Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Azért vágod, hogy eddig iszonyat mákod volt ezzel a télel, mert hóban kicsit szarabb lenne melozni.Mondjuk én neked szurkolok, illetve annak, hogy náléunk már ne essen hó. Azért mondjuk az osztrákoknál igen, mert valamin snowboardozni is akarok.

Nekem egyébként kicsit 3000 felett gyült tavaj.

GT_Atee: Egyébként te milyen meszire jársz melozni bringával? Illetve mennyit tekersz munkábajárás célján naponta?

A melóba járás nekem 12km oda-vissza plusz hazafele egy-két kitérõ éppen mi dolgom attól függ.

Ha jó az idõ mint mostanában akkor van itt egy rugógyári kitérõ azt be szoktam iktatni hazafele,ez még egy plusz 10-12km.

GT-Atee

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Hali!
Nem tudjátok megmondani körülbelülre,hogy mikor szokták a nagykerek a friss bringákat és alkatrészeket behozni,mert kinõttem a vázamat és már lassan másfél hónapja várok egy normális, megfizethetõ árú vázra. persze ilyenkor van a legjobb idõ is...
Illetve,hogy a sportkiállítás idõpontjával kapcsolatban tud-e valaki pontos infót adni?
Elõre is köszi a választ!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
rajta voltam egy képen :) :)
Schnelltamás és Finja is rajta van, és egy képen... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

botek

botek

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Bár már nem a legaktuálisabb a dolog, de az alábbi címen találtok pár képet a szilveszteri tekergésrõl: http://www.jelkft.hu/index.php
üdv.: Botond

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
õõõõ igen haza aszfalton szoktunk, de ha bemérsz szõlõsre és visszafordulsz, megint felmászol, és ahol másztál felfelé, ott döngetsz ész nélkül, akkor erdei úton mész haza is ;)
õõõ nem térek át országútira, mert nincs "kedvem" inkább hajtom a montimat, de országúti cuccokat nem teszek rá! :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
na jó:) ennyit mondjátok ezt az erdei tekerést, nekem meg még több kedvem lesz hozzá:-Damint tehetem megyek arra a westelesgorbás körre.mert haza aszfalton szoktatok menni nem?
csak mondjuk meghalok, aztán a kutya se vesz észre:Dcsak már amikor ilyen oszló foszló bûzös tetem lesz belõlem(vagy itt a hegyben van valami dögevõ?)
na mind1.biztos nem lesz unalmas.az a lényeg:Dés ha még sár is lesz, az duplán mókás:-D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Meg mi. Vagy mi is az állatok kategoriába tartozunk?

Valaki igen.:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Erdõben nincsenek autók, csak fák és állatok

Meg mi. Vagy mi is az állatok kategoriába tartozunk?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nézzük a jó oldalát! Továbbra sem lesz tömegnyomor az erdõben, mert egy Szilárddal kevesebben lesznek benne :D.

Õ azt szereti, legyen. Én régebben szerettem oútizni, de már nagyon nem...
Pocsék utak, zaj, nyáron erõs fény, bunkó autósok, üvegszilánkok, csatornafedõk, hülye/figyelmetlen gyalogosok és biciklisek szüttyögnek és szabálytalankodnak elöttem, hosszabb utakon fáj az ember nyaka/háta, sokszor unalmas aszfalton (táti egyenes 8km-en úgy hogy melelttem 80-100al mennek az autók pl borzasztó), nem elhet egymás mellett menni, a statikus fák helyett mozgó/figyelmetlen/szabálytalan/paraszt autósoktól kell tartanom... áááh.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Jó mondjuk Szilárd ilyen fura emberfaj aki pont a montiról akar áttérni outira. Dehát ilyenek is kellenek.:)

Nem tudom mit szeret benne.:chin:
Az aszfaltban az egyetlen jó dolog, hogy gyorsabban tudsz menni mint terepen. Erdõben nincsenek autók, csak fák és állatok, na és persze csend.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

OK, de általában 1km erdõre sokkal több adrenalin jut, meg sokkal szebb is, csendesebb is.

És ezzel én is egyetértek :)

Jó mondjuk Szilárd ilyen fura emberfaj aki pont a montiról akar áttérni outira. Dehát ilyenek is kellenek.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hotmaat!
már mondja a havat az alpokba, meg ide mo-ra is a telet, komoly telet, nem olyant, mint eddig volt...
Emszí Pite, azért aszfalton is lehet élményeket szerezni, monnyuk Visegrád várhoz felmész, tbányától mentünk aszfalton Anettel, de egyik legnagyobb bringás élményem volt, vetekszik 24Hval....

Esett a hó gerlitzenben, ahova megyek 4 hét múlva :) :) :)

OK, de általában 1km erdõre sokkal több adrenalin jut, meg sokkal szebb is, csendesebb is.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Inkább ausztriába essen mint itt:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hotmaat!
már mondja a havat az alpokba, meg ide mo-ra is a telet, komoly telet, nem olyant, mint eddig volt...
Emszí Pite, azért aszfalton is lehet élményeket szerezni, monnyuk Visegrád várhoz felmész, tbányától mentünk aszfalton Anettel, de egyik legnagyobb bringás élményem volt, vetekszik 24Hval....

Esett a hó gerlitzenben, ahova megyek 4 hét múlva :) :) :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

És az idei év ha végigmelózom...szerintem egy olyan 18-20.000km lesz.:D
már egy 1000-1300 megvan idén! ;)

Azért vágod, hogy eddig iszonyat mákod volt ezzel a télel, mert hóban kicsit szarabb lenne melozni.Mondjuk én neked szurkolok, illetve annak, hogy náléunk már ne essen hó. Azért mondjuk az osztrákoknál igen, mert valamin snowboardozni is akarok.

Nekem egyébként kicsit 3000 felett gyült tavaj.

GT_Atee: Egyébként te milyen meszire jársz melozni bringával? Illetve mennyit tekersz munkábajárás célján naponta?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

én olyan 9000 körül voltam.vagy még azon is túl.
már egy 1000-1300 megvan idén! ;)

Aaaszfalton :P. Erdõben terepen lassabban gyülnek a kilóméterek - viszont gyorsabban az élmányek :).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

He-he én szinte mindennap tekerek,melóba mindig bike-al megyek azon kívül meg amennyi összejön.Skacok ha már itt tartunk ki mennyit megy egy évben kb,mondjuk tavaj?Nem kell pontosan csak kb,ha van kedvetek.

Oútival 900Km, montival 1300-1400Km volt tavaly.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Na csõváz skacok mentem,majd még este visszanézek.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jövõhétre megint beígérték a telet. Tamás vigyázz magadra ám!
bár eddig 67x ígértek telet ebben a szezonban, és ami a legdurvább, h. õsziszünetben volt eddig a leghidegebb.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

én olyan 9000 körül voltam.vagy még azon is túl.

Ejha az nem rossz.
GT-Atee