Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nekem mióta van bukóm sose tekertem nélküle akkor se, ha csak a boltig megyek, mert akkora távon is bármikor fellökhet egy autó.

Na mesélek egy mesét: :D
Haverom sose hordott bukót, de maratonozni járt ahol meg ugye kötelezõ(nagyon helyesen) Bükk maratonon történt, hogy ment egy ösvényen, és szépen belement egy nyomvályuba ami levette a lábáról és egy szép nagyot taknyolt, méghozzá annyira szerencsétlenül, hogy a koponyája hátsó része ért földet elösször, méghozzá egy öklömnyi köre. A bukólya utánna kuka lett, mert annyira szétment, de még mindig jobban járt, mintha a feje ment volna szét.

Mondjuk én személy szerinte nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet ilyen szerencsétlenül esni, de neki sikerült:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
annyit tennék hozzá az elõzõ hszekhez, hogy ha ne mvesszük figyelembe, h. biztonságot ad meg ilyenek, akkor gondolj arra, h. menõ :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ne aggódj,csak addig leszel felelõtlen amíg úgy nem esel,hogy bevérzik az agyad és pár hónapot kómában töltesz.Aztán altatásban.És végül mikor hagynak felébredni hónapokkal késõbb,akkor jön hogy megtanulhatsz újra járni(jobb esetben csak járni).De ha így jó neked.

csak nem biztos hogy sikerül....az a cikibb......a mardék 40-50 évet leélni féleszû kripliként...szép karrier.../ismerek ilyet 2-öt is/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

persze, hogy ésszel:Dde bukót azért nem viszek.ha egyedül megyek, úgy sincs aki rám kötelezné.én meg már csak ilyen felelõtlen vok.meg a bicó meg az én erõm szabta határok garantalják h ne tudjak száguldozni 1000rel:(

Ne aggódj,csak addig leszel felelõtlen amíg úgy nem esel,hogy bevérzik az agyad és pár hónapot kómában töltesz.Aztán altatásban.És végül mikor hagynak felébredni hónapokkal késõbb,akkor jön hogy megtanulhatsz újra járni(jobb esetben csak járni).De ha így jó neked.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Körübelül, ha csak eldölsz és bevered a fejedet azzal is tudsz akkora eröt mérni rá, hogy betörjön és ottmaradj. Nem véletlenül van a bukósisak, adott helyzetben életet menthet.
Az eséseknél általában ugy van, hogy akkor vágod be a fejed, amikor már nem tudod kordinálni az esést, mert egyébként automatikusan véded. Na ilyenkor van nagy szerepe a bukónak.

Egyébként te döntöd el, hogy felveszed e, de én mindenképpen ajánlanám.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
persze, hogy ésszel:Dde bukót azért nem viszek.ha egyedül megyek, úgy sincs aki rám kötelezné.én meg már csak ilyen felelõtlen vok.meg a bicó meg az én erõm szabta határok garantalják h ne tudjak száguldozni 1000rel:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
holnap tanulok 1000rel a várható fizika töri és magyardolikra, ill. matekleckém is van, de azt összedobom 2 perc alatt :P
amúgy RÁjdgörl elég tretya idõt mondanak, szal dombon lefelé ésszel :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Sokáig akarok menni felfelé,magasra és még magasabbra!Fel a fellegekbe!

NEPÁL!Everest! az én szívemet teljesen rabul ejtette:love1: csak el kell olvasni pár könyvet, de a fotók is magukért beszélnek.azoknak a hegyeknek rettentõ energiájuk van...
szar egy ország Ez

holnap akarok menni Gorba hegyre.le kell vezetnem az egy hét alatt felgyülemlett feszültséget.meg a kismaratont...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
De 2 méteres hóban is eljutok odáig, meg ha a zsebpénzemet görgõre költeném, akkor szüleim nem engednének haza :P
így anyukámtól kérek havonta 5 rongyot bérletre és minden szuper... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

konditerembe szobabiciklizni... :)
(igaz 4 bérlet árából már görgõt lehet venni)

Akkor miért nem veszel inkább görgõt? Így akkor is tudsz tekerni, amikor kint 2 méteres hó van, és egyébként nem jutnál el a konditeremig.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
konditerembe szobabiciklizni... :)
(igaz 4 bérlet árából már görgõt lehet venni)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Terembe milyen terembe?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
engem nem érdekel, mert meggyógyultam igaz most is médialeckét írok, utána meg megyek építgetni a magánéletem, szal a bicaj most pihen...
majd télen megyek terembe... :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mondom nincs benne semmi. Csak kihuzzák a fogát.
Jó neked, hogy tudsz biciklizni menni én még nem merek, mert így is elég kripli vok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
persze utána meg nem merek aludni :P
inkább elnézek Visegrádra bicajjal kétszer, minthogy megnézzem :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ne hülyéskedj már nincs benne semmi. Legyél kemény:D és nézd meg:D
Vicces

Az a legjobb amikor mondják, hogy sterilizálva van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor asszem ismét kihagyom...
amúgy túlélte a csávó?? :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

nem mertem végignézni :o

Pedig jó.
Az a legjobb rész, amikor már annyira folyik a vér, hogy nem kap levegöt és gégemetszést hajtanak rajta végre egy bicikliküllövel:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem mertem végignézni :o

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Még egy kis móka:

http://www.weebls-st...om/toons/crabs/

Angol tudoknak