köszi.néztem.majd még megkérdezgetem, ki szeretne nekem ilyet venni ajándékba...(attól tartok túl sok lesz a jelentkezõ

Jó sulikezdést Szilárd.holnap suli...
amikor kelni szoktam kicsengetnek a 3. óráról. most is ez lesz?
Remélem jövõre jókat tudunk csatázni,addigis elraktározom az energiát.nem baj Atee, azért jókat száguldottunk/száguldottál melós korszakom alatt...
nem megy kárba ez a sok készülõdés
Azért ne szaladjunk egybõl a jövõévbe inkább bringázzunk csak úgy kedvünkre amig a idõ engedi.:rubik:
Hát skacok ez nagy kár,már nagyon vártam ezt a versenyt,úgy éreztem sikerült jól felhúzni magam rá.ez így milyen??????????????????????
http://bikemag.hu/content/view/678/10/
Így most magam húztam fel,hogy kiszurnak azokkal akik várták,de az élet az már csak ilyen.:cry:
Hotmaat túlterhelte a térdét, fájt neki és nem tudott tekerni. Elment dokihoz, kapott porcépítõt csak még nem jött neki rendbe.amúgy mirõl maradtam le?Mi van Hotmaat térdével,mi ez a gyógyszer?
Én nem azt írtam hogy a magas nevezési díj miatt nem lesz, hanem a mostani nevezési díjakból, szponzori pénzekvõl nem lehet megszervezni a versenyt. Jövõre ha esetleg megemelik a nevezési díjat vagy több szponzort tudak szerezni akor meg tudnák rendezni.tudtommal nem a nevezési díj magas és emiatt nem lesz,hanem a közúton szolgáló emberkéket/kijelölt útszakasz "bére" sok és nem térülne meg seholsem.
Szerintem...
Szerintem ennyire ne szaladjunk elõre. Addig még van 2 hét. Ha rendesen szeded a gyógyszert rendbe jöhet a térded annyira, hogy el tudj indulni. De addig tényleg ne tekerj semmit. Ne menj munkába bringával ne tekergess a környéken. