Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Pont ez a lényeg! :D

Montisok vagyunk,nem DH-sok!

Na látod szerintem pont ezért ne menjünk arra, mert azt az ösvényt álltalában a DH-ok szokták használni.(egyébként a DH-ok is montisok:))

Más: Tekertem ma 1jót és olyan szitu történt: Ugrattam, majd a levegöben elcsavartam a kormányt arra viszont nem maradt elég idöm, hogy teljesen visszaforgassam egyenesben, ugyhogy kb. 60°-an ált, amikor földetértem mindezt kb 30-nál majdnem elestem iszonyat kevesen mulott, rendesen fel is ment a pulzusom ugy nézett ki, hogy a canga megindult izomból jobbra, majd ránt balra aztán megint jobbra és egyenes. Utánna mentem tovább lefele nem nagyon törödtem vele. Mikor leértem a leejtõ aljára nézem, iszonyat 8-as van az elsömbe nézem jobban nem is 8-as, hanem kb 10-15cm-es hejen a külsõ lejött a felnirõl, és érdekesen áll. Leszed meg csinál majd gondolkozik, hogy mi lett volna ha a leejtõ közepén 45-nél becsipi a belsõmet én meg perec. Hát most tuti nem irogatnék, hanem korház.

Sun: Mi van a teloddal?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mit értünk eltévedés alatt,mert én a "gerecsében vagy vértesben eltévedni nem lehet" elven montizok.
Nincs eltévedés!Max nem ott leszel ahová menni akartál eredetileg! :)

Eltévedés alatt értsük azt, hogy nem arra mész amerre szerettél volna. A Himalájában sem lehet eltévedni, max 2000 km-rel az uticélod mellé mész.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
nalátod ... pont errõl beszélek énis :)

Én kb 15 éves térképet használok. Vagyis csak nálam van, nem nagyon használtam még. Csak egyszer, de akkor is eltévedtem.:)

Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Mit értünk eltévedés alatt,mert én a "gerecsében vagy vértesben eltévedni nem lehet" elven montizok.
Nincs eltévedés!Max nem ott leszel ahová menni akartál eredetileg! :)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Olyan 1szerüen lehet elavult, hogy amikor kb 2 éve (elötte 1 éve vettem a térképet) mentünk a vértes déli részein a bakonyhoz közel, volt egy csomó olyan túrista útvonal, ami nem is létezett a térképem szerint, és egy csomó olyan nem szerepelt ami elvileg a térkép szerint ott volt ... szerencsénkre nem tévedtünk el, mert éppen arra járt 2 gyalagos túrista és segítettek, mert nekik jó térképük volt már ... egymás mellé tettük a 2 térképet és egy bizonyos részen (pont ahol "eltévedtünk") totálisan mások voltak a túristaútvonalak jelzései!!!

Én kb 15 éves térképet használok. Vagyis csak nálam van, nem nagyon használtam még. Csak egyszer, de akkor is eltévedtem.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

...onnan meg csak vissza lehet mászni.

Pont ez a lényeg! :D

Montisok vagyunk,nem DH-sok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Olyan 1szerüen lehet elavult, hogy amikor kb 2 éve (elötte 1 éve vettem a térképet) mentünk a vértes déli részein a bakonyhoz közel, volt egy csomó olyan túrista útvonal, ami nem is létezett a térképem szerint, és egy csomó olyan nem szerepelt ami elvileg a térkép szerint ott volt ... szerencsénkre nem tévedtünk el, mert éppen arra járt 2 gyalagos túrista és segítettek, mert nekik jó térképük volt már ... egymás mellé tettük a 2 térképet és egy bizonyos részen (pont ahol "eltévedtünk") totálisan mások voltak a túristaútvonalak jelzései!!!

Hogyan lehet egy túra térkép elavult??? Talán arréb megy egy hegy, esetleg eltûnik???

Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Arra is le lehet menni, csak nem visz sehova csak a városba, onnan meg csak vissza lehet mászni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Esetleg ha a társaság bírja majd akkor leszaggathatunk a rétesespadunkkal szembe lévõ ösvényen!Vagy csapáson,ja de akkor csapatni kell lefelé majd. :D

Mentem montizni!
Sziasztok!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ano sorry, de nekem csak a szombat jó.

Akkor legyen megint itt nálunk? Mert akkor gyártok utvonalat. Kicsit másra gondoltam most, az elején inkább itt nálunk a környéken tekernénk 1 kicsit ha jó nektek. Az olyan 20-30km, utánna felmennénk rétesezni és igy simán meglenne 1 jó kis tura. :) olyan 50-60km lenne ez is, csak tök más utvonalon.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ok akkor legyen Budai "hegység", de csak akkor, ha elmegyünk rétesezni is!!! :)

Hogyan lehet egy túra térkép elavult??? Talán arréb megy egy hegy, esetleg eltûnik???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
ha vasárnap mennétek akkor lehet hogy veletek tartanék ... vértes nagy részét ismerem, de van térképem is (bár kissé elavult :D )
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Rájöttem hogy a vértes egy genyó hely!Nincs kijelõlve rendesen így ott minden kanyar után megállás lenne.Budai "hegységre" szavazok! :)
Veszek egy villát a Jani hegy tetejére!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Volt osztálytársnõmmel taliztam!
Szláj iwiw-rõl ismerheti õt Tóth Barbara néven.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tölem mehetünk a vértesbe, de vonatozni nem fogok:p
Van Vértes térképetek? mert a nélkül elég körülményes lesz. Meg akkor valaki tervezzen utvonalat.
Mondjuk most találkozhatnánk 9-kor, mert akkor több idõ marad tekerni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT!
A dc megy??? És a randin mi volt, muszáj/ly beszámolnod még ma éjjel! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
MEnjünk a Vértesbe, most vonatozzon Hootmat!!!! :D
(egyszer itt egyszer ott!) .)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Jó pihenést!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Azért kérnénk szépen majd egy beszámolót a mai randidról, ha már telefonon felcsigáztál!!!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hehe nálam ugy szokott kinézni a vizsgaidöszak, hogy 1 hónapra eltünök és sehova, nem tehetek róla én ilyen vagyok,de legalább hamar letudom, álltalában nem szokott 1 hónap lenni, max 3 hét utánna meg 1 hétig nem tudok magamról, mert annyit bulizunk.:) Hiába a bemaradást be kell hozni:D

Na léptem mert asszony durcizik, hogy: " már megint forumozol" na CSÁÓ