Háát nem tom, de az orosz beszéd azé' elég hülyén hangzik úgy magában is....
Kínai hip-hoop csapat nevet ha mondotok, akkor rákeresek...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. június 10. - 20:34
Írta 2006. június 10. - 20:33
Jó de a magyart érted,ezt meg nem!
Amúgy képzelheted milyen jó lehet ha kimondottan tetszik a dallama,amellett hogy death metalt (hörgõs rock) hallgatok leginkább!
Amúgy képzelheted milyen jó lehet ha kimondottan tetszik a dallama,amellett hogy death metalt (hörgõs rock) hallgatok leginkább!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 10. - 20:30
Írta 2006. június 10. - 20:27
Írta 2006. június 10. - 20:16
Nah kinek kell orosz hip-hop muzsika?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 10. - 20:13
Szegény maci, szívjon má' a bringás csávó is
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. június 10. - 20:10
Én egy mackó elõl szeretnék menekülni,természetesen 29es bringán! LOL!
Írta 2006. június 10. - 20:08
Jó kis videó.
Egyszer kipróbálnék egy 29-es bringát. Biztos jó lehet vele menni.
Egyszer kipróbálnék egy 29-es bringát. Biztos jó lehet vele menni.
Írta 2006. június 10. - 18:07
NAh,hogy történjen valami!
Tomi itt a link amirõl beszélek.
http://www.fisherbik...er101/index.asp
A tábla tetején van egy lehúzható ablak és ott láthatjátok a mackós videót.
Tomi itt a link amirõl beszélek.
http://www.fisherbik...er101/index.asp
A tábla tetején van egy lehúzható ablak és ott láthatjátok a mackós videót.
Írta 2006. június 09. - 17:27
Én hétfõn megyek magyarból, de nagyon nem érdekel, mert elég egy hármast összekaparnom , bár a Te vizsgádnak egy kicsit nagyobb a tétje ...
Írta 2006. június 09. - 17:15
Nem hiszem el!!!
Most 3-án volt a Velence 10X. Hát nem verték vmi nagy dobra. Tavaly késõbb volt!!!
És én nem voltam ott! :cry:
Ja és mostanában bocsi ha inaktív vagyok, de elég rossz a hangulatom államvizsga miatt! Szerdán fogok menni utolsónak, és nagyon világvége hangulatom van!
Most 3-án volt a Velence 10X. Hát nem verték vmi nagy dobra. Tavaly késõbb volt!!!
És én nem voltam ott! :cry:
Ja és mostanában bocsi ha inaktív vagyok, de elég rossz a hangulatom államvizsga miatt! Szerdán fogok menni utolsónak, és nagyon világvége hangulatom van!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. június 09. - 08:27
Egy vizsgám van nekem, de attól parázom a legjobban, igaz szóbeli lesz, valamit csak összehozok!
Amúgy engem nem köt le a pc játék, csak az autós, de azt meg nem tudom kipörgetni, vagyis mire kipörgetném, megunom és abbahagyom...
Amúgy engem nem köt le a pc játék, csak az autós, de azt meg nem tudom kipörgetni, vagyis mire kipörgetném, megunom és abbahagyom...
Írta 2006. június 09. - 07:10
MI ez a pangás?????????
Írjon má' vki, nem hiszem el, h. mindenki non-stop tanul...
Mostmár csak 1 könnyü vizsgám van, ugyhogy nem tanulok non-stop, de megvettem a játékot, ugyhogy egész nap játszok:D
Írta 2006. június 08. - 21:05
De ez egy KÖZMÛVELÕDÉS HÁZA!Betûzzem?
Írta 2006. június 08. - 20:45
MI ez a pangás?????????
Írta 2006. június 08. - 20:04
Hétfõtõl ez a procedúra mindennapos lesz
De ahogy láttam msnen, nem csak én fogok nyáron diákként melózni
De ahogy láttam msnen, nem csak én fogok nyáron diákként melózni
Írta 2006. június 08. - 18:02
Hihi!
Én egyik nyáron illatosító gyárban dolgoztam. Csak illatosítót tudtam volna lopni, vagy öblítõt, ami ugye nem fém, de engem is mindig lefémdetektoroztak és mindig megállapították, hogy a bal zsebemben van a lakáskulcs!
Hát õk tudják!
Igaz ilyen szigorú ellenõrzések mellett is kilopják az áruházak, gyárak szemét is a dolgozók, szóval részben megértem, de azért mindennek van határa!
Több milliót költenek egy rendszerr, amivel nem tudják kiszûrni a lopást!
Én egyik nyáron illatosító gyárban dolgoztam. Csak illatosítót tudtam volna lopni, vagy öblítõt, ami ugye nem fém, de engem is mindig lefémdetektoroztak és mindig megállapították, hogy a bal zsebemben van a lakáskulcs!
Hát õk tudják!
Igaz ilyen szigorú ellenõrzések mellett is kilopják az áruházak, gyárak szemét is a dolgozók, szóval részben megértem, de azért mindennek van határa!
Több milliót költenek egy rendszerr, amivel nem tudják kiszûrni a lopást!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. június 08. - 14:23
dehogy van beugró!Ez nem múzeum! LOL!
Ebben a mai világban..
Tegnap bementem a globálba egy kis infó szerzésre (nem magamtól!)...
Belépek a személyzeti bejáraton, zsebeimet kipakoltatják, a leélt 3510ire 2 helyen ragsztottak matricát... ELmentünk a raktárak felett a folyosón, tehát nem találkoztunk semmilyen áruval, amit esetleg ellophattam volna... 20 percet ültem még 12 tásammal egy teremben, és hallgattuk a szárazáru igíazgatót, h. mi a f*szért fogunk mi július 20ig minden héten vasárnaptól csütörtökig bejárni... MAjd kimegyünk a terembõl, vissza a raktárak felett a folyosón, ki a személyzeti portára, piros gomb megnyom, természetesen hosszansípolt, be egy szobába, táska zseb kiürít,megállapítják, h. nem loptam semmit, kb. 5-7 perces procedúra, mert admisztrálni is kellett... Ezzel azt akarom mondeni, h. ezek után simán szedhetnek belépõt egy foto kiállításon is, nem?
Írta 2006. június 08. - 11:14
dehogy van beugró!Ez nem múzeum! LOL!
Írta 2006. június 07. - 21:18
Akkor majd vmikor kinézek, asszem péntek lesz, télleg beugró van?