Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Most azon fogtok összeveszni, hogy Hotmaat mit látott éjszaka? Én meg azt képzeltem magányomban, hogy valaki követ a bokrok mögül, de kiderült, hogy csak a szél fújta a szalagot.(legalábbis remélem):)
Szilárd te meg ne sértõdj meg, mert Schnellen kívül senki sem vette ezt az egészet véresen komolyan. A profi csapatok kivételével senki sem ment oda nyerni szerintem. Egy jó buli, amin ha esetleg lehetõséged van arra, hogy elérj valami eredményt akkor már az csak plusz öröm. A lényeg, hogy ott voltál, végigcsináltad és jól érezted magad.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
épp az, h. a kfki felé voltunk és onnan ki lehetne látni (elviekben) a Budakeszi útra, de annak nagyon az elejére, ahol még Budakeszi csak tábla szerint van, de házak nem igazán, vagyis amikor mentünk, akkor én így láttam... :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Az az igazság, hogy pont azon az oldalon voltunk, ahonan Budakeszit lehet látni. Mert nem a normafánál voltunk, hanem kicsit lejebb.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sztem valami másnak a fényét láthattad, mivel ahogy van a hegy, annak a budaörsi oldalán voltunk és közúton is kellett menni úgy 500 métert még felfelé menni ahhoz, h. Normafánál legyünk, és Normafától a margit szigetet látod..
Budakeszit esetleg a jános hegyi kilátótól lehet látni, ami a pályától azért messze van...
esetleg valami disco vagy nem tudom mi lehetett..

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nekem éjszaka volt egy igen furcsa élményem az esöben, amit máig se tudom, hogy csak beképzeltem a fáradságtól, vagy tényleg ott volt. A második körömben amikor szinte nem is találkoztam emberel, és akkora sár volt, hogy a pálya 90%-ban toltam, akkor azon a részen, ahol a bal visszaforditó leejtö van ott egy pillanatra, mintha eloszlottak volna a flhök, és mintha láttam volna Budakeszi fényeit, ami akkor nagyon szép volt az esöben.

Edig nem mondtam, meert nem tudtam, hogy képzeltem, vagy tényleg láttam.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

ahelyett hogy elbohóckodtad a versenyt talán tekerni kellett volna ahogy csak kifér belõled és akkor talán lehettünk volna jobbak is!

Alapjában ezen meg SchnellTamás bejegyzsén durcáztam be (( és a szmájlikat nem vettem ki!))
SchnellTamássla lebeszéltük, a többit meg sajnálom, jövõre, HA ottleszek kinyírom magam és a gépet is, és csak azért is megállok panorámát fényképezni ((de ha visszaemlékszünk, akkor ne mvolt a pályának olyan része, ahol olyan óriási panoráma lett volna, feltéve, ha a fákat, meg a keritést nem vesszük annak, így ezt eleve lehetett volna sejteni, h. nem írom komolyan))

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
És egy olyan mennyi nálatok? Meg milyen? Távirányitos meg stb? Esetleg ha ugy lesz tudnál nekem hozni?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Én mágnesfékest szeretnék, mert annál lehet bambulászni, és álltalában amikor este hazaérek nem nagyon vagyok fitt, ugyhogy elég ha tekerek. Esetleg tudsz valami jót? olyan 35-40 körül

Ha csondeset akarsz olyat vegyel amiben folyadek van, nem ventillator vagy mi. Mi a boltban mindig a Cycleopsot ajanljuk, en decemberben veszek egy Fluid 2-t.

Allitolag a profik is ilyenen nyomjak, csak ha mas a szponzor, kicserelik a tartot a szopnzoralt markara, de effektive a gorgo Cycleops :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Szilárd akkor te se vetted észre a jeleket. Számszerinte 2 ilyet:D meg 1 ilyet :P

Mellesleg pont én voltam aki az elejétöl kezdve azt mondta, hogy azért megyünk hogy jól érezzük magunkkat és nem azért, hogy hullára tekerjük magunkkat. Ez a forum hátránya, hogy nem tudsz hangsúlyozni. De akkor most már tiszta.
Aztán nem bedurcázni, vagy megsértödni, mert tényleg nem ugy szántam.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
emberek értsük már a poént, és sztem nem azért lettünk 8ak, mert panorámát fényképeztem ott, ahol nem láttatok, hanem mert szakadt az esõ egész éjjel... ((és asszem, nem mentem olyan szar köröket, kivétel az elsõ körben!))
majd jövõre kinyírom a bicajt!
sajnálom, h. nem értettétek a poént... majd máskor zöbb szmájlit teszek ki...
jah kurvára leizélve érzem magam, azért mert néhányan nem vettek észre néhány szar jelet, majd jövõre legfeljebb megy helyettem más, megmarad 4 rongyom és nem is leszek suliban fáradt, majd szurkolok.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

ahelyett hogy elbohóckodtad a versenyt talán tekerni kellett volna ahogy csak kifér belõled és akkor talán lehettünk volna jobbak is!

ú

Ez az Szilárd érezd magad leizélve:D én is annyira rosszul éreztem magam:D
Nemigaz mértnem szakadtál szét vagy valami, de legalább másnap lehetett volna olyan izomlázad, hogy ne tudj lábraálni.:P

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
A videóval azóta sem jutott sehova, mert nem nagyon volt rá idõm, vagy már kedvem a gép elött szenvedni ... a pályakörbejárás meg sajna a nem profin rögzített kamera miatt lett kicsit alacsonyra nézõ ... dehát mit akar az ember ha 2 perc alatt ragasztja fel a kamerát a sisakra, hogy még egy kört tudjon menni Schnellthomas barátunk!

Ha kész lesz a video akkor szólok mindenképp ... egyenlõre fogalmam sincs hogy mikorra lesz meg ...

én néha megálltam megnézni a panorámát, meg a szurloló csajszikkla telefonszámot cseréltem... :P ((azért lettünk 8.ak :D))

Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Én mágnesfékest szeretnék, mert annál lehet bambulászni, és álltalában amikor este hazaérek nem nagyon vagyok fitt, ugyhogy elég ha tekerek. Esetleg tudsz valami jót? olyan 35-40 körül

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
szabadonfutós vagy hátsókerék rögzítõset veszel?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na elkezdtem szombaton az álloképeségre való gyurást. Mit mondjak baromi unalmas a szobabiciklin tekerni, meg az is zavar, hogy nem a saját bringámon ülök de sebaj nemsokára veszek görgöt és akkor jobb lesz:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

((azért lettünk 8.ak :D))

Én ezen nem tudok nevetni.Nyélen raktam neki mikor pályán voltam!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én néha megálltam megnézni a panorámát, meg a szurloló csajszikkla telefonszámot cseréltem... :P ((azért lettünk 8.ak :D))

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Lehet azért mer Tamás is a végefele már a földet nézte nem a tájat :D:D:D

Mindig a pályát néztem és nem a tájat!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nos van inteligens kabátom, nem shrepa, hanem fundango lett, mert az egyetlen sherpa, ami tetszett és jó volt rám, annak a varrása meg votl sérülve, így nem hoztuk el...
amúgy a végén pesten az árkádban a tengerszemben költöttem el a foizetésemet, de még köbö 3x annyit ott lehetett volna hagyni... :)
a videóról annyit, h. jó alatta a zene, képet nem láttam, mert msneztem :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Lehet azért mer Tamás is a végefele már a földet nézte nem a tájat :D:D:D