Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Szilárd,ha tényleg érdekel az országutizás,van egy Peugetot-om eladóba!Acél vázas így bírja még egy darabig.Fékváltókaros,2x7 sebességes frankó edzõkerekekkel van ellátva.mit kéne még ínom...Fehér színû:D

Ajjaj ezért dorgálás lesz. Leslienek nem fog tetszeni hogy itt hirdetsz apró helyett.:D

egymás közti kereskedelemhez nem szükségeltetik apró.
fõleg nem ilyen kis tételben.
szvsz.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szilárd,ha tényleg érdekel az országutizás,van egy Peugetot-om eladóba!Acél vázas így bírja még egy darabig.Fékváltókaros,2x7 sebességes frankó edzõkerekekkel van ellátva.mit kéne még ínom...Fehér színû:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Olvasgattam a telos topicot. Grolsch: ennyire komoly szándékaid vannak:D, csak nem megtetszett a montizás? Nem is olyan régen még pont te irtad, hogy: azért én outis vagyok, ugyhogy csak csinyán a hegyekkel, vagy valami hasonló:D

Igen-igen belátom tévedtem, amikor kijelentettem, hogy engem nem lehet átcsábítani meg ilyenek. SORRY!
Igazából a szerelem még mindig megvan a outival de egyszerûen nem tudom már elviselni az autósokat. Egyszerûen nem látok megoldást a problémára. Szerintem nagy baj az, hogy olyasmirõl kéne õket meggyõzni, hogy heló én is ember vagyok! A parasztságra nincs gyógyszer!!!

Mx én nem megfertõzõdtem, hanem nincs más választásom!

A montival csak azért félek, hogy ne jöjjön senki szembe az úton. Cserkész-csorda, kutyát sétáltató anyuka, stb.

Ja és komolyan mondtam, hogy veszek egy ösztelósat elsõ fizuból. Mikor ha nem most? 40 évesen amikor már eleget spóroltam? Nagy Fr'ncokat :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát igen azért én is jobban szeretek békés földutakon tekerni, mint az autok között, no meg a tüdömnek is jobbat tesz. Nembeszélve arról, hogy majdnem minden héten megtalál 1 barom azon a rövid szakaszon, amig kijutok az erdöbe. De sajnos magyarország a 5 millió bunkok országa (legalább). Nem tudom mért kell az autosoknak olyan agresszivnek lenni érdekes amikor én vezetek (minden nap) nem halok bele, hogy lelassitsak ha jönnek szembe, és indexel másik sávba huzodva kerüljem ki a biciklist, nem 2 cm-re töle és nem amiatt a 10 másodperc miadt fogok elkésni valahonnan.

Jól elkanyarodtam a témától, de ugy látszik ma rajtam van a szofosás. Lehet, hogy a vizsgaidöszak teszi:chin:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Úgy néz ki aki montira ül azt egybõl megfertõzi. Nézd meg Scnellt. Mióta meg van a montija le sem szállt róla. Szerintem az országutija ott porosodik valamelyik sarokban.:) Persze Szilárd a kivétel aki a sár meg egyéb csúnya szennyezõdések elõl a tiszta aszfaltra vágyik.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Olvasgattam a telos topicot. Grolsch: ennyire komoly szándékaid vannak:D, csak nem megtetszett a montizás? Nem is olyan régen még pont te irtad, hogy: azért én outis vagyok, ugyhogy csak csinyán a hegyekkel, vagy valami hasonló:D Ugye, hogy nincs is annál szebb, mint amikor az ember a természet lágy ölében az autoktól távol teker(szenved) felfelé 1 hegyre. (mondom ezt ugy, hogy sose ültem outin, tehát nem vok objektiv).

