Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szija Sunset :)
lejárt a mûszak, jöhet a pihenés, majd a tekerés... :P
ez rímel ám :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
MX jól aszoggya! ;)
Írj legalább néha 1-1 hsz-t!Hogy tudjuk még élsz!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Üdv újra itthon, Anett!

Mindenkinek nagyon kellemes,ajándékokban és Boldogságban gazdag Karácsonyt kívánok!!!!

:-)

Jó újra olvasni a hozzászólásokat a topicban és hozzátok visszatérni. Nem kiabálok el semmit,hogy mikor leszek,mert kiszámíthatatlan.
Ma is 3-ig vagyok és majd csak hétfõn leszek legközelebb.

Tehát mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!

Nekünk az az ajándék, hogy írsz a topikba.:D
Tedd ezt minél többször.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Üdv újra itthon, Anett!

Mindenkinek nagyon kellemes,ajándékokban és Boldogságban gazdag Karácsonyt kívánok!!!!

:-)

Jó újra olvasni a hozzászólásokat a topicban és hozzátok visszatérni. Nem kiabálok el semmit,hogy mikor leszek,mert kiszámíthatatlan.
Ma is 3-ig vagyok és majd csak hétfõn leszek legközelebb.

Tehát mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

bezzeg Finjanap csak egyszer van:(Az is karácsony elõtt.Pff.Tudjátok, hogy ez töbnyire csak 1ajándékot jelent?!:cry:

De az nagyobb ajándék nem?:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ma 13:30 és 22:00között megtalálható leszek a tecsóban, aki látni akar élõben és váltani velem néhány szót, ott megtalál, persze max 1 percet tudunk beszélni, mert a kamerák mindent látnak.... bár ki akar engem élõben látni?? :D

Hotmaat gratula, tiéd a 7000. hsz a topikban...:clap:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szia Anett!!!! :)
Nem baj, még bírja a cucc :P
Akkor majd februárban.
11-23as kell, azzal lehet szenvedni gorbán, és ugye a sram láncod kompatibilis lesz?? :o
tök érdekes, h. nem volt honvágyad, a bátyám ment tanulmányi gyakorlatra németekhez és neki volt..

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
na igen.én nevem napja asszem 2* van, de egyik sincs naptárban, szal nem is tudja senki:(tisztelet a kivételnek
nekünk meg 25-26án is van edzés:scared: öregem...itt inkább csak az elvvel van a gondom... meg inkább bicóznék...
és Anett, bár nem ismerlek, üdv itthon:icon_bigg

finja

finja

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

akkor eddig Rájdgörl akire számíthatok...
Schnell?? Finja??

Én dolgozom 24én 4ig:(
Tamás nap meg van ám még valamikor nõnap környékén is.Ezek a Tamások mennyit névnapozhatnak egész évben...bezzeg Finjanap csak egyszer van:(Az is karácsony elõtt.Pff.Tudjátok, hogy ez töbnyire csak 1ajándékot jelent?!:cry:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
jaja, nem semmi volt felrángatni a nem mûködõ mozgólépcsõn :D:D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nem semmi börönd.
Ezzel már simán el lehet menni repülövel bárhova versenyezni. Nagyon baba.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
ha befér a kocsiba ;)
a belseje tök jó hesszián, mocsok álló :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Üdv újra itthon! :)

(Hehe, maratonok után a sáros bicót bedobnám ilyenbe és mehet a kocsiba :D , és utána nem kell a kocsit takarítani csak a bõröndöt)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
http://www.evanscycl...jsp?style=21915

115*75*25 centi, csak a bõrönd 8 kg. Gigantikus!!! Alig fért be az Octaviaba :D Olyan nagy, hogy a bringárol csak az elsõ kereket kell levenni és befér. A bechekkolos nõ a reptéren azt modnta ekkora bõröndöt még életében nem látott :-))) Sõt külön helyen kellett feladnom mert nem fért át a feladó kapun! hihi De ettõl még nem vagyok méretmániás :-))) Mondanám hogy kölcsönadom ha kell, de nemigen kivitelezhetõ. Amúgy azert vettem ilyen merev burkolatút, mert tudom, hogy ezek össze-vissza dobaljak a reptéren, meg úgyis mindig a tied kerül a legalulra legalulra.

Haát mit is mondjak. Hiányzott a töltött káposzta. Ott kint se tisztességes tejföl, se semmilyen túró, paprika, köménymag....szar a kaja

Az utak itt sokkal szélesebbek mint odakint. Azt hittem majd vissza kell szoknom, hogy a másik oldalon vezetnek, de nem semmi különös. Igaz amikor elõször elment mellettem balról egy kocsi azt se tudtam mi van....de az csak kezdeti megilletõdöttség volt :)

Hát a magyar billentyûzetre még vissza kell állnom. Honvágyam az nem volt semennyi :( Bár hallottam mindenki máshogy éli meg a kint létet. Van aki 2 hét után hazamenekül...looserek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Szia. Üdv ithon.
Milyen bringaböröndt vettél, ha nem vagyok indiszkrét esetleg van képed is róla?

milyen volt újra ithon lenni. Nem volt nagyon honvágyad? Annyit tudnák kérdezni, de inkább te mesélj. :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szevasztok!
Na sikerult hazajonnom kedden, csak 2 orat kestem...huhuuu meg jo hogy nem kesobbre vettem jegyet, most megnezhetnem magam. Azert nagyon sajnalom azokat tenyleg akik ott ragadtak igy Karacsony elott, el se tudok kepzelni rosszabbat.

A tiszteletkoroket mar letettem bicoval, kicsit hidegebb van mint Londonban, de kit erdekel :D

Szilard fogsort most nem hoztam, de tudok majd kuldeni. Egyszeruen nem volt a cégnek 18 fontos (nekem 10 körül) koszoru, amin 11-es volt a legkisebb, meg azt se beszeltuk meg mennyi legyen a legnagyobb mert jesszusom 23-tol 30 valahanyig minden van. Csak azt ne mondd hogy mindegy :)

Jajj olyan jo volt a pici bringamon nyomulni kicsit...a kinti bicom sajnos 58-as es eleg nagy nekem. De vettem egy gigantikus bringa bõröndot amiben viszem ki Londonba atepiteni es majd hozom haza aprilisban Stop cukira :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Csütörtökön megyek a boltba akkor rákérdezek. Milyen méret kellene neked nekem M-es van. De ha lesz akkor gondolom már csak januárban.

Na, siker?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
fél 10ig még beférne az edzésem...de az szombaton a legnehezebb...hümm...mért nem indulunk mondjuk fél9kor??

és én honnét tudjam mikor lesz Tamás nap?csak azért írtam h ne tûnjek bunkónak:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor legyen egy olyan kör, h. Tb-Környe-Somló-Tb, tehát várgesztesig nem megyünk el..
és monnyuk fél 10kor a híd közepén Dózsakertnél, ahol elõször találkoztunk??
Tamás nap 27-én is lesz nem?? :o :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
hupsz most asszem nagyon hülye vagyok.24-e az vasárnap.én meg szombatról beszéltem:chin: szóval vasárnap mennénk bicózni.és Tamáshoz elvileg szombaton megyek.ugye?
de ha vasárnap megyünk, akkor nekem jó lenne fél12re hazaérni, mert délre megyünk großmuttihoz.asszem
és, boldog névnapot a Tamásoknak!:)jobb késõn mint soha:ode tegnap nem voltam neten, úgyhogy izé bizé...