A képeket a kep.tar.hu-n keresztül a feltöltés címszó alatt töltöd fel,vagy a total commander-es ftp-n?????
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. május 07. - 11:14
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. május 07. - 11:00
Sziasztok nagy tekerõk!
Ezek szerint nagyon jól dsikerült a tegnapi nap mindenkinek.Örülök,hogy jót tekertetek, de sajnálom hogy kihagytam.
Nem sikerült bringát szereznem és emiatt nem mentem.Deg ondolatban veletek voltam, mert erdõbõl hordtam helyette egész nap a földet és találkoztam egy két bringás haverommal.
Ezek szerint nagyon jól dsikerült a tegnapi nap mindenkinek.Örülök,hogy jót tekertetek, de sajnálom hogy kihagytam.
Nem sikerült bringát szereznem és emiatt nem mentem.Deg ondolatban veletek voltam, mert erdõbõl hordtam helyette egész nap a földet és találkoztam egy két bringás haverommal.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Írta 2006. május 07. - 10:41
Szilárd küldtem privit!
Feltöltöttem a képeket, de mit is mondjak... Ez volt a gép elsõ bevetése, és hát, izé van még mit kitapasztalni rata.
Nos elsõ ránézésre szerintem nem tett jót a gépnek a rázkódás és egy kicsit memória-hibásak lettek a képek.
Meg amúgy se csináltam hú-de sokat, mert mással voltam elfoglalva
cím: kep.tar.hu/soosanett
2006-05 Budai hegység... (most töltöm)
Feltöltöttem a képeket, de mit is mondjak... Ez volt a gép elsõ bevetése, és hát, izé van még mit kitapasztalni rata.
Nos elsõ ránézésre szerintem nem tett jót a gépnek a rázkódás és egy kicsit memória-hibásak lettek a képek.
Meg amúgy se csináltam hú-de sokat, mert mással voltam elfoglalva
cím: kep.tar.hu/soosanett
2006-05 Budai hegység... (most töltöm)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. május 06. - 21:54
Képeket hol találok a mai túránkról?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. május 06. - 21:35
Elkezdtem érezni a lábaimat, fõleg, h. kijúztam belõle már három görcsöt!!!!
Hootmat vajon még józan???
Hootmat vajon még józan???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. május 06. - 19:34
Anett!!
Küldd el a csillagok háborúja filmzene címét és elõadóját!!!!
Ha ma átjön, akkor holnap leszedem, vagy hétfõn és kiírom egy CDre, aztán vmikor összefutunk és átadom!
Küldd el a csillagok háborúja filmzene címét és elõadóját!!!!
Ha ma átjön, akkor holnap leszedem, vagy hétfõn és kiírom egy CDre, aztán vmikor összefutunk és átadom!
Írta 2006. május 06. - 19:15
Sõt azóta már többször is MEGATTA A ZÕÕÕDET!!!
Alap h. megint letekerjük, de akkor remélhetõleg Sunset és Mx is ott lesz!!!
Alap h. megint letekerjük, de akkor remélhetõleg Sunset és Mx is ott lesz!!!
Írta 2006. május 06. - 19:04
Huh de fájnak a csülkeim!Iszonyat jó volt!Ezt valóban lekell tekerni majd mégegyszer!
Szláááj!
MEGATTA A ZÕÕDET!
Szláááj!
MEGATTA A ZÕÕDET!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. május 06. - 18:50
nekem mostanában nem lesz idõm ilyen nagyobb lélegzetû tekerésekre június 12-ig, mert tanunom kellene 1000rel, és mostmár fogok is...
Írta 2006. május 06. - 18:42
Jajj én is kész vagyok!! Úgy elfáradtam, hogy nem is emlékszem a nap minden mozzanatára
De ez kellett!!! Nyami de finom volt, mindenem sajog!!!
Én benne vagyok egy újabb tekerésben... de pár szakaszt azért szívesen likvidálnák a programból!
Szilárd! Jobbulást!
Nekem az oldalam van lebénulva az eséstõl...valahogy amíg a bicón ültem nem jött elõ!
De ez kellett!!! Nyami de finom volt, mindenem sajog!!!
Én benne vagyok egy újabb tekerésben... de pár szakaszt azért szívesen likvidálnák a programból!
Szilárd! Jobbulást!
Nekem az oldalam van lebénulva az eséstõl...valahogy amíg a bicón ültem nem jött elõ!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. május 06. - 18:14
Annyira jó volt, h. ezt meg kell ismételni egszer megint, de akkor több pénz lesz nálam és megkóstolok minden rétest, és megmászom a HHH-t!!!
Mondjuk június 12-e utáni hétvége???
Nap sérülése az aluljáróban rosszul léptem és lefejeltem a kormányt, így most olyan az arcom, mintha egy pecsétgyûrûs gádzsó megvert volna
Mondjuk június 12-e utáni hétvége???
Nap sérülése az aluljáróban rosszul léptem és lefejeltem a kormányt, így most olyan az arcom, mintha egy pecsétgyûrûs gádzsó megvert volna
Írta 2006. május 06. - 08:01
Pálinkás jóreggelt mindenkinek.
Idöjárás jelentés Törökbálintról: Jelenleg 15° van süt a nap és rendesen fúj a szél az égen látható néhány felhõ. Azért remélem, hogy inkább a nap fog gyözni, és nem az esõ.
Mire beértek a vonattal, én már ott leszek, ha nem, akkor percek kérdése(de ez nem valószinû).
Idöjárás jelentés Törökbálintról: Jelenleg 15° van süt a nap és rendesen fúj a szél az égen látható néhány felhõ. Azért remélem, hogy inkább a nap fog gyözni, és nem az esõ.
Mire beértek a vonattal, én már ott leszek, ha nem, akkor percek kérdése(de ez nem valószinû).
Írta 2006. május 06. - 07:56
Én akkor is csak 50körül fogok odaérni!
Írta 2006. május 06. - 00:05
Jóéjt!
Mentem alukálni!Üdv Leslie!
Mentem alukálni!Üdv Leslie!
Írta 2006. május 05. - 23:23
Üzenem a bratyódnak hogy tegyen bele 3.6os motort!
Így hogyan linkeled be,hogy kicsiben látszik?
Így hogyan linkeled be,hogy kicsiben látszik?
Írta 2006. május 05. - 23:20
Mindkettõre!Jajj ma apumnak hoztak gépet németbõl egy kamionon.Új stralis volt kegyetlenül szép piros színben.És beülhettem a volán mögé.Nagyon kircsi volt!
OFF
XF Daf-ban nagyobb az utas lábtere, nekem az bejövõsebb
nagyvas: (gondolom felismered? )
kisvas:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 05. - 23:08
Mindkettõre!Jajj ma apumnak hoztak gépet németbõl egy kamionon.Új stralis volt kegyetlenül szép piros színben.És beülhettem a volán mögé.Nagyon kircsi volt!
Írta 2006. május 05. - 23:06
Báttttyusod tolja a vasat?
mire gondolsz?
a sok tonnás, vagy a méregzsákra?
amúgy perpillanat "szabin" van.
Írta 2006. május 05. - 23:01
Én nem te vagyok!
Kis Pécs-rém!
Kis Pécs-rém!
Írta 2006. május 05. - 22:46
Szilárd hozzászólása hogy kerül elém egy órával?
biztos elfelejtettél lapozni.
velem is gyakran megesik