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Én meg itt vagyok most Keszthelyen. Ezen a héten van a sárgulásunk (egyetemi ballagás)
3 nap szerenád, ma lesz 18-tól a korsóavató, holnap fáklyás felvonulás, aztán szombat palotás tánci a Festetics kastély kertjében. Majd teszek fel képeket, csini vagyok a palotás ruhában :D
Ja és alkohol egész héten amennyi belénk fér :D Majd gyõzzem kipihenni!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Holnap go osztkirándulásra, szal nem sokat írni, emrt akkor sokat kell visszaolvasni :D szombat este fél 10 körül írok majd legközelebb, a mai utcsó után :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Akkor vegyél Blackyt! :)
Nem gáz a fehér szín!Jó az!Igazat megvalva én hátrányosabb helyzetben vagyok az erdei túra megálló alkalmával,mert a sárgára jobban jönnek a bogarak és a rovarok.:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Néztem az új Bike Mag Team mezeket. Szívesen rendelnék én is, de nem teszik a színe.
1. a fehér elég kényes szín, ráadásul áttetszik
2. a feketében meg szerintem meg fogok dögleni nyáron.

De még meggondolom, bár nem úgy tûnik mintha nagyon mozgolódnának az emberek, vagy tévedek? Van határidõ?
Meg az is érdekes, hogy 5000 pénz a mez, egy Blacky mezt meg tavaly 3500 Ft-ért vettem. És az svájci ha nem tévedek.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nekem mindegy.Mit jelent nálad a KISSEB sár?Buda marci például? :D:D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én ma reggel jártam úgy mint Schnell! itthonról eindultam-szemerkélõ esõ- nem viszünk esernyõt és lám, Etyek-Bia között félúton ránk szakadt az ég. A buszmegállótól a cég kb 15 percre van amit szakadó esõben tettem meg. Tisztára Buda felingje volt, csak alulról nem jött felfelé a sáros szmötyi.:)

De veled vagyok Schnell! Ha úgy adódik a helyzet és az adrenalin is a tetõfokán van akkor, nem ellenfelek a tócsák és a KISEBB sár!!!! De csak bizonyos esetekben. Amúgy szigorúan száraz terep,ha lehet.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Erre én azt mondom, hogy kinek mi a hobbija :P én inkább maradok a jó idöben való tekergészéshez, dehát nem vagyunk egyformák

Akkor mi egyformák vagyunk :D :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Erre én azt mondom, hogy kinek mi a hobbija :P én inkább maradok a jó idöben való tekergészéshez, dehát nem vagyunk egyformák

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jólvan jólvan,kibeszéltek míg én montizok?
Amúgy nagyon szétáztam,mert amint felértem a hegy legmagasabb pontjára,belementem a velhõbe,ami a hegyet "nyaldosta" és akkor elkezdõdött... :D

Olyan szinten esett,khm SZAKADT az esõ,hogy rossz volt megélni ahogy kopogott a sisakomon.Amúgy minden jó volt.Tetszett.Igazándiból néha kell egy-egy ilyen edzés is.Ha esetleg muszály nagyon szar idõben tekerni,akkor ne legyen nagy lelki bántalom.Armstrong csodakönyvében is olvastam,meg Eisenkrammer Károly egy régi edzéstervében ajánlásában.Szóval semmi betegség!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Én megfogattam, hogy ha esik tuti nem indulok sehol se

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ez a tavalyi dunánál rosszabb volt. De ha idén esik elõtte lévõ napokban akkor lehet hogy azon nem fogok indulni. Nagyon gáz volt!!!!!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
ÁÁÁÁÁÁ ahoz õ kevés.
Életemben nem mentem akkora sárban mint ott

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
megpróbálja beleélni magát abba a helyzetbe, amibe mi voltunk a buda marcin:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nem tudom, hogy Schnellnél mi ez a beteges vonzodás a sárhoz talán disznó volt elözõ életéen. Hétvégén is amint meglátott 1 kis sarat egybõl belevágtatott (engem + lefröcskölt) , volt is egy kisérlete, hogy fejest ugorjon egy nagyobb saras tocsába biciglistõl, de aztán csak a bicikli maradt a sárban õ meg továbbrepült.:clap: