De jó dolga van egyesknek mindenki csak tekerget jobra-balra egész napokat én meg már annak is barokira örülök, hogy bringával járok meloba:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. June 29. - 09:51
Posted 2006. June 28. - 22:17
Aki mondja! :D
schnellthomas banned
schnellthomas banned
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. June 28. - 22:14
lámák
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 28. - 20:39
úgy tudsz képet berakni képet, ezt L. L. írta egy hszében, amit kértem Tõle
Mond csak Szláj!Te ezt érted?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. June 28. - 20:38
Szombaton ha jól tudom "elfoglaltságom" lesz
de vasárnap keríthetünk rá sort.Jó neked a vasárnap?
A szombat még nem bizti tehát lehet hogy jó a szombat is.Akkor viszont reggel 7kor tali a...a...hú,hol is legyen a tali...a mekdonálcnál!OK?
de vasárnap keríthetünk rá sort.Jó neked a vasárnap?
A szombat még nem bizti tehát lehet hogy jó a szombat is.Akkor viszont reggel 7kor tali a...a...hú,hol is legyen a tali...a mekdonálcnál!OK?
Posted 2006. June 28. - 20:31
úgy tudsz képet berakni képet, ezt L. L. írta egy hszében, amit kértem Tõle
180 kilcsi?? szombaton letekerjük SchnellT??? De 35 alá nem megyünk ám
180 kilcsi?? szombaton letekerjük SchnellT??? De 35 alá nem megyünk ám
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. June 28. - 20:25
Jólvan,na csak viccöltem!Ne parázz!
Amúgy za egy frankó 19.5km/h átlag.
Ha mentem arra mindig felnéztem esztergom Vaskapura is.Ano ha volt Kínok Kínján tudja már miért Kínok kínja a verseny neve.100km után még vár rád 2-2.5km emelkedõ frankó 8-10% meredekségben,még finomítva a végén 150-200m hosszú 12-15% "hegy"!
Most már ti is tudjátok miért Kínok Kínja!Elnézhetünk majd arra is aztán megint visszamászunk dobogókõre és onnan haza.Jó kis 180km.Vélemény?
Szilárd!
Egyet áulj már el!Mi az a link az aláírásodban?
Amúgy za egy frankó 19.5km/h átlag.
Ha mentem arra mindig felnéztem esztergom Vaskapura is.Ano ha volt Kínok Kínján tudja már miért Kínok kínja a verseny neve.100km után még vár rád 2-2.5km emelkedõ frankó 8-10% meredekségben,még finomítva a végén 150-200m hosszú 12-15% "hegy"!
Most már ti is tudjátok miért Kínok Kínja!Elnézhetünk majd arra is aztán megint visszamászunk dobogókõre és onnan haza.Jó kis 180km.Vélemény?
Szilárd!
Egyet áulj már el!Mi az a link az aláírásodban?
Posted 2006. June 28. - 20:18
Posted 2006. June 28. - 20:17
Megértem ha elvolt fáradva(erre célzol ugye?)
Majd egyszer elmegyünk oké Szilárd?De elõre szólok hogy felzavarhatlak 28perc alatt azon a 9km emelkedõn ami ott vár majd rád! És odafelé is te vezetsz majd,fáradj csak addig is. Benne vagy?
Majd egyszer elmegyünk oké Szilárd?De elõre szólok hogy felzavarhatlak 28perc alatt azon a 9km emelkedõn ami ott vár majd rád! És odafelé is te vezetsz majd,fáradj csak addig is. Benne vagy?
Posted 2006. June 28. - 20:10
kérdezd az öcsédet... milyen volt az egyik Dobogó kõi tekerése (igaz nem 40nel jöttem, mert nem bírja a technika...)
Posted 2006. June 28. - 20:06
Mi lenne ha egyszer arról mesélnél hogy egy outist vezettél fel tatai táblától tatabányai tábláig 40nel?
Vagy ilyen nem szokott megesni?
És nokszor nyomom nagytányér-kónuszon kiállva nyeregbõl Tata és Tatabánya táblája között.Nagyon durva a vége,mikor már leakarsz ülni de van elszántságod és azt mondod magadnak hogy NEM!
Vagy ilyen nem szokott megesni?
És nokszor nyomom nagytányér-kónuszon kiállva nyeregbõl Tata és Tatabánya táblája között.Nagyon durva a vége,mikor már leakarsz ülni de van elszántságod és azt mondod magadnak hogy NEM!
