Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerencsére jó idõnk volt,ami a menést illeti,hát az közepesre sikerült.Szerettem volna 55perc alatt menni,amibõl 55:27 lett.Azért jó volt így is,hogy ez meg elõzõ héten szinte nem tudtam rendesen tekerni. Janinak köszi a tanácsokat mégegyszer,a lábaim rendben voltak.

hogy ment a verseny Atee?

GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Hétvégi tekeréseim: péntek 82Km 3ó 11p szombat 82Km 3ó 15p vasárnap 62Km 2ó 26p

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hogy ment a verseny Atee?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!
nem csak a dizájnja egyezik meg a stucnimnak azzal, amit adtál, hanem a mérete is, szóval amire azt hittem, hogy 130-as, kiderült, hogy 110-es, így nincs is rá szükségem, visszajuttatom köv. hétvégén, köszönöm :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt gondoltam eloszlik a láncon az olaj a tekerés hatására, de majd kipróbálom egyszer én is. :)

Menet közben a profiknak sem szemenként olajoznak. :)

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Azt gondoltam eloszlik a láncon az olaj a tekerés hatására, de majd kipróbálom egyszer én is. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Pedig szerintem egy rendes olajzáskor(kb:200km-enként aszfalt esetén) kell a szemenkénti csepegtetés,legalábbis én így teszek,azt a felesleget letörlöm egy rongyal.

Köszi, de van nekem elég láncom így is. :)
A kezdetek óta brigóval mosom én is. Még nem tapasztaltam a hátrányokat, mondjuk annak se látom értelmét hogy szemenként csepegtetnek rá olajat.
Amúgy a 11-25 sor nagyon jól bevált nekem országútra a Caprine en, elõl 44-34-22 vel kombinálva. A kis lánckerekek miatt nem is kell tartóbakos sor a jó váltáshoz.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

szerintem teljesen feleslegesen cseréled ilyen sûrûn

Mivel 3 bringát használok, azokból a Magellant a legkevesebbet ezért úgy vagyok vele, hogy az 500kmenként cserével elérem azt, hogy nem lesz gond vele soha. Nem fog ugrani a soron a lánc. Szépen együtt kopjon, aztán remélem mire elérem azt a 3e km-t addigra elvégzem az egyetemet, lesz állásom, és ha elkopott a sor, akkor váltok 9esre, meg talán új hajtómû is. :) Nem mintha a mostanival bármi baj lenne, csak ezt bele akarom majd rakni a túrázós bringába, a piroskába.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Köszi, de van nekem elég láncom így is. :)
A kezdetek óta brigóval mosom én is. Még nem tapasztaltam a hátrányokat, mondjuk annak se látom értelmét hogy szemenként csepegtetnek rá olajat.
Amúgy a 11-25 sor nagyon jól bevált nekem országútra a Caprine en, elõl 44-34-22 vel kombinálva. A kis lánckerekek miatt nem is kell tartóbakos sor a jó váltáshoz.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Én anno a campingem láncát mostam ki úgy, hogy benzin, ecset, aztán féktisztító, majd olajba beledobtam, és hagytam kifolyni a fölösleget belõle. Oda jó volt, fordulat nincs, lánctakaró meg úgyis van. De az a lánc már kissé merev volt. :) De én még mindig úgy vagyok, hogy inkább megveszem a hg40 láncot a Magellanra és 500km után felteszek egy másikat, aztán ha elérik az 1500at akkor kidobom õket. Ami most van fent a 2. turnusában abban van 700, a másikban meg 500.

szerintem teljesen feleslegesen cseréled ilyen sûrûn

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Amióta rendesen bringázok,ami nem tegnap volt,mindig is brigóval mostam a láncot és semmiféle hátrányát nem vettem észre.Van úgy,hogy egy 1500km-t futott láncot még melóson használom vagy 3000km-t.

Ha nem esik ott leszek.

Még jó hogy ide írtad a brigós tisztítást, mert egy másik topikban komoly vita alakult már ki ebbõl . :)
Állítólag nem jó a láncnak. :)
Szerintem az 1500 km-t futott láncokat még simán lehet használni pl õsszel vagy téli idõszakban edzéshez.
Holnap megy valaki az idõfutamra?

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Még jó hogy ide írtad a brigós tisztítást, mert egy másik topikban komoly vita alakult már ki ebbõl . :)
Szerintem az 1500 km-t futott láncokat még simán lehet használni pl õsszel vagy téli idõszakban edzéshez.

Ha szeretnéd 1-1 soproniért neked adom õket :) Majd... úgy 2013ban, amikor nekem meglesz a 3e kmem a magellanban. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem nincs bicajom itthon..

tiagra sort vettem (cs-hg 50-9), basszus nagyon durva, hogy mennyire ki van könnyítve minden egyese lánckerék...
12-27-es 9-es, sokat agyaltam, hogy milyen legyen, a 11-32-es (monti) sorokat nem akartam bevállalni, mert ahol 22-37-tel nem megyek fel, ott 22-32-vel sem, és inkább feltolom. :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ilyen az én formám..
hétfõn hívtam Levit, hogy kéne ez az, amiket mondtam, minden volt neki..
a nyeregcsõ szûkítõt elfelejtettem, aztán gondoltam úgyis van neki, erre nem volt. hurrá!

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A legjobb?

A legjobb egy kislábas fél liter brigéciól-al+ecset.

Én anno a campingem láncát mostam ki úgy, hogy benzin, ecset, aztán féktisztító, majd olajba beledobtam, és hagytam kifolyni a fölösleget belõle. Oda jó volt, fordulat nincs, lánctakaró meg úgyis van. De az a lánc már kissé merev volt. :) De én még mindig úgy vagyok, hogy inkább megveszem a hg40 láncot a Magellanra és 500km után felteszek egy másikat, aztán ha elérik az 1500at akkor kidobom õket. Ami most van fent a 2. turnusában abban van 700, a másikban meg 500.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elkészült.

Atee!
Esztergályos elkészült a dolgokkal?
Holnap reggel készülök Levihez, telefonon lefoglaltam a fontosnak tûnõ dolgokat, utána valamikor majd kereslek telefonon.
tudom, hogy a szombat délelõttök nálad kiesnek, szóval majd kora délután valamikor. :)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!
Esztergályos elkészült a dolgokkal?
Holnap reggel készülök Levihez, telefonon lefoglaltam a fontosnak tûnõ dolgokat, utána valamikor majd kereslek telefonon.
tudom, hogy a szombat délelõttök nálad kiesnek, szóval majd kora délután valamikor. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A legjobb?

A legjobb egy kislábas fél liter brigéciól-al+ecset.

A Lidl-be lehet kapni lánctisztító kézi készüléket 1690 forintért.nem gagyi. Valójában Barbieri.Az pedig az egyik legjobb.

GT-Atee

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok,

Ha valakit érdekel, nyugodtan keressen: Pille könnyû karbon nyereg!!! | Búr Zsolt

Üdv,
Buzso