Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2012. August 26. - 15:05
Nem egyik napról a másikra emeltem a terhelést, elég sok kilométerem van már idénre is.
Szerintem sokan tekernek simán ennyit csak nem írják le itt.
Én se akartam ezzel nagyzolni. Talán a futás sokkal jobban károsítja a lábakat, de ehhez nem nagyon értek.
Posted 2012. August 26. - 00:24
az biztos , hogy hajtja az embert az mikor a határait keresgéliNekem is a Tesco s joghurtos aljú ízlik, alig 50 forintért.
8-tól 5-ig melózok így meló elõtt és meló után szoktam tekerni.
Sokan el facebook oznak napi 3 órát na én pl ezt az idõt is megspórolom.
viszont a napi két edzés szinte mindennap az tönkre teheti az embert.Lehet ilyet csinálni. Tudok ilyenrõl. De azt is csak úgy lehet ha ehhez hozzá szoktatja a szervezetét . Pihenõ nap mindenképpen kell és nem jó ha hirtelen 200%-kal emeli a terhelést az ember.Volt egy ismerõsöm az 50 napig minden nap futott. már nem fut. mert sérülést szedett össze ebbõl kifolyólag.Szóval szerintem ez már sok. Profinak való. De én úgy is mindenbe belepofázok még ha nem is értek hozzá. Legalább is sokak szerint.A sokat keményen edzõk egyik sportsérülése a fáradásos törés.Meg a túledzés. Pulzusodat reggelente méred? Azért sok sikert.
Posted 2012. August 24. - 22:13
Posted 2012. August 24. - 17:29
8-tól 5-ig melózok így meló elõtt és meló után szoktam tekerni.
Sokan el facebook oznak napi 3 órát na én pl ezt az idõt is megspórolom.
Posted 2012. August 24. - 15:54
Imi a rekord az lenne ha 3000 Km jönne össze augusztus hónapra.
Nem biztos hogy rossz az ha jóval erõsebekkel vagy egy csoportba, legalább látod hova kellene fejlõdni.
Amúgy meg mindig van nagyobb hal, mindenkinél van erõsebb.
Nem szeretne senki rendelni az akciós Nutixxion os holmikból?
Nem vagyok egy nagy energia szelet fogyasztó (évente 2-3 db), de elég jó áron van és még finom is.
egy hónapra 3000km? Az 100km/nap... Mit dolgozol, hogy van mellette idõd és energiád napi 3 órát bringázni?
Az nekem több mint napi 4 óra lenne...
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2012. August 24. - 15:53
Posted 2012. August 24. - 14:39
Nem biztos hogy rossz az ha jóval erõsebekkel vagy egy csoportba, legalább látod hova kellene fejlõdni.
Amúgy meg mindig van nagyobb hal, mindenkinél van erõsebb.
Nem szeretne senki rendelni az akciós Nutixxion os holmikból?
Nem vagyok egy nagy energia szelet fogyasztó (évente 2-3 db), de elég jó áron van és még finom is.
Posted 2012. August 23. - 23:00
Posted 2012. August 23. - 22:29
semmi"Senior nõ és férfi (40 év felett; 1972 és elõtte)
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály"
Nem igazán értelek. "40 év felett" áll a kiírásban. Ebbe mindenki bele tartozik, aki elég korán született:-)
De tényleg, mi a gond?
Posted 2012. August 22. - 22:40
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály"
Nem igazán értelek. "40 év felett" áll a kiírásban. Ebbe mindenki bele tartozik, aki elég korán született:-)
De tényleg, mi a gond?
Posted 2012. August 22. - 21:05
QUOTE]
+lepõdnél...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. August 22. - 12:14
csõppet sem lennék gondban mivel nap mint nap Sió rostos gyümilevet iszom ill. otthon is van házi szörp. De azért jó néha kirúgni a hámbólmekkora gondban lennétek egy normális helyen, ahol egyik szar sincs csak háziszörp meg gyümölcslé
MJani--tudom, hogy ilyen szerzõdésök lehet csak azt nem értem, hogy egy kisforgalmú kocsmában/presszóban ez nem hinném hogy akkora pénzt jelenthet.
viszont bepipultam mikor akartam nevezni a Bölcskei MTB Challanra . Bemásolom mit írtam .
jó 1 hónap a Bölcskei MTB maratonig. Gomdoltam körülnézek a honlapon és nevezek. Legnagyobb megdöbbenésemre az 50 fölöttiek le vannak sz@rva.
Hosszútáv:
Felnõtt nõ és férfi (18-29 év; 1994-1983)
Master nõ és férfi (30-39 év; 1982-1973)
Senior nõ és férfi (40 év felett; 1972 és elõtte)
Egyszerûen hihetetlen számomra , hogy újra és újra képesek úgy versenyt rendezni, hogy nincs ilyen korosztály. Mintha már a dögsoron lenne egyesek szerint ez a korosztály. Nem épp ez lenne az egyik célja a Challange-nek , hogy új embereket vonjanak be a montizásba? Fõleg azokat akik eddig tunyultak? Az elõzõ versenyeknél ez nem volt gond !!!!!!! Akkor ez itt miért így van? Újra leírom a Bölcskei rendezõknek , hogy még vagyunk páran 50 fölött is akik élnek és képesek még letekerni 50 kilométert terepen.
mérges vagyok, mérges vagyok, mérges vagyok , ki vagyok akadva !!!!!
Posted 2012. August 21. - 22:23
mekkora gondban lennétek egy normális helyen, ahol egyik szar sincs csak háziszörp meg gyümölcslé
Posted 2012. August 21. - 22:18
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. August 21. - 22:02
Szerzõdésük van az adott céggel és ez kizárja a konkurenciát.ezek szerint mindenki (majd mindenki) belehúzott
a coca az kesernyés a pepsi meg édeskés, elég nagy az íz különbség. Más colának mondott itókát nem szoktam inni. Minek ha ott az igazi . Egyébként inkább azon voltam kiakadva hogy 2 féle cola létezik (hamisítványok nélkül) és nem bír tartani mindkettõbõl.Ha az ember a szomjhalál szélén elképzeli a jó kis hûs büfis coca cola ízt akkor igen nagy csalódás bármi .Sört nem szeretem.
gllo-akkor javultál csak így tovább
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. August 21. - 21:58
a coca az kesernyés a pepsi meg édeskés, elég nagy az íz különbség. Más colának mondott itókát nem szoktam inni. Minek ha ott az igazi . Egyébként inkább azon voltam kiakadva hogy 2 féle cola létezik (hamisítványok nélkül) és nem bír tartani mindkettõbõl.Ha az ember a szomjhalál szélén elképzeli a jó kis hûs büfis coca cola ízt akkor igen nagy csalódás bármi .Sört nem szeretem.
gllo-akkor javultál csak így tovább
Posted 2012. August 21. - 21:34
Posted 2012. August 21. - 20:12
tényleg más az ízeteljesen más az íze
Posted 2012. August 21. - 20:11
Mentem összesen 64 km-t!!!!! 870m szinttel
Végre több mint egy hónap után újra felülhettem a bringára.....vannak még csodák, pedig nem nagyon hittem benne
Posted 2012. August 21. - 19:06
teljesen más az íze
és mi az a rekord ?
Még ha az lett volna a probléma, hogy Cabernet Savignonból, vagy Merlot-ból csinálják a vadászt azt még csak csak megérteném. De hogy a kólán fennakadni Amúgy én is jobban szeretem a coca-colát, de ha pepsi van, hát azt kell szeretni
Amúgymeg a legjobb az az InterSparban kapható Star Cola volt Ár érték arányban a legjobb.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9