Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szoktam mérni reggelente is meg tekerés közben is pulzusmérõvel. Ma is rajtam volt miközben Vérteskozma felõl haladtam szembe veletek. :)
Nem egyik napról a másikra emeltem a terhelést, elég sok kilométerem van már idénre is.
Szerintem sokan tekernek simán ennyit csak nem írják le itt. :)
Én se akartam ezzel nagyzolni. Talán a futás sokkal jobban károsítja a lábakat, de ehhez nem nagyon értek.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nekem is a Tesco s joghurtos aljú ízlik, alig 50 forintért. :)

8-tól 5-ig melózok így meló elõtt és meló után szoktam tekerni.
Sokan el facebook oznak napi 3 órát na én pl ezt az idõt is megspórolom. :)

az biztos , hogy hajtja az embert az mikor a határait keresgéli
viszont a napi két edzés szinte mindennap az tönkre teheti az embert.Lehet ilyet csinálni. Tudok ilyenrõl. De azt is csak úgy lehet ha ehhez hozzá szoktatja a szervezetét . Pihenõ nap mindenképpen kell és nem jó ha hirtelen 200%-kal emeli a terhelést az ember.Volt egy ismerõsöm az 50 napig minden nap futott. már nem fut. mert sérülést szedett össze ebbõl kifolyólag.Szóval szerintem ez már sok. Profinak való. De én úgy is mindenbe belepofázok még ha nem is értek hozzá.:) Legalább is sokak szerint.A sokat keményen edzõk egyik sportsérülése a fáradásos törés.Meg a túledzés. Pulzusodat reggelente méred? Azért sok sikert.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

semmi

Akkor nincs gond....

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nekem is a Tesco s joghurtos aljú ízlik, alig 50 forintért. :)

8-tól 5-ig melózok így meló elõtt és meló után szoktam tekerni.
Sokan el facebook oznak napi 3 órát na én pl ezt az idõt is megspórolom. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Imi a rekord az lenne ha 3000 Km jönne össze augusztus hónapra. :)
Nem biztos hogy rossz az ha jóval erõsebekkel vagy egy csoportba, legalább látod hova kellene fejlõdni.
Amúgy meg mindig van nagyobb hal, mindenkinél van erõsebb. :) :)

Nem szeretne senki rendelni az akciós Nutixxion os holmikból?
Nem vagyok egy nagy energia szelet fogyasztó (évente 2-3 db), de elég jó áron van és még finom is.

egy hónapra 3000km? Az 100km/nap... Mit dolgozol, hogy van mellette idõd és energiád napi 3 órát bringázni? :) :D

Az nekem több mint napi 4 óra lenne... :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én a csokis aljú cerbonára esküszöm, múltkor nagyon bejött, esetleg a balaton szelet, de azért köszi a lehetõséget :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Imi a rekord az lenne ha 3000 Km jönne össze augusztus hónapra. :)
Nem biztos hogy rossz az ha jóval erõsebekkel vagy egy csoportba, legalább látod hova kellene fejlõdni.
Amúgy meg mindig van nagyobb hal, mindenkinél van erõsebb. :) :)

Nem szeretne senki rendelni az akciós Nutixxion os holmikból?
Nem vagyok egy nagy energia szelet fogyasztó (évente 2-3 db), de elég jó áron van és még finom is.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mondjuk én is 1989-es szülöttként pl GT-Ateeval vagyok egy korcsoportban az országúti versenyeken, eg Kuchtáékkal, sõt ha elindulna BuZsó a 30 km-s mezõnyversenyen, vagy az idõfutamon, egy korcsoportba kerülnénk. tizedik nem szeretnék lenni, így inkább nem indulok el, csak a 24 óráson, de ott a kihívás miatt :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

"Senior nõ és férfi (40 év felett; 1972 és elõtte)
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály"

Nem igazán értelek. "40 év felett" áll a kiírásban. Ebbe mindenki bele tartozik, aki elég korán született:-)

De tényleg, mi a gond?

semmi

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
"Senior nõ és férfi (40 év felett; 1972 és elõtte)
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály"

Nem igazán értelek. "40 év felett" áll a kiírásban. Ebbe mindenki bele tartozik, aki elég korán született:-)

