Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Gyalogos teljesítménytúra a Vértesben. 30 km hosszú. Mostanában szokott lenni de úgylátszik Ridergirl tudja, hogy pontosan mikor.
javítok. Vasárnap lesz.

jeah:) honnét tudtad meg ily gyorsan?én szeretnék menni, bár ma-életem 1. focimeccsén-szétzúzták a térdem+ömlött belõle a vér...szal fáj is mozogni.de vasárnap még messze van.
ja, még nincs fix partnerem, szal ha valaki(tudom mindenki:p )szeretne velem jönni, szabad az út.és ilyen lehetõség ritkán adatik meg az életben...na jó.nem is folytatom, mert elszabadult ez egoista énem:D

de Szilárd!Te szeretsz tanulni?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az üléstémához annyit, h. ahány segg annyi ülés.... monnyuk mivel én divatbiciklis vagyok, így tuti nem raknék fel egy olyan b+ ülést, mint amit Pite rakott be, mert mit szólnaka haverok :D amúgy meg mindent meg lehet szokni, vagyis nekem sikerült a mostani ülésemet megszoknom... :)
Gyalogtúrához meg annyit, h. tanulnom kell, mert kedden emelt fizika dolit írok... :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ez én nem értem. mi ez?

Gyalogos teljesítménytúra a Vértesben. 30 km hosszú. Mostanában szokott lenni de úgylátszik Ridergirl tudja, hogy pontosan mikor.:)
javítok. Vasárnap lesz.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ez én nem értem. mi ez?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Tb30?!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Látod mindenkinek más a kényelmes. Nekem a nagyon puha nyereg akkor jó, ha max 10km tekerek utána megörülök töle. Mi általában hosszab távon tekerünk, majd kiderül, hogy milyen lesz. Elösször biztos kényelmetlen lesz, amig az ember betöri a feneke formájára, de remélem utánna jó. Eddig sok jót hallotam a Fizik nyergekröl. Azt ha nemjó legfeljebb eladom ugyis olcsoé van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én EBBE szerelmesedtem bele és már meg is rendeltem 2 asszonynak, meg nekem 1-et-1-et. Multkor néztem a Dechatlonban ezze szerelik a drágább fullykat és nagyon megtetszett. Már ugyis érett egy nyeregcsere mindkettönknek, mert asszonynak a gyári szörnyüség van nekem meg 24 óráson sikerült kicsit letépni az elejérõl a müanyag boritást és azóta picit gatyaszaggatós lett.
Remélem jó lesz. azért a Fizik az csak fizik.
Most meg jó olcsó is:D

Tesó, legalább asszonyod ne büntesd ezzel!
Ilyeneket less neki:
http://ebike.hu/termekek/nyereg/3142
http://ebike.hu/termekek/nyereg/3550
http://ebike.hu/termekek/nyereg/3147

Hmm, úgy tûnik különbözõ fogalmain vannak a kényelmesrõl :). Nekem még sajna ezek a treking nyergek is kemények, a montimon a rugós nyereg is akkor moccan meg elsõsorban mikor gyorsan megyek hupsá talajon - akkor viszont nagyon baba hgoy a 2-3cm rugóút nyeli el az egyenetlenségeket nem a fenekem :)
Amin elég fincsi rugó van, azok a nõi nyergek; haverom oútiján az van, úgyhogy most arra én is olyat keresek, a montira meg egy komolyabb zslés+rugós/elasztométeres nyereg jön, immár prosztatavédõ mélyedéssel (Pl Bikepositive Unisex).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

MX?? van sátrad?? cipelem ám... :D

Nincs sátram. Da he lesz az RP-nál sátor-hálózsák akció akkor arra majd rácsapok.:D Ha nem lesz akkor majd nézek máshol. Szóval lesz.
De az nem lehet hogy mostanában ilyen peches vagyok.:wallbange Amikor én akarok nyerget venni akkor persze úgy kell vadászni és nincsenek ilyen leárazások. De hotmaat csak ajánlani tudom. Az én Fizikem is jól teljesít, nagyon kényelmes.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
télen olcsóbb lesz, ill. mekkora nagy??

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ha kell oda tudom adni a másik enyémet, de az kiba nagy és nagyon nehéz.
Egyébként dechatlonban lehet kapni olcsón sátrat ilyen turázósat nyárra aszem 6000 körül van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MX?? van sátrad?? cipelem ám... :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja én is ugy vagyok vele, hogy ezeket max Április -Májusban veszem meg addig meg veszek sátrat, azt ugyis tudom másra használni. Ja tényleg nem tom mondtam e, hogy ha megyünk, nem hozom a nagy sátram, mert dög nehéz és venni fogok egy sátrat, de az meg csak 2 személyes, illetve 3, de azért veszek három személyest, mert kényelmes vagyok tehát 2. Huh ez kicsit zagyva lett.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak ebájkon pörgettem végig a találti oldalt, úgy 6-8 darab, de 10 alatt vannak meg vízállók is...
de majd akkor veszek, ha biztosan megyünk és tuti nem lesz lemondva, ne vegyem meg potyára... :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Milyen zsákokat néztél meg mennyiért?Meg hol?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én nem sorolom, h. mibe szerelmesedtem bele....
de erõsen nézegetem már a túrazsákokat a bicajra és hát izé ne mis olyan húzosak, szal mehetünk Passauba :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én EBBE szerelmesedtem bele és már meg is rendeltem 2 asszonynak, meg nekem 1-et-1-et. Multkor néztem a Dechatlonban ezze szerelik a drágább fullykat és nagyon megtetszett. Már ugyis érett egy nyeregcsere mindkettönknek, mert asszonynak a gyári szörnyüség van nekem meg 24 óráson sikerült kicsit letépni az elejérõl a müanyag boritást és azóta picit gatyaszaggatós lett.
Remélem jó lesz. azért a Fizik az csak fizik.
Most meg jó olcsó is:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem semmi gondom nincs vele, jól be van lõve és még sosem kellett veszítenem a sebességbembõl azért, mert nem mûködött a c50....
amúgy nem azt mondom, szar a bb7es, mert tuti nem az, csak azt mondtam, h. a deore is jól végzi a feladatát, nyilván 50 cm-s sár után biztos jobb a bb7es...
de ugorjunk, mert beleszerelmesedek és veszek én is :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ár/teljesítményben és strapabíróságban jobb az Avid azt mondják, nemtom, én BB7el kezdtem; csak olvastam a tárcsás topicot meg kérdeztem 2 szerelõt.

Én a C050esemet a kukába kívánom, bár kímélve használható, de én nem kímélve is szeretném ha precíz és gyors lenne :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
most kellene valamit írni, h. nincs igazatok meg ilyenek, de igazatok van.... :o
sztem ha nagyon kell akkor egy deore tárcsa is megfog, nem csak a bb7es...
AZ xtr-t lehet pótolni srammal is, sõt ezt a feladatot teljesen jól megoldja az én ütött jopott aliviom és c50em is... :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hotmaat-et kérdezd. Nekik van sok Quechua cuccuk.

Bizony ám mi már nem kevés Quechua dolgot vettünk,és eddig mindel meg voltunk elégedve. Szerintem teljesen jók és még az áruk is elég baráti mondjuk az igaz, hogy nincs akkora majer fektora mint egy Sherpanak, pláne nem akkora mint 1 Columbianak, de szerintem ár/érték arányban nagyon jó. Persze azért jól meg kell nézni, hogy mit veszel pl Qechua Snoiwboardot nem vennék, de van csomó más amit meg bátran.