Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem tudom, h. mi a neve az egyik lánycsapatnak, csak azt tudom, hogy megnyertük, 8 meccsbõl 8at hoztunk, 5 gólt vágtam... most megyek aludni, majd 12 óra múlva írok..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma aztán tényleg igazi temetési idõ volt,ettõl szomorúbb nap nem is lehetett volna.

mxpro:Köszi.

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
konzervatív suli, ofõ dettó.ne gondoljatok semmi extrémre...elég ha párszor rosszkor vagyok rossz helyen:p-azért beszélek ilyen egyértelmûen, h mindenki számára világos legyen mi is történt valójában;)

Szilárd, jó focizást!és igaz az, hogy az egyik lány-csapat nevének Árpádos vonatkozása van?:mad:

jó kis idõnk van:Dmicsoda élmény lene most egy jó kis sár-ride:lick: de sajnos most hétvégén én se tudok menni, viszont go Decathlon, és talán még valami bringás cuccra is futja...:)

április 28 Gerecse 50! tegnap olvastam:cry: aznap nyelvvizsgázom...

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
Tomi, gratula az uj szerzeményhez, szép bringa lett ;)

Egy nagy felbontású képet kérnék, jöhet PM-ben is :)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
11-re megyek és 12:15-tõl van ebédszünetem 1 óra.Akkor tali? utána már nem jó, mert rohanok a vonathoz... Mindegyiket megkapom??

Atee õszinte részvétem.
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Atee fogadd õszinte részvétünket.

Edit holnap mi lesz? Mikor menjek? Legfeljebb majd mielõtt indulsz, elõtte 20 perccel csörögj rám. Tomi tudja a számom.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hú skacok,holnap nagyon lehangoló napom lessz,holnap lesz papám temetése akit nagyon szerettem és már most nagyon nehéz a gondolat,hogy az õ temetésére megyek,hiányozni fog nagyon.

Remélem a ti napotok jobban fog alkulni.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
várj Árpád gimnázium, elég konzervatív, szoknyában mentél suliba?? :D csak vicc akart lenni.
inkább megyek németezni, holnap némettémazáró.

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Aki amatõr az meg is érdemli, hogy lebukjon...Mi jót csináltál, hogy igazgatóit kaptál?
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
miért kaptad???
egyik osztálytársam németórán igazolást hamisított, tök jó, sikerült neki, a pecsét meg az aláírás, és a hülye körbeküldte a diákok között a mûvét és persze elbukott, fegyelmit kapott..
ma eltörtem a fogaskoszorúm egyik gyöngyszemét, igen a 11es kereket, de úgy, mintha egy körnek tekintenénk és meghhúznánk az átlóját, és az átló mentén tört volna el, az egyik fele le is esett az agyról, a másik még ott van rajta..

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
szerintem:)bringázáshoz sesem lehetsz túl gyerek :-) meg egyébként is mit nekem(ez esetben Neked!) 44km!?vagy 70?:D olyan mindegy...ha nekem mondaná valaki hogy menjek...:(de ilyen csak nekem jut eszembe
amugy meg ma kaptam igazgatóit:o

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

4 hónap sincs már és felnõtt vagyok... :)

Na pont ez az ami miatt nem szabad siránkozni. Be kell vállalni minden míg bírod,mert ha már öreg leszel semmi nem fog menni
:paker: :jogging:

Amúgy nagyon király idõ van itt Sopronba. Lent a városba szárzak az utak,míg fent a Lõérekbe minden fehérik a hótól. Most kellene egy jót menni bringázni,de sajnos a táltos otthon van

Hotmaat!

Király a gépezeted
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hotmaat klafa lett a géped.:clap:

Köszönöm

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
4 hónap sincs már és felnõtt vagyok... :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hotmaat klafa lett a géped.:clap:
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szilárd ne fárassz már! Pár hónap és 18 vagy. Nincs olyan dolog amihez gyerek vagy. Fõleg a maraton.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jut eszembe, a turulozást nem lehetne egy héttel tolni, mert péntek éjjel 16órás foci lesz a suliban, szal szombaton aludni fogok, vasárnap meg a tanulásnak van szentelve, szóval nekem jobb lenne 1 hét múlva, de Ti mehettek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

az ország másik felébe nincs is kedvem elvonatozni, abból az országrészbõl elég egyévben egyszer, amikor szüleimmel megyünk... :o

Na ugye, hogy nem is azért nem akarsz jönni, mert gyerek vagy még hozzá;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a 24H az mááás, meg az ország másik felébe nincs is kedvem elvonatozni, abból az országrészbõl elég egyévben egyszer, amikor szüleimmel megyünk... :o

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Igen nekem is eszembejutott a BMFT, de arra ugyse nagyon jelentkezett senki se, ugyhogy lehet, hogy nem is lesz belõlle semmi
Én tuti nem megyek aszfalton akkor inkább síkon terepen azzal sincs semmi bajom.

Gyerekek annyira fasza ez a váz ááááááááá.
Isten volt elugrottam a szokott helyeimen és a leérkezés iszonyat puha volt. Dirakt rámentem pár gyökérre, hogy mennyire mozogja ki, és ahol ülve a merev jól fenékbevert volna ez simán átliggent. Fú most folyamatosan virul a fejem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szilárd te meg nehogy már azt mond, hogy egy országutihoz meg egy 24 óráshoz nem vagy gyerek, de egy tök síkon menõ maratonhoz meg igen, mert ezt nem veszem be.