Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Grolsch írta, csak el...rontottam :D
túrahalasztás: -ha esõ van, vagy 35 fok, vagy állásinterjú :)

akkor ANettel lehúzhatjuk a listáról, mert tuti 35 fok lesz....
nnah akkor 16:00kor ott a búcsú téren???ha változna vmi írjatok egy smst plz...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Anett mehetünk... mondjuk anyaralásotok utáni elsõ nap? addig lemegyek párszor Csecsznekre meg mindenhova és nem lesz gáz... ha bajnánál megtérdelnél, akkor hívunk taxit

Ez a beszéd!!!:cool2:
Sajna én egy hétig nem is fogok bicót látni és henyélni meg tunyulni fogok, szóval emiatt egy kicsit aggódok, de ezen nem tudok segíteni.
Annyit már megtanultam, hogy hosszú túrára hosszú túrával lehet készülni, szóval annak nincs értelme, hogy hazajövök aztán tekerek valamerre 50 km-eket....szóval hazajöttünk másnap mehetünk...
aztán utánunk a vízözön! :victory:

túrahalasztás: -ha esõ van, vagy 35 fok, vagy állásinterjú :)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Anett mehetünk... mondjuk anyaralásotok utáni elsõ nap? addig lemegyek párszor Csecsznekre meg mindenhova és nem lesz gáz... ha bajnánál megtérdelnél, akkor hívunk taxit :D
ill az jutott eszembe, h. innen Visegrádra, meg Vaskapu meg ilyenek, onnan be Pestre és fel a vonatra, és úgy haza, a 100ast tuti átlépnénk meg talán a 120at is...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
húha...és hol nem szabad? Tönkretesszük az erdõt? Utálom, amikor meg akarják mondani mit csinálhatok és mit nem...:mad: Tuti csak azért kapott el, mert csajszi vagy, aztán minket szeretnek a faszik kioktatni :P

Ami késik nem múlik...egyszer majd túrázunk! :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Sziasztok ! Sajnos én holnap (is) dolizom,úgyhogy nem tudok menni.De folyamatos megfigyelés alatt vagytok,úgyhogy vigyázat mert egyszer megjelenek!:) Ma voltam reggel a Westel toronynál,el is kapott egy erdész bácsi,10 perces oktatást kaptam h hol szabad bicózni meg hol nem,stb.Nagyon "ari" volt!De tényleg legalább egyszer szeretnék elmenni veletek túrázni.Nagyon tetszettek a képek a szombati kirándulásról!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Invitálás egy kellemes augusztusi túrára: http://forum.bikemag...1&postcount=289

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ja igen!! Abban van a vitamin! :bananadan

Ha te mondod.:D
Jön még valaki, holnap?
Mango, Kisvirág, Schnell? Ha kihagytam valakit attól elnézést.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

De a várhoz is fel akarsz menni meg a Vaskapuhoz is.
Az is tök sima?:D

Ja igen!! Abban van a vitamin! :bananadan

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Amúgy a visegrádi várnak felfele láttam egy tök király hegyi-erdõs utat. Kék csíkos jelzéssel. Oda lehetne szervezni vmi klassz montis túrát is (mert az outisról nem tántoríthat el senki :D)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ami most plusz lenne, Esztergom után,az tök sima, szóval csak a hazafele hegyekkel lesz gond ... én úgy számoltam Bajnánál ledobom a vasmacskát és valahogy hazaevickélek, kemotoxos-légy mozgással! :D

De a várhoz is fel akarsz menni meg a Vaskapuhoz is.
Az is tök sima?:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Én 150km-et nem tudok menni egy nap még outival sem. Fõleg hegyeken keresztül.

Hát ez a szép benne! :cool2:

A múltkor Szilárddal és Looral 110-et mentünk. Ami most plusz lenne, Esztergom után,az tök sima, szóval csak a hazafele hegyekkel lesz gond ... én úgy számoltam Bajnánál ledobom a vasmacskát és valahogy hazaevickélek, kemotoxos-légy mozgással! :D

Muszály lesz...ez kell az agynak! :lick:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Pite te hol csatlakoznál bele a túrába?
Ano gyere velünk, ha a Vértes nyer!
Ha meg nem akkor követünk mindenhová.:D De szerintem amire te gondoltál arra késõ elindulni 5-kor.
Anett mi lenne ha Pestrõl mennénk Visegrádra? Én 150km-et nem tudok menni egy nap még outival sem. Fõleg hegyeken keresztül.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
mxpro - Vértes
Kosina Szilárd - Vértes
Pite - Gerecse
Grolsch- Vértes (én az aszfaltot preferálom ;))

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Emberek-Emberek-Fiúk-Lányok!
Kitaláltam egy tök jó és gyilkos túrát.
Barátommal motoroztunk és feltérképeztük a terepet, szóval:

Aszfaltos túra lenne,kb. 150 km.
Tatabánya-Tarján-Esztergom- Vaskapu(mert az jó)-Visegrád (+kaptató a várba) aztán vissza.
:lol1:

Sajna most hétvégén nem érek rá, mert megyünk Miskolctapolcára nyaralni 1 hétre (most péntektõl vasárnapig nem is leszek net közelben)

De utána én mindenképpen el akarok menni. Olyan frankón nézett ki az a hegyi menet a visegrádi várba, hogy nekem muszály oda felmennem!!! :paker:

És STibi is csatlakozhatna hozzánk, elvégre Pilismarót fele mennénk. Tibi! Marha frankó helyen laksz, csak úgy csorgattam a nyálam, hogy ez igen, ide kiköltöznék....meg egy csomó bringás volt arra :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Szal Gyerekek, ma senki se túl aktív.bármint itten.já, remélem senkit sem zavar a megszólítás, csak mert én vagyok a joungest:D
:(ma nem is tekertem.au.
egyébként a teljesítményemre pozitív hatással van a fórumba való csatlakozásom; engem is megragad az a szeretet, lelkesedés, kitartás és fanatizmus ami sugárzik belõletek ha a tekerésrõl van szó. -ezt olyan szépen mondtam

szal újra többet tekerek, és ez az edzésen is pozitívan érezteti hatását.ma pl lépcsõztünk+domboztunk, és nem hogy fáradtabb lettem volna, csak úgy ,,röpködtem"
köszönöm mindenkinek:)
csak ne bõgjetek a meghatottságtól

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Schnelltominak nincsen valami miatt internete,úgyhogy szeintem hívd fel, meg amúgy is most gangol hazafelé munkából.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Na még épp idõben hozták meg a cuccamiat az e-bikeról, mostmá megrohadhatnak:D, persze csak akkor ha hotmaat is megkapta már....

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Ha jól tudom jön Ridergirl20 is akinek a féke kihívásokkal küszködik, szóval direkt lightos tekerés lesz.
Vagy lemaradtam vmirõl és nem jól tudom:)

sajnos:cry:nem jól tudod.kedvenc barátnõimmel mehetek Pestre, mer már rég megigértem, és értük meghozom ezt az áldozatot, bár nem tom értem ki tenné
szal menjetek amerre láttok:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellTomi csörrents meg lécci ha rámérsz... csak egy kis üzletrõl lenne szó :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
mxpro - Vértes
Kosina Szilárd - Vértes
Pite - Gerecse

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám