Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nincs mit :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Köszi.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
módosítottam..

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szilárd ez így nem jó! Valami konkrét választ kérek. Én nem fogok, és szerintem Ano sem fog megsértõdni, ha a másik javaslata lesz elfogadva.(ez magyaros volt:D)
Módosíts plz.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Csak a neveket másold!

mxpro-Vértes
Kosina Szilárd- Vértes (erre jött ki a kiszámoló)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én már vagyunk 6-an. Tehát nálam az elõny.:D
De legyen szavazás. Írja mindenki ide magát aki jönne, és azt ishogy merre akar menni. Amelyikbõl több lesz arra megyünk. Akinek nem tetszik az nem jön vagy megy egyedül:D Ez így jó?
Csak a neveket másold!

mxpro-Vértes

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rájdgörl20 nem jön csüti túrára mert mozizni megy az 1:05ös vonattal, de ezt a fórumra is írta...
nekem mindegy merre megyünk, oda megyk, ahol többen lesznek :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano, mikor, merre?

csütörtökön 5 körül ... Tatabánya-Gerecse-Tata-Tatabánya terepen és a maradék pedig aszfalton :)
Mert tekerni jó!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Srácok/Csajok, Gerecse fele nem jöttök?
Vagy a héten délután erre (Egom) fele vmi aszfaltos, ahova asszonypajti is jöhet másnem?

Ano, mikor, merre?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Mindenképpen a vértesbe akartok menni?

Ha jól tudom jön Ridergirl20 is akinek a féke kihívásokkal küszködik, szóval direkt lightos tekerés lesz.
Vagy lemaradtam vmirõl és nem jól tudom?

Na remélem estére kigobózzuk ki mikor, hova megy! :)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Áll még a "csüti" túra, vagyis csütörtökön 4kor én ott leszek, legfeljebb majd egyedül megyek betonon

Mindenképpen a vértesbe akartok menni?

mert én gondoltam egy olyan túrára mint a múlthét csütörtök, annyi kivétellel, hogy az elején a megfingatós részt kihagynánk :D és a gorbatetõ után át tardosra majd fel a gerecsére és aztán vissza agostyán-tata felé ... szal ha valaki kicsit komolyabb túrát szeretne az jöhet velem, mert én mindenképp arra szeretnék menni lájtos túratempóban ... :)

kell az edzés a Gázlóra :)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

na szal Anett Neked TSZ elnöknek kell lenned, már van benne pénz is

Igaza van Hotmaatnek, most már TÉSZ-eknek hívják õket. (Termelõ és Értékesítõ Szövetkezet) Amúgy pár ágazathoz én is elmennék elnöknek...pl szarvasgomba, bor... :D De ahhoz érteni is kéne, nem 5 éven keresztül a könyveket bújni.

Élménybeszámoló? Hát nem volt egy élmény elhiheted...nagggyon nehéz volt. 3 órát voltam ott, 3 féle tesztet írtam, egy amibõl kiderül milyen gyorsan és pontosan tudok számolni, egy amibõl kiderül milyen gyorsan és pontosan tudok szövegérteni és a harmadik az extra genyó az pénzügyes feladatlap volt.
2 éve tanultam pénzügyet, szerinted emlékszem mindenre? :D Hát remélem a többi jelölt is hasonlóan "béna" volt. A lényeg, hogy mindenhova írtam vmit, amibõl kiderül, hogy valaha, vmikor tanultam pénzügyet, de attól tartok nem erre voltak kíváncsiak :P
Majd 2 hét múlva jelentkeznek, hogy mehetek-e szóbeli interjúra, én alapvetõen pozitívan gondolkodom, szóval várom a hívásukat :-D

És az Eurosport SUXXXXXXX! Mi az hogy még most sincs adás és nem látom a tegnapi szakasz ismétlésééééét?????áááááááúúúúúúú : cry :
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szépek a panoráma képeid, meg az összes. Nekem a Canonom nem tudja normálisan összerakni a panoráma képeket. Mindig marad köztük egy elmosódott rész, olyam mint egy bemozdulás...
Én is nyomom a gombot egy hoki 350grammoson. Azért olyan jókat nem csinálok, mint Te, de azért vannak jók is... ] Ebben a galériában van szép táj is, "nem mûvészi" fotóval(4 Mp az csak 4mp)...:D
A másik galériában szép autók vannak Nem biztos, hogy tetszeni fog...

Nem a megapixel, hanem a szemlélet/technika tesz kezdõ fotóssá, és jó úton haladsz (szvsz).

Méghogy nem biztos hogy tetszenek?! Teszstvírem! :D Én is szeretnék már Citroen találkozóra kijutni 1×! (Pláne jó lenne egy saját Saxo VTS1,4 75LE/1,6 123LE/Xsara VTS 1,8 110LE/Xsara Coupe1,4 75/Xsara II faceliftes Exlusive 1,4 75LE/Xsara Picasso 2.0HDI 90@110LE/C3 (XTR)1,4 HDi 16V 92LE kormánya mögött begurulni egy ilyenre :D - nem vagyok válogatós akármelyikkel megdobhatnak, de Xantia Activa, C4, C2VTS, XZ Coupe és még jónéhány modellt elfogadnék a palettáról)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Áll még a "csüti" túra, vagyis csütörtökön 4kor én ott leszek, legfeljebb majd egyedül megyek betonon :D :D
Húú de szar volt ma tekeregni a városban, full vasárnapi hagulatom volt :(
Anett élménybeszáomlót várunk ám!!!

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

én is szoktam kattintgatni
Egy hoki 350grammos kompaktal :D

Szépek a panoráma képeid, meg az összes. Nekem a Canonom nem tudja normálisan összerakni a panoráma képeket. Mindig marad köztük egy elmosódott rész, olyam mint egy bemozdulás...
Én is nyomom a gombot egy hoki 350grammoson. Azért olyan jókat nem csinálok, mint Te, de azért vannak jók is... http://kep.tar.hu/odk2/50302025#2 Ebben a galériában van szép táj is, "nem mûvészi" fotóval(4 Mp az csak 4mp)...:D
A másik galériában szép autók vannak:) Nem biztos, hogy tetszeni fog...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Miért akkor megy el az Eurosport amikor megkezdik az Alpe d'Huezt.:(:(
Kénytelen vagyok a ZDF-et nézni, amibõl kevesebbet értek, és még a kommentár se olyan jó.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hi
gondolom áll még a csüti túra
minden bánatom, fájdalmam és keserûségemre:cry: 1 körüli vonattal megyünk Pestre:cry: ott majd megpróbálhatok jó pofát vágni...szóval megint nem mehetek:cry: .de LEGKÖZELEBB semmi sem tarthat vissza.olyan, mint edzés, nem lehet kifogás
Nektek kellemes túrázást, remélem minnél elöbb talákszunk
bye

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
na szal Anett Neked TSZ elnöknek kell lenned, már van benne pénz is :D :D
nnah megyek a szülinapi ajándékomért, néhány perc és tisztábban fogom látni a világot :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Meghajolok a tudásod nagysága elõtt:prosze:
:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mostmár vannak megint lyen termelõi szövetkezetek, földrajzórán tanultuk, ilyen például Szeged mellett a Mórakert is.... közösen termelnek, csak korszerûbb cuccokkal dolgoznak és jobb terméshozamokat érnek el...
a kiváló minõségû magyar termékeiket pedíg õk maguk adják tovább az áruházláncoknak, így nem megy át az áru 5-6 kézen és jobb árat kapnak érte a termelõk, ill. olcsóbban tudják eladni az áruházak... de errõl Anett biztosan részletesebben tud mesélni :)