Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
akkor a Tamások egyformán gondolkodnak?Én is erre gondoltam,hogy licit lesz belõle!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Anett a helyedben én simán meglicitáltatném öket:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
milyen spd-az egészen pontosan? És mennyi is az annyi? Lehet hogy engem is érdekelne :D
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett az spd-d eladósorba kerül???
HA igen mennyi??

Most olvastam végig, akkor legyen Tamás barátunké, nekem úgyis június közepén lenne rá csak pénzem....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hát mert azt írtad kedves Anett :zab:
Kioktató szöveget szoktak így kezdeni!

De nem akarlak kioktatni errõl:D Bizti megint túlteng bennem az energia...

Azért vagyok kicsit idegbeteg ma, met nem a hüle XP nem látja a telefonomat és nemtom feltölteni a csengõhangot!!!

Jajj tényleg Basso idény megnyeri a Girot meg a Tourt Mekkora flash lesz!!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem vagyok morci!Mibõl gondoltad?
Kell a pedál!Kell!!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
itt valószínûleg a triálosokra gondoltak! :D:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
olvastam a honlapot:
Kerékpárral a kerékpárúton vagy a kerékpársávon, ahol ilyen nincs, a leállósávon vagy a kerékpározásra alkalmas útpadkán, illetõleg szorosan az úttest jobb szélén kell közlekedni. Az útpadkán, az úttesten és a járdán csak egy sorban szabad kerékpározni. Irányonként többsávos úton csak a külsõ sávban szabad biciklizni.

Azért ez tetszik! most akkor egyenrangú vagyok vagy nem?
Mi az hogy a padkán tekerhetek? Akkor szeretném kérni tisztázzák a padka szót mert nekem az a beton-hupszli, ami elválasztja a járdát az úttestõl...de én azon nemtok bicózni :D

Hú amúgy érzékelem Tamás kicsit morci ma... mi a baj Tamás?

Jajj tényleg kell a pedál? Esetleg Szilárd? Baráti áron csak itt 3500 Ft De nem most azonnal, mert jelenleg nincs pénzem Lookra.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Írtam is róla!Nem olvastad?Nemtetszése valószínûleg a kevés frissítõállomás miatt lehetett meg hogy nem volt kaja a nevezési díjban.Esetleg az a haláldomb amit 7szer másztak meg.

Országuti témára visszatérve én nem arra gondoltam kedves Anett,hogy valami megmentéséért csinálnak versenyt.Egy jótékonysági rendezvény nem gond,ha szükség van rá hát kell rendezni.DE az hogy a puszta közepén("tatabányai idõfutam" kint tarján felé) nem lehet egy csapat által megfizethetõ összegbõl megrendezni az már szégyen!!!Talán emlékeztek arra az idõfutamra amit az erdõben kellett megrendezni Vérteskozma felé az erdei aszfaltoson.Azért történ ez,mert a minden keresztezõdésbe két-két rendõrt kellett volna állítani és ez sok pénzbe került.Nagyon sok pénzbe.Most hasamra csapva azt mondta a tatabányai rendõrség,hogy 350.000Ft lesz az a "x" számú rendõr.Így kényszerûlt Feribá az idõfutam erdõben való megrendezésére,ami nem egy sima aszfaltos út,mint azt tapasztalhattátok.

Más:
Füzítõcity-Komárom között annó 1200 körül lefektetett betonlapok mára (2006) már kicsit elcsúsztak egymástól.Az intézkedõ szerveket ez nem zavarta,mert egyszerûbb kitenni egy kis táblácskát,mint tolerálni az emberi erõvel lendületbe hozott kétkerekûvel közlekedõt.Továbbiakban olcsóbb is,mint felszedni azokat a lapokat és új aszfaltréteget lefektetni.Ami a leg érdekesebb,hogy ahol szûk az út ott megengedik hogy tekerhessünk az úton,ellenben azon kevés szakaszon ahol már elég dicséretre méltó széles út van ott lekergetnek mintket egy táblával minket az útról.
Az alábbiakat a CCB-Elit expresz kerékpáros futárszolgálat oldaláról másolom be,mert úgy gondolom ez az a lényeg amit az autósok vagy nem tudnak vagy nem akarnak belátni,elismerni!
A lényeg!!!!! :

- A kerékpáros is jármûvezetõ és a közúti közlekedés egyenrangú résztvevõje.

az idézet innen származik : http://www.elitexpre...hp?m=kozlekedes

Azt hiszem jelenleg ennyit írnék így leteszem a mondat végére az a kis pöttyöt amit pontnak nevezünk!
Tehát: .

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hú! Most nézem iwiw-en, hogy a Nedermann Árpi is Bárdosos. Akkor Szilárdnak ismernie kéne, max látásból! :)

Olvasom a velo.hu-t és azt látom Vertich Tamásnak nagyon nem tetszett a csapdi monti verseny!
Tamás vélemény? Te voltál ott :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Tamás lehet mégis eladom az országútimon lévõ SPD-t. Sajna nem oda találták ki ezt a pedált nagyon zsibbad tõle a lábam.
Szeretnék menni Velence 10-re (nemtom mikor lesz) és rosszul jönne ki, ha féltávon lebénulok, ezért veszek egy Look-ot.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igen Almásfüzítõ és Komárom között, az a valami nem bicikliút, jelzem nyáron, mikor utoljára arra voltam, én sem mentem le, mert az rst-m nem mozogta volna ki a huplikat :D (ez inkább szomorú!)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Jah meg országútzizásról még annyit, hogy ma késõ du eltekertem Komáromba, de nem sikerült megúsznom beszólás nélkül! Egy dublaplatós teherautós megállt mellettem, hogy: talán inkább a bicóúton kéne bicóznom!
Én meg szívesen megkérdeztem volna, hogy hallot-e a kamion stopról de no problem. (bár igaz nemtom hány tonnától érvényes de szerintem erõsen beleesett a fószer)
Bicikli út persze...én inkább járdának mondanám!

Igen ebbõl kezd NAGGYON elegem lenni. Lassan már nincs olyan tekerés, hogy vki ne intene be, vagy ne ugatna le!
Sajnálom de az én idegeim nem erre valók!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Király a CD mégegyszer köszi szépen :) csak kár, hogy nincs több Star Wars! De a csengõhang már megvan! Nagggyon durva!

Amúgy hozzászólva a témához, ami országúti versenyeztetés címszó alatt folyik itt Mo-n az vmi vicc, sõt paródia!
Most komolyan! Rendezvényt kellett szervezni a Milenáris megmentéséért??? Amikor építették az volt Európa legmodernebb pályája, most meg egy nyamvadt velodrómunk sincs, de azért akarunk Olimpiát szervezni.:cool2:

Az a legmókásabb, hogy Tatabánya focicsapata meg bent van az NB1-ben...Ez a foci dolog szerintem csak egy nagy pénzmosoda!

Komoly még a végén igaza lesz Sunsetnek és átcsábulok montira Az országútival meg majd külföldre járok kirándulni! :D

Tamás! Én is sajnálom hogy nem menntem el! 4,7 km? Az tényleg nem hangzik vmi durvának!! Bizti 4,7? Mennyi volt a szintidõ?
Amúgy név szerint kik szervezték?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
EZ sajna mindenhol jelen van....
Más!
Anett szól valami a Cd-n???
Ha nem szólj nyugodtan, akkor is jelezd, ha minden klappol (érdekes lenne elsõre :D :D), mert akkor törlöm a géprõl a zenéket :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
pénzhiány a legnagyobb gond.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem is gondoltam volna, h. ennyire haldoklik a téma.
Versenyzõ utánpótlás nincs, vagy edzõ erõ nincsen, esetleg pénz???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
nincs,de az országutizás már nagyon mélyen van.sokan mennek a montizásba.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Miért van szervezett montizás tbányán??

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Csak kipróbálta egy kölcsön montival.de sokan mennek montizni,mert az országuti dolog nagyon szétesõben van sajnos.