasok,kezdek rájönni hogy hatalmas igényei vannak Grolschnak egy bringaboltban!
Huh most értem haza tekerésbõl!Nagyonfrankó volt!Fõleg amikor nem jött autó...istencsászár a puszta közepén tekerni vak sötétben.
Huh most értem haza tekerésbõl!Nagyonfrankó volt!Fõleg amikor nem jött autó...istencsászár a puszta közepén tekerni vak sötétben.
Posted 2006. April 20. - 20:39
eddig az ez az elsõ gigszer, utána majd meglátjuk, még magam sem tudom....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. April 20. - 20:38
mi? Rossz boltoshoz visszajársz? Addig amíg rendezõdnek a dolgok vagy utána is?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. April 20. - 20:36
Ha nem kapom meg a minõséget, amit várok, akkor visszajáró vendég leszek/vagyok....
Posted 2006. April 20. - 20:25
hehe:D
Most versenyezhetünk melyikünk a problémásabb vásárló!
Én sportot ûzük a reklamálásból!
Én már annyi helyre írtam levelet, meg vertem a pultot, hogy "márpedig adják vissza a pénzem", meg jelentettem fel ábécét az ÁNTSZ-nél (megjegyzem erõssen rászolgáltak), hogy össze se tudom számolni!
Én vagyok a boltosok réme!!! :icon_twis
Komoly engem egyszer vki megtehetne a fogyasztó védõk császárnõjévé! upsz a plafon!!!:cegly:
Most versenyezhetünk melyikünk a problémásabb vásárló!
Én sportot ûzük a reklamálásból!
Én már annyi helyre írtam levelet, meg vertem a pultot, hogy "márpedig adják vissza a pénzem", meg jelentettem fel ábécét az ÁNTSZ-nél (megjegyzem erõssen rászolgáltak), hogy össze se tudom számolni!
Én vagyok a boltosok réme!!! :icon_twis
Komoly engem egyszer vki megtehetne a fogyasztó védõk császárnõjévé! upsz a plafon!!!:cegly:
Posted 2006. April 20. - 20:13
Grolsch!!!
Én egy problémás vásárló vagyok, és pechükre odaszoktam , mert az a boltos, akinél cipõt vettél, nekem egy picit unszimpatikus és ezért járok a másikba!
Én egy problémás vásárló vagyok, és pechükre odaszoktam , mert az a boltos, akinél cipõt vettél, nekem egy picit unszimpatikus és ezért járok a másikba!
Posted 2006. April 20. - 20:06
Hát igen...amikor nekem így keresztbe tesznek én törni zúzni tudnék!
Tudod mi lesz? 50 km után rájössz, hogy a kis gubancot, ami a fogaskerékkel van, végül is meg lehet szokni, és nem fog érdekelni a dolog.
És a boltos megússza....
Tudod mi lesz? 50 km után rájössz, hogy a kis gubancot, ami a fogaskerékkel van, végül is meg lehet szokni, és nem fog érdekelni a dolog.
És a boltos megússza....
Posted 2006. April 20. - 19:54
Mindegy, mert holnap délután belerakom azt az 50kmt, vagy még többet is és ha gázos marad a gép, akkor visszaviszem, csak az a baj, h. pont szombatra esik
Posted 2006. April 20. - 19:48
Na ezt jól megszívtad!
Szeretem az ilyen kedves boltosokat.
Szeretem az ilyen kedves boltosokat.
Posted 2006. April 20. - 19:46
A narancssárga montisgyerek Zuggó Tamás, az osztálytársam! Ma voltam a bringaboltban, visszavittem a gépet, annyit mondtak, h. rakjak bele kb. 50kmt és ha nem lesz jó, akkor kitalálnak valamit!
Posted 2006. April 20. - 18:42
Nem megyek!
Hétfõre kész kell lennie a dogámnak!!!
Kedden meg vinnem kell köttetni, mert meg lettem fenyítve!
De miután leadtam....huhúúúúú
Már nagyon közel a visszaszámlálás, bírjátok ki addig nélkülem!
Aztán majd nemtok mit kezdeni a szabadidõmmel
Hétfõre kész kell lennie a dogámnak!!!
Kedden meg vinnem kell köttetni, mert meg lettem fenyítve!
De miután leadtam....huhúúúúú
Már nagyon közel a visszaszámlálás, bírjátok ki addig nélkülem!
Aztán majd nemtok mit kezdeni a szabadidõmmel
Posted 2006. April 20. - 17:57
Gyerekek...oltári jó sorom van!
2óra bringaszerelés alatt kerestem 2000Ft-t!
Na jó ne irigyeljetek,lejött belõle 600ft egy régi hajvágás miatt.(most fizettem ki )
Akkor Szilárd,Anett és én megyünk pestre a vonattal?(je jön még az a narancssárga meridás montis gyerek bánhidáról)
2óra bringaszerelés alatt kerestem 2000Ft-t!
Na jó ne irigyeljetek,lejött belõle 600ft egy régi hajvágás miatt.(most fizettem ki )
Akkor Szilárd,Anett és én megyünk pestre a vonattal?(je jön még az a narancssárga meridás montis gyerek bánhidáról)
Posted 2006. April 20. - 17:35
Áhhhh megörültem
Nem tudok menni CM-re, mert kedves évfolyamtársam nem csinált semmit a leadandokból, és én meg nem akarok megvágodni belõlle, ugyhogy csinálhatom meg én:wallbange persze az én részem már majdnem kész van.
Most ugy néz ki, hogy egész hétvégén csinálom az Értékesítés technikák dogám, jövöhéten meg szenvedhetek a Marketing Tervemel, remélem azért jövöhét szombatra már szabadulok és akkor nem kell lemondanom a Szombati turát
Most valahogy minden összejött munkával is igy :cegly:vagyok, ugyhogy hétköznap se tudom csinálni. ÁHHHHHH
Ha nem leszek kész még jövöhét szombatra se, akkor minimum megölöm az évfolyamtársam:asshole:
Nem tudok menni CM-re, mert kedves évfolyamtársam nem csinált semmit a leadandokból, és én meg nem akarok megvágodni belõlle, ugyhogy csinálhatom meg én:wallbange persze az én részem már majdnem kész van.
Most ugy néz ki, hogy egész hétvégén csinálom az Értékesítés technikák dogám, jövöhéten meg szenvedhetek a Marketing Tervemel, remélem azért jövöhét szombatra már szabadulok és akkor nem kell lemondanom a Szombati turát
Most valahogy minden összejött munkával is igy :cegly:vagyok, ugyhogy hétköznap se tudom csinálni. ÁHHHHHH
Ha nem leszek kész még jövöhét szombatra se, akkor minimum megölöm az évfolyamtársam:asshole: