Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Informatikai vállalkozásunk van ;) De azért köszi :D

Akkor jó ;)
Bár ennyiért X2 Turiont 6100/7300al is kapni, vagy majdnem ennyiért ue 1440×900as wide monitorral ó, full(numpad) billel, stb. (Nem, nem ***siemens, csak normális márkákból.) Csak feltételeztem hogy kinéztél vmit és fejes, ezért bátorkodtam felajálnkozni.

Jah, akkor a 24órás beférést komolyan gondoltad/gondoltátok? Mert akkor utalom is akinek kell, vagy a helyszínen társulok bele, akármi; nem tudom hogy nevezést nekem kell vagy vki a csapatot nevezte és azt kell módosítani, etc. :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Köv ha ilyesmiket tervezel akkor szólj nyugodtan, hw-ekkel foglalakozok és igény/pénztárcához segítek szabni ám a gépeket. Akár a többiek is. :prosze:

Informatikai vállalkozásunk van ;) De azért köszi :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Köv ha ilyesmiket tervezel akkor szólj nyugodtan, hw-ekkel foglalakozok és igény/pénztárcához segítek szabni ám a gépeket. Akár a többiek is. :prosze:

Vista meg jövõ ilyenkorra nagyjából már használható lesz... adig sok progi nem fut rajta és elég erõforrászabáló...

Szóval nem értelmetlen az a rengeteg frissítés amit leszedek szinte naponta.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Háhá ma ismét közelebb kerültem egy lépéssel az Ausztrál journey-hez!!!! Let egy szipi-szupi Notebookom. :D Már úgyis rég tervbe volt véve a gépem felújítása, már egy ideje a pénzmag is megvolt rá és úgy döntöttem, hogyminek csináljam meg a PC-m amikor úgyis itthagyom, úgyhogy inkább lett egy ilyen:
http://www.pcx.hu/?a...azonosito=07231

Ja és a vicc, hogy reggel lett megrendelve, és már itt csücsül :D Szeretek az interneten vásárolni.

Vista meg jövõ ilyenkorra nagyjából már használható lesz... adig sok progi nem fut rajta és elég erõforrászabáló...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Most mondtam.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nem is mondtad :P

Ezt is néztem:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Vistát csak meg kell szokni. Egyedüli probléma, hogy nem minden régebbi progit enged használni.
Ha már laptopokkal dicsekedünk akkor én ilyennel rendelkezem egy ideje:
http://www.notebook....b/6715s_ru655ea

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
95 után a 98 is szokatlan volt ;) (fõleg, hogy mikor 95 után fel lett rakva a 98 a régi gépre, full belassult :D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mondjuk Vistasítva van, amitõl kicsit még ocskodok, de csak megszokom majd. Mondtam a srácoknak a cégnél, rakok rá XP-t de azt mondták, hogy szerintük ne veszõdjek vele, mert õk egy ideje nyûvik a Vistat és sok bajuk nem volt vele.
Hát meglássuk. Egyenlõre szokatlan.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hú de zsír, bár a felét nem értettem a tulajdonságoknál.... :o (jóvanna nem vagyok olyan nagy pc guru :D)

editke: nem akarsz ilyen gyorsan házhozszállíttatni nekem egy sidi blaze-t?? :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Háhá ma ismét közelebb kerültem egy lépéssel az Ausztrál journey-hez!!!! Let egy szipi-szupi Notebookom. :D Már úgyis rég tervbe volt véve a gépem felújítása, már egy ideje a pénzmag is megvolt rá és úgy döntöttem, hogyminek csináljam meg a PC-m amikor úgyis itthagyom, úgyhogy inkább lett egy ilyen:
http://www.pcx.hu/?a...azonosito=07231

Ja és a vicc, hogy reggel lett megrendelve, és már itt csücsül :D Szeretek az interneten vásárolni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
simán :)
azért is maradnak rajta :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

07es a váz. 05ös az ideiglenes villa. 05ös alivio cumók... (vagyis egy kelly's viper sf pyxis vázon :P)

jó lesz az....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
07es a váz. 05ös az ideiglenes villa. 05ös alivio cumók... (vagyis egy kelly's viper sf pyxis vázon :P)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

van az is, csak néhány cuccot át kellene menteni az új vázra ;)

tudom....csak poén vót

milyen évjáratú pixised lesz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
van az is, csak néhány cuccot át kellene menteni az új vázra ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

na amit tudtam leszedtem (markolatok, fékkarok, padál, kulacstartó)... a többi nem tudtam kitekerni a kerekfejû 5ös imbuszommal :(

1 jó flex csodákra képes :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
na amit tudtam leszedtem (markolatok, fékkarok, padál, kulacstartó)... a többi nem tudtam kitekerni a kerekfejû 5ös imbuszommal :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megyek szétdöntöm a bicómat, leszedek róla mindent, amit tudok... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
fincsi kis vihar volt, szép villámokkal...