Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Föleg ha lennének még TSZ-ek
Hogy tud egy montisnak hiányozni az aszfalt ezt sose fogom megérteni, de hát különbözök vagyunk:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nekem hiányzik az aszfalt, meg megyek a szemüvegemért az optikushoz meg kaja meg ilyenek, nem érnék sajna oda... sorry de most kimarad...
HAJRÁ ANETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi hiszünk a tehetségedben! de hogy kerül egy agrármérnök a cigigyárba??? Téged az ég is TSZ elnöknek teremtett :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ma délután (2006.07.18) 16 és 17 óra között van kedve valakinek megismételni a múlthét csütörtöki túrát? :)

Ma nem, de csütörtökön lesz egy túra. Az infok valahol elõrébb a hozzászólások között. Most nem akarom mégegyszer leírni, ha nem baj.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Jó gép lehet. De azért azok se rosszak amit digivel csináltál.:)

Höhö, amit linkeltek réteses képet az telefonnnal is alázom :D
http://kep.tar.hu/sc...7299/23836478#2 vs http://img.tar.hu/mc...mg/23772187.jpg

schnellt, én is szoktam kattintgatni: http://kep.tar.hu/mcpite & http://fotobolondok....
Egy hoki 350grammos kompaktal :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Pite!

Véletlenül nem a KBE-nél vagy? Mert õk szoktak tölünk vásárolni és a cimükre innen emlékezem.

Schnelltmoi!

No Para. Nem volt könnyü a gép,csak az ember mikor lefárasztja magát akkor nem tudja olyan mozdulatlanul megtartani a gépet sehogy, mint nyugalmi pillanatában.
sejtettem,hogy nem fogsz egy ideig utánunk jönni, azért nem is mentem veled, meg amúgy is nem akartam gyertyatartó lenni, míg......... Habár onan nekem egy ugrás lett volna Etyek city

Nem, Forma/Merantin Kft...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Rájdgörl20, nem téged láttalak Tata és szõlõs között úgy fél6 és 6 között???
Egy országútis mögött mentem Tata felé...

az idõt most fejbõl nem tom, de arra jártam, és valaki eléggé megbámult egy országutis mögött.gondoltam vagy forumos, vagy ufonak néz, vagy nem tom
szoval én lettem volna az.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

én kiakadnék, hogy olyan súlyban van, mint a 60 ezres Meridám :D Nem?
Vagy ez a bicó csak a polcra kell?

ez a bicó nem komoly sportolási célra van ;)
mint ahogy az autót se olyan veszi meg (valószínûleg) aki igazán kitudná használni az erejét..

a súly témához meg azért vedd bele, hogy agyváltó van benne.
maga a bringa inkább státuszszimbólum.
ha netán nyernél egy komoly összeget a lottón, és megtetszene a gépjármû, a brings múltaddal valószínûleg a kerékpárt is megvennéd hozzá.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Ma délután (2006.07.18) 16 és 17 óra között van kedve valakinek megismételni a múlthét csütörtöki túrát?

Én ma nem érek rá, mert megyek munkahelyre tesztet írni, hátha felvesznek!:P
British American Tobacco! :D Feláldozom magam a kapitalizmus oltárán és felvételizek egy dohányipari céghez, ez van!

Hotmaat! Ha vki meggazdagodik, meg is hülyül :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ma délután (2006.07.18) 16 és 17 óra között van kedve valakinek megismételni a múlthét csütörtöki túrát? :)
Mert tekerni jó!

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Most komolyan szerintetek van olyan ember, aki ezt a cangát megveszi?
Én kétlem szerintem nincs ennyire hülye ember.

Akkor nem ismered az embereket.:D Már az is hülye aki azt a fostalicskát megveszi. Sõt aki megveszi az autót az szerintem, vesz mellé egy órát, meg egy bringát is. Amúgy meg mindenbõl kapna kétszer olyan jót a feléért...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Most komolyan szerintetek van olyan ember, aki ezt a cangát megveszi?
Én kétlem szerintem nincs ennyire hülye ember.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Én nem használnám olyan helyen mint ahol szombaton mentünk.

Nem-nem ez outi...Vagyis egyenes kormányos....hmm, városi bicó ;)
Kiérdemli a korunk legnehezebb outija címet :D 3,5 milláért Vagy mert propeller alakú a kereke, magától megy vagy mi? :-)

Ma lesz Alpe d'Huze és én megint nem látok egy hegyi szakaszt!!! Remélem a környezetem tisztában van vele mekkora áldozatot hozok meg értük?!? :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Amúgy ha már veszek az autómhoz passzoló bicót, én kiakadnék, hogy olyan súlyban van, mint a 60 ezres Meridám :D Nem?

Én nem használnám olyan helyen mint ahol szombaton mentünk.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

nézd meg ezt a ciket, és mindjárt rájössz
http://www.vezess.hu/hir.php?idx=5556

De ugye az órát azt ingyen adják hozzá? :D
Ez az autó kívülrõl olyan mint egy harcsa, belülrõl, meg mint Némó kapitány tengeralattjárója ;)

Amúgy ha már veszek az autómhoz passzoló bicót, én kiakadnék, hogy olyan súlyban van, mint a 60 ezres Meridám :D Nem?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nézd má csak nem Sunset irogat kedvenc topicunkba mia fene a végén még megéljük, hogy visszajársz hozzánk:)

Ebike-al kapcsolatban csak annyit, hogy nekem volt hogy 3 hetet kellet várnom a bukomra amit zöldkosarasként rendeltem meg. Most is van náluk 1 zöldkosaras rendelésem amit csütörtök adtam fel remélem ma megjön. Mondjuk tudok ellenpéldát is, mert amikor a hajtomüvem rendeltem piros kosaras volt azt 48 orán belül itt volt.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Basszus, idesüssetek! 3,5 milla a bringa és 12,8 kg! Ez így nem egészen korrekt! :)

nézd meg ezt a ciket, és mindjárt rájössz ;)
http://www.vezess.hu/hir.php?idx=5556

(hotmaat Tomikás képét kicsinyitettem)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Basszus, idesüssetek! 3,5 milla a bringa és 12,8 kg! Ez így nem egészen korrekt! :)

http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
http://www.koga.com/...d=53&id=7474177

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
okés! 8-tól hivatalosan nyitva vagyunk,amúgy meg 1/2 8 körül már bent szoktam lenni.

Lépek mert még dolgom van! Jó pihizést

Reggel gyere
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Akkor az 1es felé megyek.De reggel megyek.fél9-9 körül jó?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Persze!
Szerdán?Holnap megyek fel pöstre .....-hoz ;):D;)

Mivel mész fel? Vonattal,vagy bringával? Mert ha bringával és az 1-es úton mész akkor Biánál az elsõ lámpás kerezstezõdésnél jobbra van 1 sárga nagy épület a Schachermayer. Ott mész el úgy is elötte, akkor gyere be. a kollegáimnak szóljál hogy engem keresel és akkor kijövök,mert egy kuckóval beljebb vagyok, mint õk
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: