Anett!!!
Találtam NEked star warst, azt a John Williamsest (?), vagyis amit a priviben írtál, már jön is le, remélem lejön az egész..
SchnellT!
Amint lejött Anett albuma, rákeresek arra, amit írtál és leszedem, ha megvan rá az igényed!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. May 08. - 07:37
Posted 2006. May 07. - 23:27
Mail címem: mrttb@freemail.hu
hazaértem.Ki nem dõl ki a K100on?MEGCSINÁLOM és nem gondolkodom!
Szilárd!Néznél nekem dc++-on egy zenekart? Casketgarden az elõadó és a This Corroded soul of mine címû album kéne.Komlett album.Nézd meg kérlek!
hazaértem.Ki nem dõl ki a K100on?MEGCSINÁLOM és nem gondolkodom!
Szilárd!Néznél nekem dc++-on egy zenekart? Casketgarden az elõadó és a This Corroded soul of mine címû album kéne.Komlett album.Nézd meg kérlek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 07. - 21:51
Bazz május 20án osztálykirándulok (ez az évi nagy rendes osztálykirándulás), de télleg nem valami húzzuk ki magunkat a jóból kifogás...
Bocsi Sun, de a nagy találkozás megint csúszik
Bocsi Sun, de a nagy találkozás megint csúszik
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. May 07. - 20:58
Letöltésbe serintem a torrent a legjobb. Ismered? Nekem is egy ideig bsócdc volt , de egy nagy kalap szar.
Próbáld meg a www.bittorrent.com oldalról, vagy a keresõbe ird be hogy: torrent
Itt nem egy embertõl töltõd le, hanem ha úgy jó a gépnek akkor akár 4-5 embertõl is leszedi azt az egy számot
Na megyek tv-ni:
Ha akartok látni egy alapmûvet akkor ajánlom:
HBO: Galaxis útikalauz stopposoknak
Csáó
Próbáld meg a www.bittorrent.com oldalról, vagy a keresõbe ird be hogy: torrent
Itt nem egy embertõl töltõd le, hanem ha úgy jó a gépnek akkor akár 4-5 embertõl is leszedi azt az egy számot
Na megyek tv-ni:
Ha akartok látni egy alapmûvet akkor ajánlom:
HBO: Galaxis útikalauz stopposoknak
Csáó
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. May 07. - 20:40
dc++ról, ha tudsz vmi jobbat, lécci linkelj be egy oldalt, ahonnan le tom szedni! Köszi
Amúgy ha jön vki még a topikból, vagyis tbányáról, akkor simán mehetünk, elég jól hangzik!!!!
Amúgy ha jön vki még a topikból, vagyis tbányáról, akkor simán mehetünk, elég jól hangzik!!!!
Posted 2006. May 07. - 20:35
Honna szeded le a dolgokat? BcDc,Dc++??
Posted 2006. May 07. - 20:26
Anett!!!
Találtam Star Wars Trilogy és Birodalom visszavág zenét, keresek még egy picit más HUBokban, ha nem találok, akkor leszedem ezt a kettõt éjjel, és holnap akár össze is futhatunk, de elõtte még egyeztetünk...
Találtam Star Wars Trilogy és Birodalom visszavág zenét, keresek még egy picit más HUBokban, ha nem találok, akkor leszedem ezt a kettõt éjjel, és holnap akár össze is futhatunk, de elõtte még egyeztetünk...
Posted 2006. May 07. - 20:22
Köszi!!
Hotmaat! Már csak töled kellene email cím
Hotmaat! Már csak töled kellene email cím
Posted 2006. May 07. - 20:18
u.a, mint az msn azonosítóm az adatlapomon!!!
Posted 2006. May 07. - 20:14
Skacok!
Kellene nekem email cím:
Hotmaat
Schnelltomi
Szilárd
Mx
Kellene nekem email cím:
Hotmaat
Schnelltomi
Szilárd
Mx
Posted 2006. May 07. - 19:00
Schnellt
ha lehet egy javaslatom akkor elsõre ne is gondolkodj a 100-as távon mert ki fogsz idõ elött dögleni.
Ja és a másik unakahugimról is van kép csak neked:
http://www.kep.tar.h...6760/21725667#2
Láton Anett képei között,hogy megkaptad Szilárdtól a megérdemelt Katica étcsokidat:)
Anett
Legalább hajtottad a fiúkat felfelé az emelkedõkön? Bocsánat húztad õket???
Hotmaat
Mégegszer sajna,de a legközelebbin ott leszek megigérem, amennyiben a bringám nem szól be megint. De akkor keresek másikat.
ha lehet egy javaslatom akkor elsõre ne is gondolkodj a 100-as távon mert ki fogsz idõ elött dögleni.
