Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
mikor lesz téliszünet?:o:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
valamikor téli szünetben jobb lenne, mivel a hétvégéim másra vannak szánva... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

téli szünetben inkább, az nekem jobb lenne... :o
bringásfórum, de itt a lokálpatriótában nem igazán van off topik, de Leslie segít!! :)

Tudom hogy itt nem nagyon van offtopik. Csak megjegyeztem. Velem lehet beszélni, ha mindenkinek jó, akkor lehet téliszünetben. Csak hotmaat nem tudom mennyit szándékozik tanulni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
téli szünetben inkább, az nekem jobb lenne... :o
bringásfórum, de itt a lokálpatriótában nem igazán van off topik, de Leslie segít!! :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
De jó, hogy biciklirõl kéne szólnia a topiknak, aztán van itt gyúrás, séta, sielés.:) De legalább van téma.
Még egy nem ide vágó sportág. Mikor megyünk falat mászni? Jövõ hétvége megfelelõ?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én mindenképpen 10kor indulok, ha szeretnél jöhetsz, ne hagylak ott, mert régen tekertem már, szal most nem vagyok az igazi erõben...
öltözz melegen majd, és bukó!
és tarján felé megyük, fent a dombtetõn pihi, úgy 3 perc, h. lefelé ne legyne necces a "száguldás".... :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Szilárd, jól értettem?vasárnap Gorbázni akarsz?
és én is fogyózok:p és nem érdekel, ha izom is lemegy, mert nem akarok tovább így élni.alapozás?:Dja.azért kéne rendszeresen edzeni.amugy heti 6futás, 1torna(TF), 1röpi(mert fociról kidobtak...)
ha komoly szándékod, elindulhatunk együtt, azt max otthagysz...mint legutóbb valami cigány suttyó.úgy faképnél hagyott, hogy csak úgy füstölt a beton utána:o.én fél3kor indultam, de az elég késõ.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
2 éve, amikor elõször voltam Gerlitzenben, egy tóparton laktunk, és zöldelt a fû, meg nyíltak a virágok, meg kacsák úszkáltak a tóban, fent 1100 méteren. azon poénkodtunk, h. majd vizisíelünk és tök jó lesz...
szerencsére a pályák alja az 1500 méteren van, és ott volt úgy 90 cm hó, a pályák teteje meg 2000méteren, de még ott is volt olyan rész, hogy a pálya közepén egy nagy lécbarát földfolt volt :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja volt már olyan, hogy mentünk olaszba és csak a pályán volt hó sehol máshol nem. Mellesleg azért a természetes, meg a hóágyus hó között azért van kis különbség.
Meg voltam már ugy sladmingban, hogy csak a glecseren lehetett sielni igaz ez nagyon rég volt én meg kb 7-8 éves.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ott tuti lesz hó, már most van, meg ha nem lenne (ami kizárt) akkor hóágyúznak 1000rel, 1 óra alatt a hóágyú 40 cm havat csinál, szal minden ok lesz :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát én is remélem, hogy az osztrákoknál nem ilyen lesz a tél, mert nekünk is már le van foglalva a szállás március elejére.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ilyenkor csak lefoglaltatom, majd február 21-én hozom el..
de amúgy vicces lenne, a bakancs a léc, meg a bot a vállamon, meg azzal futni a 19es után a végen... :D
busszal átmenni meg nem tudok, mert alapból legalább 2 óra utazás és ne mfér bele... :(
amúgy itt ilyen meleg van, de ahova majd megyünk, ott összefüggõ hó van már... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Miért nem mész át érte busszal? Jól néznél ki egy pár léccel a buszon, amikor 10-15 fok van kint.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sí lécet és Tatán, mert a tatabányai kölcsönzõben lévõ lécek hát izé, szarok, finoman fogalmazva...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ja a séta a téma:D
Ez vicces.

Kerékpáros a topik nem?:D
Szilárd te milyen lécet foglaltatsz, hol?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja a séta a téma:D
Ez vicces.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mer' van téma kérlek... :D
monnyuk most a legnagyobb problémám az az, h. mikor foglaltatok lécet magamnak, anyukám örökké délutános, vagyis este 7kro ér haza és akkor nem visz már ki Tatára, meg hát mindek is vinne, hisz zárva a kölcsönzõ... :(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Örömmel látom hogy nem csak én vagyok ennyire "aktív". Ha a séta is számít akkor minden nap gyalog jövök haza suliból, ami min 20 perc.:)
Tessék hotmaat az volt a bajod, hogy nem ír senki, most aztán pörög a topik.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
háát izé, napi 14 perc séta, töménytelen mennyiségû tanulás (szigorúan fekve :D), és pénteken meg szombaton napi 2x 25 perc séta...
amúgy pont ott, ahol Te, csak szorozd meg 0ával :D:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én se úgy fogyókúrázok hogy nem eszem semmit, hanem késõn nem eszek meg kevesebb édesség. Az izom nem fog lemenni, mert egy kicsit azért kondizgatok itthon.