Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. május 08. - 21:04
Csak túlzásba ne vidd a tanulást, mert bizonyos mérték után már káros az emberi szervezetre.
:clap:
:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. május 08. - 20:58
Köszönöm a lehetöséget, akkor mi majd megyünk ugy számolj, hogy mikor azt még nem tudom, majd kiderül, de még ugyis messze van.
Írta 2006. május 08. - 20:55
Este hogy lesz meddig lesztek, mi lesz mit tervezel értem itt: kulturált borozgatás, vagy leesek a padról piálás?
Ezt majd a gép akkor fogja dobni. A társaság és a hangulat lesz a mérvadó
Írta 2006. május 08. - 20:53
legrosszabb esetben itt alszotok és másnap reggel hazamentek.
Írta 2006. május 08. - 20:49
Meg nemutolsó sorban azért is érdekel, mert hogy szervezzek e fuvart magunknak, vagy kisorsoljuk, hogy ki vezet. Mert ha nagy piálás lesz akkor nem játszunk olyat, hogy egyikünk nem iszik.
Írta 2006. május 08. - 20:48
Hehe ennyire buta vagyok, hogy 1 viccet se értek :mybad:
Ez esetben szerintem viszont biztos, hogy benézünk, hogy meddig maradunk, azt nem tudom, elég sok mindentöl függ. Este hogy lesz meddig lesztek, mi lesz mit tervezel értem itt: kulturált borozgatás, vagy leesek a padról piálás?
Ez esetben szerintem viszont biztos, hogy benézünk, hogy meddig maradunk, azt nem tudom, elég sok mindentöl függ. Este hogy lesz meddig lesztek, mi lesz mit tervezel értem itt: kulturált borozgatás, vagy leesek a padról piálás?
Írta 2006. május 08. - 20:36
Eszem-iszom, dinom-dánom.
Bringázást azt csak hülyeségbõl irtam oda. Az egész faluba buli lesz. Szerinted mennyire van kedvem bringázni ilyenkor. Meg szerintem marha nagy feltünést keltenénk ha kb 30 bringás megjelenne
Pontosabban a kérdésedre a válasz:
A faluba a Rókusfalvy által szervezett Pincefesztivál lesz. Ezen a napon én a saját pincénknél gondoltam egy bográcsos, iszogatos,bulizos csapatépítõ dolgot összehozni.
Bringázást azt csak hülyeségbõl irtam oda. Az egész faluba buli lesz. Szerinted mennyire van kedvem bringázni ilyenkor. Meg szerintem marha nagy feltünést keltenénk ha kb 30 bringás megjelenne
Pontosabban a kérdésedre a válasz:
A faluba a Rókusfalvy által szervezett Pincefesztivál lesz. Ezen a napon én a saját pincénknél gondoltam egy bográcsos, iszogatos,bulizos csapatépítõ dolgot összehozni.
Írta 2006. május 08. - 20:27
Hát meglátjuk, de tulajdonképpen most mi is lesz a progi? Eszem-iszom:) vagy eszem-bringázom
De egyébként lehet, hogy átnézünk 1 kicsit, de ha nagy bringázás lesz, akkor nem tom,mert baba azért még annyira nincs benne.
Tom: hova menjünk szombaton? Budai hegység(már amennyire hegység). Azért itt van még jó pár ösvény, amit még nem másztunk meg.
De egyébként lehet, hogy átnézünk 1 kicsit, de ha nagy bringázás lesz, akkor nem tom,mert baba azért még annyira nincs benne.
Tom: hova menjünk szombaton? Budai hegység(már amennyire hegység). Azért itt van még jó pár ösvény, amit még nem másztunk meg.
Írta 2006. május 08. - 20:20
Biztos örülni fog a kókusztekercsnek. Én már ettem nagyon elégetett sütit is aminek a közepe viszont iszonyu finom lett. Tehát minden rosszban van valami jó is.
Ha eltudsz jönni akkor szívesen látunk.
Hotmaat!!
Biztosan fogsz azon a szombaton lazítani egy kicsit,mert az ember nem robot és nem tud folyamatosan odafigyelni.
tanulsz 5-6 óráig és este kedves pároddal átnéztek. Kocsival itt vagytok 15 perc alatt
Ha eltudsz jönni akkor szívesen látunk.
Hotmaat!!