De tényleg, mi a gond?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
[quote name='montimi']MJani--tudom, hogy ilyen szerzõdésök lehet csak azt nem értem, hogy egy kisforgalmú kocsmában/presszóban ez nem hinném hogy akkora pénzt jelenthet.
QUOTE]

+lepõdnél...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

mekkora gondban lennétek egy normális helyen, ahol egyik szar sincs csak háziszörp meg gyümölcslé :)

csõppet sem lennék gondban mivel nap mint nap Sió rostos gyümilevet iszom ill. otthon is van házi szörp. De azért jó néha kirúgni a hámból :)
MJani--tudom, hogy ilyen szerzõdésök lehet csak azt nem értem, hogy egy kisforgalmú kocsmában/presszóban ez nem hinném hogy akkora pénzt jelenthet.
viszont bepipultam mikor akartam nevezni a Bölcskei MTB Challanra . Bemásolom mit írtam .
jó 1 hónap a Bölcskei MTB maratonig. Gomdoltam körülnézek a honlapon és nevezek. Legnagyobb megdöbbenésemre az 50 fölöttiek le vannak sz@rva.
Hosszútáv:

Felnõtt nõ és férfi (18-29 év; 1994-1983)
Master nõ és férfi (30-39 év; 1982-1973)
Senior nõ és férfi (40 év felett; 1972 és elõtte)
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály. Mintha már a dögsoron lenne egyesek szerint ez a korosztály. Nem épp ez lenne az egyik célja a Challange-nek , hogy új embereket vonjanak be a montizásba? Fõleg azokat akik eddig tunyultak? Az elõzõ versenyeknél ez nem volt gond !!!!!!! Akkor ez itt miért így van? Újra leírom a Bölcskei rendezõknek , hogy még vagyunk páran 50 fölött is akik élnek és képesek még letekerni 50 kilométert terepen.

mérges vagyok, mérges vagyok, mérges vagyok , ki vagyok akadva !!!!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Na pont ilyen helyen voltam 4 napig és kibírtam,sõt.Na jó,azért volt cóla is,de az ott illúzió romboló.

mekkora gondban lennétek egy normális helyen, ahol egyik szar sincs csak háziszörp meg gyümölcslé :)

GT-Atee

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ezek szerint mindenki (majd mindenki) belehúzott :)
a coca az kesernyés a pepsi meg édeskés, elég nagy az íz különbség. Más colának mondott itókát nem szoktam inni. Minek ha ott az igazi :). Egyébként inkább azon voltam kiakadva hogy 2 féle cola létezik (hamisítványok nélkül) és nem bír tartani mindkettõbõl.Ha az ember a szomjhalál szélén elképzeli a jó kis hûs büfis coca cola ízt akkor igen nagy csalódás bármi :).Sört nem szeretem.
gllo-akkor javultál :) csak így tovább

Szerzõdésük van az adott céggel és ez kizárja a konkurenciát.

A sebesség mindent megold.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
ezek szerint mindenki (majd mindenki) belehúzott :)
a coca az kesernyés a pepsi meg édeskés, elég nagy az íz különbség. Más colának mondott itókát nem szoktam inni. Minek ha ott az igazi :). Egyébként inkább azon voltam kiakadva hogy 2 féle cola létezik (hamisítványok nélkül) és nem bír tartani mindkettõbõl.Ha az ember a szomjhalál szélén elképzeli a jó kis hûs büfis coca cola ízt akkor igen nagy csalódás bármi :).Sört nem szeretem.
gllo-akkor javultál :) csak így tovább

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A múlt hét 4nap/400km után nekem is jól esett egy kis kiruccanás Jurassic Park-ba,viszont holnaptól újra kopnak a gumik.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

teljesen más az íze

tényleg más az íze :)

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
Az elmúlt 3 nap nekem is jól ment!
Mentem összesen 64 km-t!!!!! 870m szinttel :)
Végre több mint egy hónap után újra felülhettem a bringára.....vannak még csodák, pedig nem nagyon hittem benne ;)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

teljesen más az íze
és mi az a rekord ?

Még ha az lett volna a probléma, hogy Cabernet Savignonból, vagy Merlot-ból csinálják a vadászt azt még csak csak megérteném. De hogy a kólán fennakadni :) Amúgy én is jobban szeretem a coca-colát, de ha pepsi van, hát azt kell szeretni :D
Amúgymeg a legjobb az az InterSparban kapható Star Cola volt :) Ár érték arányban a legjobb. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9