Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Premier elõtti bemutató!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

kicsit szar fényekkel, de a lényeg látszik, ez a bicikli ÓRIÁSI!! :-) :-)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Végre komplett lett a Magellanom. :) Haver kölcsön RST-je helyett vettem bele egy rendes telót.
Suntour Axon RLD. :) Kár, hogy fehér, de majd megszokom. :) Legalább messzirõl Fox-nak nézik majd.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Fáradt lehettél hétvégén,csak hárman jöttünk akkor hazafelé,biztos egy másik csoport is jött arra.Mi még az autópálya mellé kanyarodásod elött intettünk egymásnak,de ezen ne rágódjunk,a köszönés megvolt.:)

ja tényleg :)
intettem én is , abban a kb. 10 fõs csapattal voltál ? épp a szerpentin elõtt még ?

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
max futva tudtam volna menni :D :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Melyik verseny volt tegnap?Az idõfutam ma volt,mikor jöttünk haza még intettünk is mikor tarján fele haladtál.

ja tényleg :)
intettem én is , abban a kb. 10 fõs csapattal voltál ? épp a szerpentin elõtt még ?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szilárd fotót csinálj a géprõl.

Kár hogy nem jöttél ki az "amatõr" idõfutamra, voltak szép bringák. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy mostanában milyen módon lehet a Váci vonaton bringát szállítani?
Van kerékpár vagon vagy az emberek közt kell vergõdni?

attól függ vác felé milyen szerelvények járnak?
http://erojr.home.ce...car/BDVMOT1.JPG
Ebben a vonat tulsó (nem áramszedõs) felében van a kerékpárszállító rész kialakítva ha jól tudom.

ha BHV inga szerelvények járnak arra éppen (ilyen: http://www.vonatka.h...v2005560_00.jpg ), akkor a kocsik elõterében vannak kialakítva 1-2 állásos bicajtárolók.
De amúgy mi nem váciak vagyunk, nem tudhatnánk, kivéve ha nem írnak ide olyan vasutasok, mint én :-)

Jani! Két dugóm van:
1. kopott alu.
2. menõ karban (amihez rövid a csavar.. :D )

dudo

dudo

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy mostanában milyen módon lehet a Váci vonaton bringát szállítani?
Van kerékpár vagon vagy az emberek közt kell vergõdni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

lehet egyszerûbb lenne ütni bele egy új diót, mert az új csapágydugóhoz, ilyen süllyesztett fejû csavar jár, és gondolom olyan nincs egy hagyományos csavarboltban... I (L) BBB

Normál fejû csavarhoz való dugód nincs?

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha jól emlékszem régen úgy tisztították a láncot , hogy egyszerûen levették a bicórol.Aztán beletették brigéciollal feltöltött ( vagy ami akkor volt) edénybe azt addig lötyögtették mikor már minden trutyi kijött belõle. A második feltöltésnél mindenképpen. .Aztán beletették alami paraffinos kencefincés valamibe azt visszatették. Voltaképp ma is így kéne csak ha már tiszta akkor ma spécibb löttyök vannak amivel CSEPPENKÉNT -LÁNCSZEMENKÉNT kell "olajozni".Az a tuti. Jól mondom Jani ? :)

Igen, ez az egyik bevált módszer.

Szerencsére jó idõnk volt,ami a menést illeti,hát az közepesre sikerült.Szerettem volna 55perc alatt menni,amibõl 55:27 lett.Azért jó volt így is,hogy ez meg elõzõ héten szinte nem tudtam rendesen tekerni. Janinak köszi a tanácsokat mégegyszer,a lábaim rendben voltak.

Szívesen. :)

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
lehet egyszerûbb lenne ütni bele egy új diót, mert az új csapágydugóhoz, ilyen süllyesztett fejû csavar jár, és gondolom olyan nincs egy hagyományos csavarboltban... I (L) BBB

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nézz bele egy 5mm-vel hosszabb csavart.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
körülbelül kettõ fordulatot tudtam tekerni a csavart, és megszorult teljesen, kicsit kevésnek érzem, nehogy kiszakadjon egy késõbbi meghúzásnál, na majd hétvégén ütök fölé egy másikat, van otthon egy halommal :)

na meg így beépíthetem az elsõ karbon alkatrészt a bicajomba, a stucni tetejére a kupakot, amit kaptam a vázhoz :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha nem szûkül be nagyon a csõ akkor ki lehet ütni alul,de ha még eléri a csavar és lehet vele összehúzni a csapágyat akkor nem gond ha mélyebben van.

de elvben végig lehet akkor ütni az egész nyakon, és a végén kipottyan nem? (a súly is számít ám! :D)
csak mert most éppen, hogy eléri a csavar, ami a stucni tetején van..

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Melyik verseny volt tegnap?Az idõfutam ma volt,mikor jöttünk haza még intettünk is mikor tarján fele haladtál.

gondolom outiztál
nekem azért kevesebb lett
péntek 52 km. szombat és vasárnap 62-62 km
hétvégén mindkét nap a héregi hegytetõt másztam meg
szombaton láttam ott turista bicósokat, úgy fel voltak öltözve hogy az csak na
a fele tolta már a kezdõ emelkedõn is :) de legalább mozogtak
tegnap már a verseny után voltam arra és két lány kínlódott felfelé, egy autóból vigyázták õket

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
de elvben végig lehet akkor ütni az egész nyakon, és a végén kipottyan nem? (a súly is számít ám! :D)
csak mert most éppen, hogy eléri a csavar, ami a stucni tetején van..

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Sehogy,lejebb lehet,azt fölé beütsz egy másikat,vagy hosszabb csavar.

egy láncszabás, és nyeregcsõ átalakító hiányzik még, és gurul az új bicaj. :)

villanyakban a diót/csillagot akármit hogyan lehet kicsit kijjebb varázsolni, van rá valami spéci megoldás?

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
egy láncszabás, és nyeregcsõ átalakító hiányzik még, és gurul az új bicaj. :)

villanyakban a diót/csillagot akármit hogyan lehet kicsit kijjebb varázsolni, van rá valami spéci megoldás?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Hétvégi tekeréseim: péntek 82Km 3ó 11p szombat 82Km 3ó 15p vasárnap 62Km 2ó 26p

gondolom outiztál
nekem azért kevesebb lett
péntek 52 km. szombat és vasárnap 62-62 km
hétvégén mindkét nap a héregi hegytetõt másztam meg
szombaton láttam ott turista bicósokat, úgy fel voltak öltözve hogy az csak na
a fele tolta már a kezdõ emelkedõn is :) de legalább mozogtak
tegnap már a verseny után voltam arra és két lány kínlódott felfelé, egy autóból vigyázták õket

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Azt gondoltam eloszlik a láncon az olaj a tekerés hatására, de majd kipróbálom egyszer én is. :)

ha jól emlékszem régen úgy tisztították a láncot , hogy egyszerûen levették a bicórol.Aztán beletették brigéciollal feltöltött ( vagy ami akkor volt) edénybe azt addig lötyögtették mikor már minden trutyi kijött belõle. A második feltöltésnél mindenképpen. .Aztán beletették alami paraffinos kencefincés valamibe azt visszatették. Voltaképp ma is így kéne csak ha már tiszta akkor ma spécibb löttyök vannak amivel CSEPPENKÉNT -LÁNCSZEMENKÉNT kell "olajozni".Az a tuti. Jól mondom Jani ? :)