Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Úgy ugrott ma elém egy szarvas lefelé nagyobb tempónál, hogy csak megijedni volt idöm. A fékezéssel rég elkéstem volna. Nagyon közel volt. És fél órával késöbb húztam kb. 15m féknyomot, mert Gesztes elött - Kozma felöl - a szük Malom Árokban szembe jött egy terepjáró egy nem belátható kanyarban. Nem erdészeti. Velem volt az örangyalom...

Így már én is jártam. Majkról mentem Vértessomló felé, át az erdõn, és ott is egy lejtõsebb részen kanyarban mentünk tesómmal, aztán hál'istennek õ se jött túl gyorsan, meg tesóm miatt én se mentem normál tempóval így nem kenõdtem fel az elejére. Azóta olyan helyen ahol járhat autó inkább csak óvatosan megyek, ha beláthatatlan.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Úgy ugrott ma elém egy szarvas lefelé nagyobb tempónál, hogy csak megijedni volt idöm. A fékezéssel rég elkéstem volna. Nagyon közel volt. És fél órával késöbb húztam kb. 15m féknyomot, mert Gesztes elött - Kozma felöl - a szük Malom Árokban szembe jött egy terepjáró egy nem belátható kanyarban. Nem erdészeti. Velem volt az örangyalom...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Volt ugyan nálam gép de úgy döntöttem, hogy inkább kihasználom a jó idöt és tekerek a Vértesben. Egy darabot gurultam a mezönnyel, mert véletlenül pont akkor ért ki az élboly a tervútra, mikor én is ott voltam. Megálltam és a sürüjét elengedtem de aztán mikor ritkult a mezöny én is lementem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ááá, másra kell a lóvé mostanában :)

Viszont a meridát egyre jobban szeretem, nagyon kényelmes kis váz. jobb, mint a magellán volt :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ugye hogy jó a Vitatigris. :)
Jöhettél volna a maratonra Szilárd

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a szél ellen be kellett menekülnöm az erdõbe, össze is jött 38 km (amibõl 28-30 végig terepen volt)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Én is jó tekerést kívánok mindenkinek! Valahol majd fotózok.

hol fotóztál ?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A megfelelõ folyadék és tápanyag pótlás elengedhetetlen,fõleg terhelés közben.Én a 72km alatt(2ó20p) 1,5litert(7,5dl iso) ittam és benyomtam két vitatigrist és még ittam volna,ha lett volna mit,így pont kihúztam.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Montimi 41. lettem a hosszútávon.
Nem túl jó eredmény, de lassan bele jövök a rajt elõtti helyezkedésbe a több ital és étel magammal cipelésébe. .)

nem azt írtad a veerseny elõtt, hogy utolsó szeretnél lenni ? :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Montimi 41. lettem a hosszútávon.
Nem túl jó eredmény, de lassan bele jövök a rajt elõtti helyezkedésbe a több ital és étel magammal cipelésébe. .)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma én csak pihentem,volt egy laza rugógyár azt ennyi.

Tegnap mákunk volt az idõvel az biztos,mikor indultunk hazafelé(17h)akkor kezdet ott eldurvulni az idõ.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kurva egy szél van...
bridgestone-tól tata felé a lejtõn örültem a 30nak, a lejtõ után 23-25 km/h, autópálya hídra fel 19-20... hazafelé 35-40 síkon...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
õõõ most, hogy mondod.. meg az fészbúkon volt :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

biciklis fórumon ilyent írni, hogy motorral voltál arra... nem félsz, hogy megvernek? :D :D

Atee láttam fészbúkon a túrát, jót mentetek :)

nekem a héten 65 km, 7 turul, de ebéd után még kimegyek egy körre, csak hogy a 100as összejöjjön.. ja sajnos mások a lehetõségek.. :/

Mert amikor te azzal dicsekedtél, hogy milyen jó volt 150km-t autózni a Bakonyba, akkor nem érezted kissé melegnek a szitut mi? :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Grat!
Nadapnál szép kis mászással kezdõdött. Jártam arra párszor motorral már.

biciklis fórumon ilyent írni, hogy motorral voltál arra... nem félsz, hogy megvernek? :D :D

Atee láttam fészbúkon a túrát, jót mentetek :)

nekem a héten 65 km, 7 turul, de ebéd után még kimegyek egy körre, csak hogy a 100as összejöjjön.. ja sajnos mások a lehetõségek.. :/

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Igen ma volt,legalábbis az országúti része.Ez volt a mai menet:Cycling Workout | Endomondo A 72km-en 4.-ik lettem,pedig a célegyenesben lesprintelhettem volna a harmadikat,csak így maratonként nem volt szivem az utolsó 5m-en lenyomni,meg azt sem tudtam hanyadik vagyok akkor még.Az elején lassú menetben mentünk Lovasberényig,ott kezdõdött a menet.Jó volt,faszán ment,fasza idõben.

Grat!
Nadapnál szép kis mászással kezdõdött. Jártam arra párszor motorral már.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Most néztem az itthoni eredményeket,gratula mindenkinek.

Odaát nem akartok írni,mert itt esténként elég szar a helyzet.

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Igen ma volt,legalábbis az országúti része.Ez volt a mai menet:Cycling Workout | Endomondo A 72km-en 4.-ik lettem,pedig a célegyenesben lesprintelhettem volna a harmadikat,csak így maratonként nem volt szivem az utolsó 5m-en lenyomni,meg azt sem tudtam hanyadik vagyok akkor még.Az elején lassú menetben mentünk Lovasberényig,ott kezdõdött a menet.Jó volt,faszán ment,fasza idõben.

Atee!
Velence maraton ma volt? vagy holnap lesz?

GT-Atee

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Atee!

Az MTB holnap lesz. Ma a Vértes Maraton volt. :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Atee!