Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

arra bizony.a gerecse és a piknik is arra megy.sárga jelzés ha jól emlékszem.kijössz a terv útról és már rögtön be balra.ha nem tudod hogy van ott egy bejárat a bozótosba akkor túlmész rajta.A falu alatt van egy pici rét amit parkolónak is szoktak használni.tavasszal a futáson.meg ilyenkor is ott parkolnak.onnan tekerik le oda vissza a terv utat.ha arra jársz vidra próbálkozzál ott.vigyázz mert nehéz ám :)
csak nem a menetrendet kell bemagolni ? :) csak viccelek nem ám megsértõdsz :)

Én nem rajongok azokért a terepekért ahol rövid meredek emelkedõk és lejtõk váltják egymást... felfele csak mászás, semmi dinamika, lefele meg túl hamar véget ér a jóság. :D Akkor már inkább mászok sokat, de nem olyan meredeken, és úgy jönnék le a hegy túloldalán :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
forgalmi utasítást, nevezhetjük vasúti kresznek is, csak itt több dolgot kell megjegyezni, a vasúti közlekedés sajátosságaiból fakadóan :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Imi!
Arra gondolsz, ahol mtb piknik hosszú távon a frissítõ szokott lenni?
az szopó emelkedõ, gyalog feltolva gyorsabb felmenni rajta :D :D

MÁV-os suliba járok hetente 2x, aztán elég sokat kell tanulni

arra bizony.a gerecse és a piknik is arra megy.sárga jelzés ha jól emlékszem.kijössz a terv útról és már rögtön be balra.ha nem tudod hogy van ott egy bejárat a bozótosba akkor túlmész rajta.A falu alatt van egy pici rét amit parkolónak is szoktak használni.tavasszal a futáson.meg ilyenkor is ott parkolnak.onnan tekerik le oda vissza a terv utat.ha arra jársz vidra próbálkozzál ott.vigyázz mert nehéz ám :)
csak nem a menetrendet kell bemagolni ? :) csak viccelek nem ám megsértõdsz :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Imi!
Arra gondolsz, ahol mtb piknik hosszú távon a frissítõ szokott lenni?
az szopó emelkedõ, gyalog feltolva gyorsabb felmenni rajta :D :D

MÁV-os suliba járok hetente 2x, aztán elég sokat kell tanulni

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Kaja nélkül nem megy a bringa, nem tudtad ?

Majd a parkolóba visszaérve kipróbáltam azt a kis erdei szakaszt hogy ki tudom-e tekerni azokat a puklikat.Tudod amikor rögtön be kell bújni balra az erdõbe.Ki tudtam tekerni pedig nagyon gallyas a szakasz és a szembe sütõ naptól alig lehetett látni az utat.Rengetegen voltak .A parkoló tele volt.
vidra-voltál már arra?

Nem rémlik így. Eddig Vérteskozmán annyit voltam, hogy egyszer mentem egy olyan kört, hogy környe-gesztes-kozma - majd onnan kimentem kõhányási útra de ugye hazafelé kanyarodtam. meg tavaly a tb30 gyalog, meg most idén ugyanaz, hogy a zöld jelzésen be a faluba, majd egyenesen fel a dombra és irány várgesztes. Szóval annyira nem ismerem a helyet arrafelé.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Kaja nélkül nem megy a bringa, nem tudtad ? :D Vérteskozmán meg nincs semmi kaja vételezõ hely.Vérteskozma nagyon népszerû ebben a szép idõben.Ma is elautóztam oda .Aztán onnan Várgesztes és vissza majd még egyszer.Majd visszaére Kozmára mentem egy terv utat.Majd a parkolóba visszaérve kipróbáltam azt a kis erdei szakaszt hogy ki tudom-e tekerni azokat a puklikat.Tudod amikor rögtön be kell bújni balra az erdõbe.Ki tudtam tekerni pedig nagyon gallyas a szakasz és a szembe sütõ naptól alig lehetett látni az utat.Rengetegen voltak .A parkoló tele volt.
vidra-voltál már arra?
szilárd-már megint tanulsz ? nem azt mondtad hogy már a dolgozó proletáriátust erõsíted?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

pedig kozmáról haza aszfalton nagyon király ám :)

bocs Bálint, nem olvastam csak tegnap este fórumot, nem nagyon voltam mostanában net közelében..
mindig csak a munka meg a tanulás

