Elõszõr is,Hotm!Mi volt az aláírásod magyarra fordítva?Az a VW-es.
Másodszor,végre megkaptam a rólam készült képet amin lánctányérig érõ vízben bicajozom.
És harmadszor :
Kik vannak a képen?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. August 04. - 10:30
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. August 04. - 10:28
Hotmaat!
Tegnap linkeltem egy országúti teljesítmény túrát, annál nem gáz, ha elõzõ nap esett és pont slickek vannak fent, csak le kellene tekerni, de az a baj, h. Pétfürdõre nem tudok semmivel lemenni, de majd jövõre lenyomom
Tegnap linkeltem egy országúti teljesítmény túrát, annál nem gáz, ha elõzõ nap esett és pont slickek vannak fent, csak le kellene tekerni, de az a baj, h. Pétfürdõre nem tudok semmivel lemenni, de majd jövõre lenyomom
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. August 04. - 10:23
Az a gáz, hogy nem csak hideg van meg szél, hanem lóg az esõ lába...pontosabban a viharé.
De azért én lehet megyek egyet délután...most nem érek rá Fontos dolgom van...
Szóval minden indulónak: tegyenek félre pénzt új fékpofára
De azért én lehet megyek egyet délután...most nem érek rá Fontos dolgom van...
És a sár nem tûnik el egyik napról a másikra, mint az aszfaltról a víz (outi 1 pont)Azért az vicc, hogy eddig az összes maraton saras volt és ha igy folytatja akkor a Bükk is az lesz a mostani hétvégén
Szóval minden indulónak: tegyenek félre pénzt új fékpofára
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. August 04. - 10:23
Azért az vicc, hogy eddig az összes maraton saras volt és ha igy folytatja akkor a Bükk is az lesz a mostani hétvégén
Posted 2006. August 04. - 10:09
Tekerhetek még szélben meg hidegben eleget nem??? meg fogok most is binyiglizni, ebben egészen biztos vagyok, de most élvezem a semmittevést meg ahogy ismerem magam felöltözöm, megtöltöm a kulacsom, meg leviszem a binyiglit, leszakad az ég, jobb esetben eljutok a város közepéig....
Jah 24H-son tuti szakadni fog az esõ, mert ugye az versenyhétvége lesz, és ahogy az elõzményeket ismerjük.....
(huh de értelmetlen lett az 2. mondat )
Jah 24H-son tuti szakadni fog az esõ, mert ugye az versenyhétvége lesz, és ahogy az elõzményeket ismerjük.....
(huh de értelmetlen lett az 2. mondat )
Posted 2006. August 04. - 10:08
Mert hülye azért nem vagyok!!
Tisztára mint a MediaMarkt-ban:D
Nem azt mondtam, hogy tekerj esöben én csak arra mondtam, hogy papirhajó, hogy hidegben meg szélben nem tekersz, de mondjuk ez ugyis a te dolgod:)
Én se fogok tekerni erdöben amig jobb idõ nem lessz, mert nincs kedvem egy fél órás tekerés után 1 órát biciklit takarítani.
Posted 2006. August 04. - 10:03
Hotmaat csukd be a szemed...Papirhajó
...és gondolj...
Duna Maratonra!
Fincsi mi? A hideg sááár mint az arcpakolás!
Posted 2006. August 04. - 10:03
Nekem tökmindegy mi vok, felõlem lehetek papírhajó, vagy csákó, de akár hajtogatott karácsonyfadísz is de esõben akkor sem fogok tekerni 150 kilcist!
Posted 2006. August 04. - 10:01
Posted 2006. August 04. - 09:53
Ez olyan pulcsis térdmelegítõs idõ, ha nem fújna a szél, akkor bizti mennék 1 karikát valamerre, de így asszem majd a lépcsõházban csak, vagy itt a szobában a parkettán tesztelem a sportContact tapadását:D
Posted 2006. August 04. - 09:50
cudar hideg...én se bicóznék csak téli öltözetbenakkor engem láttál de ma nem fogsz, mert paprból vagyok, meg hideg van kint
Posted 2006. August 04. - 09:48
akkor engem láttál de ma nem fogsz, mert paprból vagyok, meg hideg van kint
Posted 2006. August 04. - 09:47
igen ott...a busz sem a Kodály téren megy hanem a másik oldalán ugye a fõútnál.bicóval???
a kodálytérnél nem jártam, végig a fõúton mentem haza a Béla király körtérrõl...
Posted 2006. August 04. - 09:46
bicóval???
a kodálytérnél nem jártam, végig a fõúton mentem haza a Béla király körtérrõl...
Posted 2006. August 04. - 09:38
Szilárd tegnap láttalak a buszról a Kodály térnél 3 körül
Posted 2006. August 04. - 09:06
Posted 2006. August 04. - 08:02
Posted 2006. August 03. - 22:28
Bicó tábor??????? HOl??? Én is!!!
ilyenekrõl én miért nem tudok?
ilyenekrõl én miért nem tudok?
Posted 2006. August 03. - 22:26
Sziasztok!
Egy kicsit rég nem köszöntem ide...élég hirtelen jöttek a programok nálam. Kell nektek ennyit írni, míg én távol vagyok??? Idõm se volt még elolvasni...Már 2 hete nem ültem bringán:(, de nekem egy egész évnek tünt...még az a jó, hogy mostanság megyek bringatáborba, 8 napra. Szóval majd megint nem leszek, lesz mit bepótolni!
Viszlát!
Egy kicsit rég nem köszöntem ide...élég hirtelen jöttek a programok nálam. Kell nektek ennyit írni, míg én távol vagyok??? Idõm se volt még elolvasni...Már 2 hete nem ültem bringán:(, de nekem egy egész évnek tünt...még az a jó, hogy mostanság megyek bringatáborba, 8 napra. Szóval majd megint nem leszek, lesz mit bepótolni!
Viszlát!
Posted 2006. August 03. - 22:18
Jaja nem kell sürgetni! És ha már a tetanusz helye nem fog fájni, akkor már nem lesz ilyen szívás az egész! kitartás SchnellTomi minnáy vége és ne mfog fájni!!