Ja és a másik unakahugimról is van kép csak neked:
http://www.kep.tar.h...6760/21725667#2
Láton Anett képei között,hogy megkaptad Szilárdtól a megérdemelt Katica étcsokidat:)
Anett
Legalább hajtottad a fiúkat felfelé az emelkedõkön? Bocsánat húztad õket???
Hotmaat
Mégegszer sajna,de a legközelebbin ott leszek megigérem, amennyiben a bringám nem szól be megint. De akkor keresek másikat.
Posted 2006. May 07. - 17:58
Hootmat vajon még józan???
Na én is itten vagyok.
Jelentem, akkor már nem voltam tulságosan magamnál, de emberesen türtem a sarat, és fél 1- ig nem ájultam el hiába az évak és a rutin(no meg a fösulis bulik) :beer:
Nekem nem is annyira a lábammal van a baj, hanem a farom fáj, de nem picit. Ma is elmentünk tekerni asszonyal 1 20-ast, hát fincsi volt csak nem lehetett megálni, mert azonnyomban megettek a szunyogok(furi, hogy tegnep nem volt ilyen). Azért az emelkedökön én is éreztem ma rendesen a lábamat, de a seggem sokkal jobban fáj.
Posted 2006. May 07. - 17:56
MEgkaptam Anett a privit, ha megtalálom, akkor leszedem!!!
Posted 2006. May 07. - 15:39
A barátom öccse is gyúr Kinizsire.
Azt üzeni, hogy ne gyalogolj, hanem fuss! Mrt azzal ha elmész Tatáig meg visza, nem tudsz felkészülni a pilisi emelkedõkre...
Azt üzeni, hogy ne gyalogolj, hanem fuss! Mrt azzal ha elmész Tatáig meg visza, nem tudsz felkészülni a pilisi emelkedõkre...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. May 07. - 14:51
Nem baj!Egy ok hogy újra elmenjünk ezen az útvonalon!
Megyek gyalogolni!Hamarosan itt a Kinizsi100!
Sziasztok!
Megyek gyalogolni!Hamarosan itt a Kinizsi100!
Sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 07. - 14:24
Igen a gépen is rossz a kép!
Tamás!!! utoljára a te kezedben volt!!! Bizti te nyomiztad el!
Tamás!!! utoljára a te kezedben volt!!! Bizti te nyomiztad el!
Posted 2006. May 07. - 13:44
Apum most mondta hogy rázástó semmi baja nem eshet a képeknek!Csak akkor sérülhet ha hajtogatod,hajlás meg nem érhette fényképezõgépen bellül!Feltöltési hiba lesz!ha nem akkor rossz beállítás miatt ilyen a képek töbsége!Annyit megnézhetsz hogy a fgépen megnézed a képeket úgy hogy ránagyítasz.Ha ott is rossz akkor rossz volt a beállítás.Ha nem akkor feltöltési hiba!
Posted 2006. May 07. - 13:22
Tamás: Olympus C-315 Zoom
De az az érdekes, hogy van jó kép is. Ezért gondoltam a memória-kártya hibára.
Amúgy a régebbi digi-gépünkkel is elõfordult, hogy a tárolt képek közül egyszer csak az egyik csíkos lett.
De akkor pár naptra szívesen elviszem mutiba!
Sunset: Commanderen keresztül töltöttem fel. Úgy is sokáig tart,de legalább nem kell annyit nyomkodni...
De az az érdekes, hogy van jó kép is. Ezért gondoltam a memória-kártya hibára.
Amúgy a régebbi digi-gépünkkel is elõfordult, hogy a tárolt képek közül egyszer csak az egyik csíkos lett.
De akkor pár naptra szívesen elviszem mutiba!
Sunset: Commanderen keresztül töltöttem fel. Úgy is sokáig tart,de legalább nem kell annyit nyomkodni...
Posted 2006. May 07. - 11:46
Hát nemtudom.Valami gáz van a szín-egyensúly beállítással.Vagy rossz a feltöltés tényleg.A szétrázzuk a memóriakártyát dologról még sose hallottam.Szerintem nem lehet megkutyulni egy adatot némi rászkódással.Vagy igen?Ha kölcsönadod pár napra én és apum talán rájövünk hogy mi a probléma.Talán tudok könyvecskét is szerezni hozzá!Írd le a teljes típust.
Posted 2006. May 07. - 11:29
A véletlenek:
Péntek unokaöcsém ballagása! És nini kik vannak a háttérben a lépcsõnél??
http://www.kep.tar.h...6760/21725113#2
http://www.kep.tar.h...6760/21725320#2
Péntek unokaöcsém ballagása! És nini kik vannak a háttérben a lépcsõnél??
http://www.kep.tar.h...6760/21725113#2
http://www.kep.tar.h...6760/21725320#2