Posted 2006. June 28. - 19:40
Anett elindulhatsz, asszem kihagyom ma
amúgy kimentem Tatára olyan könnyed 3/7es pörgetõs tempóban... amúgy azé' mer nincs slickem, nem kell ám lenézni, a gravitációnak köszönhetõen tudok ám száguldani csak ha egyedül vagyok, akkor nem tudok sokáig gyorsan menni, de ha pofátlanunl beállok egy országútis mögé, akkorn nincs gáz
amúgy kimentem Tatára olyan könnyed 3/7es pörgetõs tempóban... amúgy azé' mer nincs slickem, nem kell ám lenézni, a gravitációnak köszönhetõen tudok ám száguldani csak ha egyedül vagyok, akkor nem tudok sokáig gyorsan menni, de ha pofátlanunl beállok egy országútis mögé, akkorn nincs gáz
Posted 2006. June 28. - 19:20
Anett én mentem volna, de éppen a Fényesen hûsöltem a vízben. Tehát ne legyél ideges. De azért jössz pénteken? Honnan fogsz tudni további infókat ha nem fogsz fórumozni?
Posted 2006. June 28. - 17:25
Okay köszi...már kezd az agyamra menni a Bikemag fórumozás. :blowup:
Pár hetes szünetett rendelek el magamnak, ne is keressetek, nem akarok megbántani senkit, amiért felidegesítettek...
Pár hetes szünetett rendelek el magamnak, ne is keressetek, nem akarok megbántani senkit, amiért felidegesítettek...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. June 28. - 17:22
Mindig is egy kisördög voltál,az eladók réme!De hát így szeretünk!...belém bújt a kisördög
Posted 2006. June 28. - 17:01
de a Szilárdnak nincs outija!!! Meg slick gumija sem!
Szóval mi csak nyugdíjas tempóban tekerünk egyet lefekvés elõtt
Seb van az orrodban? Hogy csináltad? vannak ötleteim...de gonoszak és nem mondom hihih
Nah mindenki jöjjön SZTÁRligetre, mert tekerünk...belém bújt a kisördög
Na-mi-van-mi-van? Adjatok életjelet!
Nem hiszem el!! Szilárd lelépett anélkül, hogy válaszolt volna: jön Szárligetre vagy nem
Várjak rá, vagy induljak el nélküle?
Szóval mi csak nyugdíjas tempóban tekerünk egyet lefekvés elõtt
Seb van az orrodban? Hogy csináltad? vannak ötleteim...de gonoszak és nem mondom hihih
Nah mindenki jöjjön SZTÁRligetre, mert tekerünk...belém bújt a kisördög
Na-mi-van-mi-van? Adjatok életjelet!
Nem hiszem el!! Szilárd lelépett anélkül, hogy válaszolt volna: jön Szárligetre vagy nem
Várjak rá, vagy induljak el nélküle?
Posted 2006. June 28. - 16:59
Neem,neem!Országutival.
gyerekek,elhatároztam magam!Szeptember 3.án a hegyi idõfutamon nyerni akarok ismét!
2004ben 25km/h-s átlagsebességel nyertem meg(http://www.freeweb.h...04bk3f.htm)Idén jobbat akarok menni.
Úgyhogy hegyre,hegyre és hegyre megyek mától!Ma még nem,mert vérzett az orrom egész nap.Már 2.5 órája hogy nem kezdett el nyolcadjára.
Tegnap rámtört egy tüsszentõ "roham" és 15 percig folyamatosan hatalmasakat tüsszentettem.Valószínûleg megsérült az orrom bellül és sebes lett.Ma meg minden tüsszentésnél eleredt az orrom vére.Csodás érzés mondhatom.
gyerekek,elhatároztam magam!Szeptember 3.án a hegyi idõfutamon nyerni akarok ismét!
2004ben 25km/h-s átlagsebességel nyertem meg(http://www.freeweb.h...04bk3f.htm)Idén jobbat akarok menni.
Úgyhogy hegyre,hegyre és hegyre megyek mától!Ma még nem,mert vérzett az orrom egész nap.Már 2.5 órája hogy nem kezdett el nyolcadjára.
Tegnap rámtört egy tüsszentõ "roham" és 15 percig folyamatosan hatalmasakat tüsszentettem.Valószínûleg megsérült az orrom bellül és sebes lett.Ma meg minden tüsszentésnél eleredt az orrom vére.Csodás érzés mondhatom.
Posted 2006. June 28. - 16:48
1 óra?Az 38km/h átlag!Meg lehet csinálni!bár nekem csak 35.2 jött össze.De bizti lehet menni 38at is,mert nem én vagyok a világ közepe!
montival?
Posted 2006. June 28. - 16:48
Óbarok hány km Tbányától?bár az meg nekem sok így meló után, emrt az vhol Bicske körül van ha jól tom...
Tbánya-Szárliget 10 km, plussz Óbarok...jujj már nem emlékszem, de annyira nem vészes. 1 órán beül megjárható Szárligetrõl max 25 km oda-vissza. Asszem összesen nem lenne 50 km neked oda-vissza. Nem Bicske mellett van...Bicske fele, de onnan még kell tekerni.
Gyere erre, úgyse jártál még itt Aztán ha sok, visszafordulunk...
Posted 2006. June 28. - 16:44
Okay Gorba kör...az 1 óra?
1 óra?Az 38km/h átlag!Meg lehet csinálni!bár nekem csak 35.2 jött össze.De bizti lehet menni 38at is,mert nem én vagyok a világ közepe!