Most tettem elõre a race king helyére egy mountain king-et. Bûn lenne aszfalton koptatni :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
pedig kozmáról haza aszfalton nagyon király ám :)

bocs Bálint, nem olvastam csak tegnap este fórumot, nem nagyon voltam mostanában net közelében..
mindig csak a munka meg a tanulás

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

én már ekkora és nehéz kört nem megyek :)
elég nekem a könnyebb és kisebb
Tata-Tb-Birka-tervút-vérteskozma-kõhányás-környe-tb-tata
hónap végére elérem a tavalyi kilóméterszámomat

Fuh, tegnap bátyámmal elmentem a TB30 útvonalán vérteskozmáig... 11kor indultunk Környérõl... úgy, hogy én aznap elfelejtettem reggelizni. :) Vérteskozma elõtt ahogy a zöld jelzés visz be a faluba, felvánszorogtam azon a rohadt emelkedõn, majd kidõltem. :) Onnan nagy megváltás volt, hogy már csak vérteskozmán kellett felmászni a dombra és elgurulni szinte végig környéig várgesztesen keresztül.

Bátyám elkezdi, hogy mehetnénk haza aszfalton is vérteskozmáról... :D Gyorsan mondtam, hogy azt felejtse el, mert már most meghaltam :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Conti bírja szó nélkül. :) Láttalak én is csak késõn intettem mert még a bemelegedési szakaszban voltam :)
Sajna nincs semmilyen adatrögzítõm a km órán és a pulzusmérõn kívûl.
Az útvonal ugyan az mint a versenyen, már egyszer letekrtem a múltkor.
Tb-Tarján-gorba-Tardos-Tarján-Gyermely-Szomor-Bajna-Péliföldszentkereszt-Bajót-Bajna-Héreg-Tarján-Tb turul

én már ekkora és nehéz kört nem megyek :)
elég nekem a könnyebb és kisebb
Tata-Tb-Birka-tervút-vérteskozma-kõhányás-környe-tb-tata
hónap végére elérem a tavalyi kilóméterszámomat

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Conti bírja szó nélkül. :) Láttalak én is csak késõn intettem mert még a bemelegedési szakaszban voltam :)
Sajna nincs semmilyen adatrögzítõm a km órán és a pulzusmérõn kívûl.
Az útvonal ugyan az mint a versenyen, már egyszer letekrtem a múltkor.
Tb-Tarján-gorba-Tardos-Tarján-Gyermely-Szomor-Bajna-Péliföldszentkereszt-Bajót-Bajna-Héreg-Tarján-Tb turul

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Holnap nem jön valaki Turul kupás körre?

ezen pontosan mit értessz ?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Láttalak ma is Környén 11 elõtt. Tesómmal mentem én is tekerni. Conti hogy bírja?
Amúgy van lehetõséged valamilyen módon gps-es tracker progival (endomondo, sportstracker, stb) rögzíteni a turul kupás útvonalat? érdekelne.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
szilárd-- ez neked való :)

Knorr-Bremse vasúti fotópályázat (photo contest)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Lesz most egy szép hosszú hétvégénk, szombaton lehet elgurulunk ismét arra. Terv: felsõgalla-várgesztes a vitány vár érintésével. Laza gurulgatás, nem akarok megszakadni :D Gáli Dáviddal megyünk ha van kedved gyere. szombat délelõtt, 10-11 közötti indulással a Gál-ról.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
már a tóhoz közel, ahol nem olyan meredek, csak egy enyhe S kanyar volt, és szûk volt a tempómhoz...

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

az az! :)
ott estem el, de már az alján, ahol nem meredek, csak kicsit csiki-csukis, beakadt a kormányom egy ágba, és én mentem tovább bicaj nélkül :D

A lépcsõ elõtt, vagy már közel a tóhoz?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
az az! :)
ott estem el, de már az alján, ahol nem meredek, csak kicsit csiki-csukis, beakadt a kormányom egy ágba, és én mentem tovább bicaj nélkül :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

mi azt hiszem a piroson szoktunk lemenni a tópartra, egy szûk ösvény, eleinte meredek, aztán kevésbé meredek, de szûk, egyszer majdnem elestem, jók azok a lejtõk :)

szûk ösvény a kék túra is. Mész mész normál erdei úton, aztán lejtõ után egybõl emelkedõ, oldalt szederbokrok, szûk ösvény, majd egy derékszögû jobbos kanyar ismét csak szûk ösvény, de valami normál bozótoson keresztül, aztán egy lépcsõ, majd kb 100-200méter meredek, köves szakasz, ahol én nem mertem elindulni...