Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Csak túlzásba ne vidd a tanulást, mert bizonyos mérték után már káros az emberi szervezetre.
:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Köszönöm a lehetöséget, akkor mi majd megyünk ugy számolj, hogy mikor azt még nem tudom, majd kiderül, de még ugyis messze van.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Este hogy lesz meddig lesztek, mi lesz mit tervezel értem itt: kulturált borozgatás, vagy leesek a padról piálás?

Ezt majd a gép akkor fogja dobni. A társaság és a hangulat lesz a mérvadó

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
legrosszabb esetben itt alszotok és másnap reggel hazamentek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Meg nemutolsó sorban azért is érdekel, mert hogy szervezzek e fuvart magunknak, vagy kisorsoljuk, hogy ki vezet. Mert ha nagy piálás lesz akkor nem játszunk olyat, hogy egyikünk nem iszik.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hehe ennyire buta vagyok, hogy 1 viccet se értek :mybad:

Ez esetben szerintem viszont biztos, hogy benézünk, hogy meddig maradunk, azt nem tudom, elég sok mindentöl függ. Este hogy lesz meddig lesztek, mi lesz mit tervezel értem itt: kulturált borozgatás, vagy leesek a padról piálás?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Eszem-iszom, dinom-dánom.

Bringázást azt csak hülyeségbõl irtam oda. Az egész faluba buli lesz. Szerinted mennyire van kedvem bringázni ilyenkor. Meg szerintem marha nagy feltünést keltenénk ha kb 30 bringás megjelenne

Pontosabban a kérdésedre a válasz:

A faluba a Rókusfalvy által szervezett Pincefesztivál lesz. Ezen a napon én a saját pincénknél gondoltam egy bográcsos, iszogatos,bulizos csapatépítõ dolgot összehozni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát meglátjuk, de tulajdonképpen most mi is lesz a progi? Eszem-iszom:) vagy eszem-bringázom
De egyébként lehet, hogy átnézünk 1 kicsit, de ha nagy bringázás lesz, akkor nem tom,mert baba azért még annyira nincs benne.

Tom: hova menjünk szombaton? Budai hegység(már amennyire hegység). Azért itt van még jó pár ösvény, amit még nem másztunk meg.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Biztos örülni fog a kókusztekercsnek. Én már ettem nagyon elégetett sütit is aminek a közepe viszont iszonyu finom lett. Tehát minden rosszban van valami jó is.
:P

Ha eltudsz jönni akkor szívesen látunk.

Hotmaat!!

Biztosan fogsz azon a szombaton lazítani egy kicsit,mert az ember nem robot és nem tud folyamatosan odafigyelni.
tanulsz 5-6 óráig és este kedves pároddal átnéztek. Kocsival itt vagytok 15 perc alatt

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Tomi gondolt-gondolt és olyat talált ki, hogy mi lenne, ha szombaton tekernénk még 1 nagyot, akár itt a környéken, akár a vértesben, nekem mind1, csak akarok még 1-et turázni vizsgaidõszak elõtt, mert 18 után ugyse tudok túl sokat bringázni 1 hónapig:(

Na szóval SZOMBATI TÚRA!? KI LENNE BENNE??????? Én mindenképpen megyek valahova ha jöttök, ha nem, de azért mégiscsak jobb lenne többen menni.

Én veled tartok!

Más:

Apum szülinapjára(pár nap késéssel,de...) csináltam egy érdekes meglepit.Az érdekesség az benne hogy senki se csinált még ilyen vastag és ilyen gagyi kókusztekercset. :D
Nagyon nem akart összeragadni a fekete és a fehér része egymáshoz így mikor görgettem henger formájára sokszor a nyújtóvászonra ragadt a massza és nem a fehér rétegre így felszakadt sokszor.Remi azért a "szándék a fontos" meglátszódik benne!

SunTesókám!
Még kérdéses.Olyan 60-70% hogy megyek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Mail címem: mrttb@freemail.hu

Tomi!

Én a vipmailes cimedre küldtem el tagnap a mailt! Megkaptad, vagy küldjem át erre???

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Errõl ezek szerint megint lecsúszok. Pénteken az egyletbõl jó páran megyünk az általunk már igen sokszor mnegrendezett KALÓRIATÁBOR-ba. A mostani kiszemelt helyünk a Bakony lett.
Pénteken lekocsikázunk és szombat-vasárnap a jó kis fõzések mellett felfedezzük a Bakonyt.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tomi gondolt-gondolt és olyat talált ki, hogy mi lenne, ha szombaton tekernénk még 1 nagyot, akár itt a környéken, akár a vértesben, nekem mind1, csak akarok még 1-et turázni vizsgaidõszak elõtt, mert 18 után ugyse tudok túl sokat bringázni 1 hónapig:(

Na szóval SZOMBATI TÚRA!? KI LENNE BENNE??????? Én mindenképpen megyek valahova ha jöttök, ha nem, de azért mégiscsak jobb lenne többen menni.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Sunset én még nem tudom hogy megyek-e, mert lehet hogy aznap tartjuk családilag a születésnapomat. De az ötlet az jól hangzik.:cool2:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT!
KI hallgat ilyen zenét rajtad kívül? Mert dc++on eddig nem találtam (kerestem ám!) :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
biztos jól írtad a címet???

nem mondtam, hanem írtam :D :D :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Pfff...hát én legalább nem mondtam volna ki ha zavar! :D
De hát ennyit mégis megtehetsz!Csak pár klikk azt csá,nem neked kell leszedned! Majd a gép!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tehát szedjem le ok, most rákeresek és indíto ma töltést..

Basszus de sokba fog ez nektek kerülni, reggel 7kor keltem, h. töltsek a fórumozó társaknak! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hahó!

Szép jó reggelt!
Sok sikert az érettségizõknek!

Köszi Szláj!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Sun: Sorry, de nekem is ugy néz ki, hogy nem tudok menni, mert 18-án kezdödik a vizsgaidöszakom és egész hétvégén tanulni fogok, mert elsõ hétre szoktam berakni a huzós tárgyaimat.:( SORRY