:lol1:
gonosz

Engem egyszer meg akart büntetni a kaller mert elõzõ nap vettem a jegyet, és a pénztáros nem hallotta hogy következõ napra kérem, így elõzõ napi dátum volt rajta. Van olyan aki kéri a diákot, sõt meg is nézi mindkét oldalát van akit nem is érdekli.A kis lógós! Mondjuk én is egy jeggyel kb 3 alkalommal szoktam Biáról kelenföldre utazni. Nem jön kaller akkor eltesszük vészesebb idõszakokra. soha nem kérdezték még,hogy mért két héttel korábbi dátum van a jegyen, de ha megkérdezik akkor azt tudom mondani, hogy ezt nyomták a kezembe.
A sportcontact már szinte aprópénz a hajtómû mellet. Menj be a Levihez, hátha tud neked hozni! 1db gumiért nem érdemes Pestre vonatozni.rám jár a rúd
![]()
nem elég, hogy hajtómûvet kell vennem, még egy sportcontactot is vehetek, mert az enyémnek kirepedt az oldalfala, és rohadtul nem akarok perecelni...
remélem nem hívnak megint melózni, írtam ímélt egyik tecsós imserõsömnek, hogy szervezzen be, állati fontos lenne, remélem megoldja...:icon_conf
Én Schnelléknél láttam a képeit, nagyon jók.Láttam ma SchnellTamás apukájának a fotokiállításás a suliban, nagyon szuper képek, csak kevés volt belõle, még ugyan annyit simán ki lehetett volna tenni
![]()