Biztosan fogsz azon a szombaton lazítani egy kicsit,mert az ember nem robot és nem tud folyamatosan odafigyelni.
tanulsz 5-6 óráig és este kedves pároddal átnéztek. Kocsival itt vagytok 15 perc alatt
Írta 2006. május 08. - 20:06
Tomi gondolt-gondolt és olyat talált ki, hogy mi lenne, ha szombaton tekernénk még 1 nagyot, akár itt a környéken, akár a vértesben, nekem mind1, csak akarok még 1-et turázni vizsgaidõszak elõtt, mert 18 után ugyse tudok túl sokat bringázni 1 hónapig:(
Na szóval SZOMBATI TÚRA!? KI LENNE BENNE??????? Én mindenképpen megyek valahova ha jöttök, ha nem, de azért mégiscsak jobb lenne többen menni.
Én veled tartok!
Más:
Apum szülinapjára(pár nap késéssel,de...) csináltam egy érdekes meglepit.Az érdekesség az benne hogy senki se csinált még ilyen vastag és ilyen gagyi kókusztekercset.
Nagyon nem akart összeragadni a fekete és a fehér része egymáshoz így mikor görgettem henger formájára sokszor a nyújtóvászonra ragadt a massza és nem a fehér rétegre így felszakadt sokszor.Remi azért a "szándék a fontos" meglátszódik benne!
SunTesókám!
Még kérdéses.Olyan 60-70% hogy megyek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. május 08. - 19:54
Mail címem: mrttb@freemail.hu
Tomi!
Én a vipmailes cimedre küldtem el tagnap a mailt! Megkaptad, vagy küldjem át erre???
Írta 2006. május 08. - 19:42
Errõl ezek szerint megint lecsúszok. Pénteken az egyletbõl jó páran megyünk az általunk már igen sokszor mnegrendezett KALÓRIATÁBOR-ba. A mostani kiszemelt helyünk a Bakony lett.
Pénteken lekocsikázunk és szombat-vasárnap a jó kis fõzések mellett felfedezzük a Bakonyt.
Pénteken lekocsikázunk és szombat-vasárnap a jó kis fõzések mellett felfedezzük a Bakonyt.
Írta 2006. május 08. - 19:32
Tomi gondolt-gondolt és olyat talált ki, hogy mi lenne, ha szombaton tekernénk még 1 nagyot, akár itt a környéken, akár a vértesben, nekem mind1, csak akarok még 1-et turázni vizsgaidõszak elõtt, mert 18 után ugyse tudok túl sokat bringázni 1 hónapig:(
Na szóval SZOMBATI TÚRA!? KI LENNE BENNE??????? Én mindenképpen megyek valahova ha jöttök, ha nem, de azért mégiscsak jobb lenne többen menni.
Írta 2006. május 08. - 12:52
Sunset én még nem tudom hogy megyek-e, mert lehet hogy aznap tartjuk családilag a születésnapomat. De az ötlet az jól hangzik.:cool2:
Írta 2006. május 08. - 11:04
SchnellT!
KI hallgat ilyen zenét rajtad kívül? Mert dc++on eddig nem találtam (kerestem ám!)
KI hallgat ilyen zenét rajtad kívül? Mert dc++on eddig nem találtam (kerestem ám!)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. május 08. - 10:37
biztos jól írtad a címet???
nem mondtam, hanem írtam
nem mondtam, hanem írtam
Írta 2006. május 08. - 10:29
Pfff...hát én legalább nem mondtam volna ki ha zavar!
De hát ennyit mégis megtehetsz!Csak pár klikk azt csá,nem neked kell leszedned! Majd a gép!
De hát ennyit mégis megtehetsz!Csak pár klikk azt csá,nem neked kell leszedned! Majd a gép!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. május 08. - 10:23
tehát szedjem le ok, most rákeresek és indíto ma töltést..
Basszus de sokba fog ez nektek kerülni, reggel 7kor keltem, h. töltsek a fórumozó társaknak!
Basszus de sokba fog ez nektek kerülni, reggel 7kor keltem, h. töltsek a fórumozó társaknak!
Írta 2006. május 08. - 10:16
Hahó!
Szép jó reggelt!
Sok sikert az érettségizõknek!
Köszi Szláj!
Szép jó reggelt!
Sok sikert az érettségizõknek!
Köszi Szláj!
Írta 2006. május 08. - 09:45
Sun: Sorry, de nekem is ugy néz ki, hogy nem tudok menni, mert 18-án kezdödik a vizsgaidöszakom és egész hétvégén tanulni fogok, mert elsõ hétre szoktam berakni a huzós tárgyaimat. SORRY