A legkisebb átmérõ a felirtatnál 25mm,a feliratnál lévõ lapolások távolsága pedig 22,5mm.
Hmm, na ez jó, mert akkor az passzol majd a bikefun spot evo lámpám tartójába!
Lehet ráveszem havert, hogy rendeljünk.
A legkisebb átmérõ a felirtatnál 25mm,a feliratnál lévõ lapolások távolsága pedig 22,5mm.
A legkisebb átmérõje (ahol a felirat van) az mekkora?
Ma jött nekem egy ilyen,nem elhanyagolható fényhatással.:cool2:
Lámpát innen vegyetek:New UltraFire C8 CREE XM-L T6 LED 1300 Lumen High Power Flashlight Torch Lamp | eBay
eddig 1x-er töltöttem mindössze, nem tudom hogy késõbb mi lesz jelenleg 5-10 fokban kb. 2.5 órát bírt teljes fényerõn.Egyébként fél fényerõn is jól lehet vele menni.Az biztos hogy feltûnõ jelenség ez a lámpa.Autósoknál is és a gyalogosoknál is.Nem gyõznek forgolódni. A villogó üzemmódot akkor szoktam bekapcsolni ha valamilyen hülye autós elém vág.Szerintem megérte ennyiért.Gondolkodom egy pót aksin még.Van ekkora is meg nagyobb is.Komoly fénye van a lámpádnak Imi. Kb mennyit bír ki teljes fényerõn?
Visszavillognak az autósok?
Szilárd írtam pm-t. Nem tudod mit csinál a máv a Tatabánya Oroszlány szárnyvonalon? Azt ígérték hogy nem szüntetnek meg vasútvonalakat.
Déli pályaudvaron dolgozom
Szilárd helyileg hol melózol? Pesten?
külön akkus igen. Amit könnyû feltenni a bicóra vagy akár a derékszíjra is.Csak nem tetszik ? még egy pót akkut is szeretnék hozzá venni és akkor tuti vagyok. ermészetesen az ebay-ról vásároltam valahonnan peking-alsóból
teszek fel képet is róla.Vettem jó áras kamáslit is.Azt innen az országból.3900 +posta .valami dán és egész jó . van több méretben a srácnak.majd errõl is teszek ide (picassa) képet.külön akkus igen. Amit könnyû feltenni a bicóra vagy akár a derékszíjra is.Csak nem tetszik ? még egy pót akkut is szeretnék hozzá venni és akkor tuti vagyok. természetesen az ebay-ról vásároltam valahonnan peking-alsóból
el ROM lott?
Öntudatára ébresztettem.
el ROM lott?
https://picasaweb.go...lLampa9000FtErt
ilyen az ócsó kínai lámpa fénye.
el ROM lott?Azért jól el lehet lenni ezekkel az okos-telókkal,tegnap megtanultam rajta rom-ot cserélni.