Hát ezt muszály lesz tényleg elnappolni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 27. - 17:36
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 27. - 14:08
Szerintem egy lightos 50 belefér ázás nélkül és én este is ráérek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 27. - 12:47
nekem csak este jó ma ... bár még az is meggondolandó, mert olyan dörgést hallok most ... lehet hogy esni fog mint aton
Írta 2006. április 27. - 11:56
Sziasztok!
Hát mit is mondhatnék!Köszönöm szépen a kívánságokat!úgy legyen!Minnél hamarabb mert jelenleg még nem élvezem az életet,csak vagyok benne.Azért tényleg köszönöm a meglepit!
Ano,akkor mi legyen?péntek délután indulok Pécsre.És jövõhéten hétfõn vagy kedden jövök haz.
Hát mit is mondhatnék!Köszönöm szépen a kívánságokat!úgy legyen!Minnél hamarabb mert jelenleg még nem élvezem az életet,csak vagyok benne.Azért tényleg köszönöm a meglepit!
Ano,akkor mi legyen?péntek délután indulok Pécsre.És jövõhéten hétfõn vagy kedden jövök haz.
Írta 2006. április 27. - 11:11
Boldog Születésnapot Schnell!:birth:
Majd iszunk egyet az egészségedre, most már te is ihatsz legálisan.:beer:
Majd iszunk egyet az egészségedre, most már te is ihatsz legálisan.:beer:
Írta 2006. április 27. - 08:14
Azt hiszem én is boldog születésnapot kívánok, has nem tévedek, akkor ma lettél 18. Azért vigyázz, mert mostmár nagykorú vagy és a BTK mostmár teljess súlyával nehezedik rád.
Aztán este nem nagyon berugni, legyél mértéktartó tudod mérték a vödör, tartó az asztal. Csak asztán nehogy ez :puke:legyen a vége
Szóval mégegyszer:birth:
Aztán este nem nagyon berugni, legyél mértéktartó tudod mérték a vödör, tartó az asztal. Csak asztán nehogy ez :puke:legyen a vége
Szóval mégegyszer:birth:
Írta 2006. április 27. - 06:18
Bolodog szülinapot topik alapítónk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a katica csokit nem felejtettem, szombaton megveszem ígérem! )
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. április 27. - 05:55
heppi börszdéj Schnellthomas!!:cheers: :balloon: :impreziar
ja a mai tekerést sajna csúsztatnunk kell ... vagy esetleg este mehetnénk egy kicsit, mert délután 4 kor dunavarsányba kell mennem ...
ja a mai tekerést sajna csúsztatnunk kell ... vagy esetleg este mehetnénk egy kicsit, mert délután 4 kor dunavarsányba kell mennem ...
Írta 2006. április 26. - 22:53
A vasárnapi pályabejárást átpakolták korábbra. Fent van a neten a pályautvonal térképpel. Vasárnap azért letekerjük????????
Idópontot még leegyeztetjük
Idópontot még leegyeztetjük
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 26. - 22:15
Kedves mi Tomikánk és Topic alapítónk!
Mivel nem tudok holnap gép közelbe kerülni,ezért engedd meg,hogy gratuláljak neked e szépkor eléréséhez! Vígyázz magadra,mert mostmár mindenért elõvehetnek a rendõrbácsik.
Remélem ezzel a korral egy kicsit megkomolyodsz és másképp fogod felfogni a világ értelmét. Egy-két dologban jó irányban változtatsz és rájössz,hogy mennyire szép az élet.
Fogadd tõlem el ezt a virtuális :beer: koccintást az egészségedre.
Boldog 18. Születésnapot!!!!:birth: :impra:
Mivel nem tudok holnap gép közelbe kerülni,ezért engedd meg,hogy gratuláljak neked e szépkor eléréséhez! Vígyázz magadra,mert mostmár mindenért elõvehetnek a rendõrbácsik.
Remélem ezzel a korral egy kicsit megkomolyodsz és másképp fogod felfogni a világ értelmét. Egy-két dologban jó irányban változtatsz és rájössz,hogy mennyire szép az élet.
Fogadd tõlem el ezt a virtuális :beer: koccintást az egészségedre.
Boldog 18. Születésnapot!!!!:birth: :impra:
Írta 2006. április 26. - 22:06
Hotmaat
Vasárnap lesz pálya bejárás.Még nem tudom,hogy pontosan mikor,de megérdeklõdöm. Ha van kedved eljönni akkor felveszlek ott nálatok vhol a központban,vagy ahol neked jó. Én csak azért akarok elmenni mert mostanában nálam belül nincs valami rendbe és marhára le vagyok gyengülve. Ennek függvényében akarok dönteni,hogy beválalom, vagy sem, HMMMM????
Grolsch
Bizonyos dolgokért mindenre hajlandó vagyok bármikor és bárhol:) :cool2:
Vasárnap lesz pálya bejárás.Még nem tudom,hogy pontosan mikor,de megérdeklõdöm. Ha van kedved eljönni akkor felveszlek ott nálatok vhol a központban,vagy ahol neked jó. Én csak azért akarok elmenni mert mostanában nálam belül nincs valami rendbe és marhára le vagyok gyengülve. Ennek függvényében akarok dönteni,hogy beválalom, vagy sem, HMMMM????
Grolsch
Bizonyos dolgokért mindenre hajlandó vagyok bármikor és bárhol:) :cool2:
Írta 2006. április 26. - 19:30
Grolsch
Az lehetséges,hogy én láttalak Bián az 1-es úton tekerni du-án folyamán? Mert az üzletbõl mikor kinéztem akkor láttam,hogy piros meridával mint a tied egy lány teker befelé Pest irányába, csak ült elõttem egy vevõ ás nem tudtam már kirohanni megnézni ki az....
Nem nem én voltam. Érdekes tavaly én is láttam arrafele az 1-esen egy piros Meridás csajt, bizti arrafele lakik.
Én nem tekerek az 1-esen (max Tatabánya területén) Nem vonz. Sõt taszít. Azt az utat minden autós autópályának nézi.
hihi! Kirohantál volna utánam?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. április 26. - 18:11
Köszönöm Ano,hogy ilyen téren próbálsz meglepni!Nagyon találói!Bennevagyok!Neked mikortól jó,mert nekem rövidített óráim lesznek úgyhogy 12:00felé végzek a suliban.
Írta 2006. április 26. - 14:14
Köfi.
Mostmár csak fatert kell meggyözni, hogy kölcsönözzön nekem némi manit, mert a fizum persze elfogyott egyébként kedvem az lenne.
Mostmár csak fatert kell meggyözni, hogy kölcsönözzön nekem némi manit, mert a fizum persze elfogyott egyébként kedvem az lenne.
Írta 2006. április 26. - 13:53
Írta 2006. április 26. - 13:39
Emberek a szombati tura érdeklödés hiányában elmarad Viszont lehet, hogy én is kimegyek budamaratonra. Mennyi a nevezés helyszinen,és mekkora a rövidtáv?
Írta 2006. április 26. - 09:07
Schnell: most nézem hogy neked holnap lesz a szülinapod!!?? 2 nappal korábban mint az enyém!
Egy szülinapi tekerésben benne vagy? Mondjuk egy kis esti tekerésben ...
Egy szülinapi tekerésben benne vagy? Mondjuk egy kis esti tekerésben ...
Írta 2006. április 25. - 23:56
sziasztok visszatértem!
A szombati CM-rõl képek a szokott helyen megtalálhatók. Jó volt maga a tekerés,csak a szervezéssel voltak problémák,ami a hangulatot csökkentette, de mindezért kárpótlást nyújtottunk magunknak a felvonulás után a Városligetben. Szerény 5 fõs társaságomban illetve BIKEMAG-os mezben az egyesületi emberkéimmel.
Hotmaat
Sajna elkel, hogy keserítselek,de a szombat az nekem nem lesz most jó, mert megyek ki megint Grazba. Most hozzuk el a kocsit amit a haveromnak leelõlegeztünk szombaton. Reggel 6-kor indulunk és szerintem, ha minden jól megy akkor 5-6 körül fogunk hazaérni.
Vasárnap pedig pihizni szeretnék,mert hétfõn elsején Buda Maraton a HHH-en!
Sorry,de most sajna nem tudok menni
Grolsch
Az lehetséges,hogy én láttalak Bián az 1-es úton tekerni du-án folyamán? Mert az üzletbõl mikor kinéztem akkor láttam,hogy piros meridával mint a tied egy lány teker befelé Pest irányába, csak ült elõttem egy vevõ ás nem tudtam már kirohanni megnézni ki az....
Schnelltomi
Megtalálod a képeket a helyén és kedved szerint zoom-olhatod mindegyiket, amennyire szeretnéd
A szombati CM-rõl képek a szokott helyen megtalálhatók. Jó volt maga a tekerés,csak a szervezéssel voltak problémák,ami a hangulatot csökkentette, de mindezért kárpótlást nyújtottunk magunknak a felvonulás után a Városligetben. Szerény 5 fõs társaságomban illetve BIKEMAG-os mezben az egyesületi emberkéimmel.
Hotmaat
Sajna elkel, hogy keserítselek,de a szombat az nekem nem lesz most jó, mert megyek ki megint Grazba. Most hozzuk el a kocsit amit a haveromnak leelõlegeztünk szombaton. Reggel 6-kor indulunk és szerintem, ha minden jól megy akkor 5-6 körül fogunk hazaérni.
Vasárnap pedig pihizni szeretnék,mert hétfõn elsején Buda Maraton a HHH-en!
Sorry,de most sajna nem tudok menni
Grolsch
Schnelltomi
Megtalálod a képeket a helyén és kedved szerint zoom-olhatod mindegyiket, amennyire szeretnéd
Írta 2006. április 25. - 17:40
Azt nem tudtam,csak hogy 27-es keréken 3x gé erõ hat a külsõre és a felnire.Na megyek montizom egyet.
Sziasztok!
Sziasztok!
Írta 2006. április 25. - 17:33
a hajtogatósat kevlárosnak hívják eredetileg ... szóval a lényeg az hogy a drótperem kevlárral van helyettesítve ami sokkal erõsebb és sokkal könyebb is mint a acél ... és ez könnyen hajlik és ezért hívják hajtogatósnak ...
Schnell: a montinál is 100g 300g-nak felel meg a kerületen és akármennyire is furcsálod, de a monti kereke egy 2,1-es gumival pont akkora mint a te outid olyan virsli gumival ... vagy talán minimálisan kisebb
Schnell: a montinál is 100g 300g-nak felel meg a kerületen és akármennyire is furcsálod, de a monti kereke egy 2,1-es gumival pont akkora mint a te outid olyan virsli gumival ... vagy talán minimálisan kisebb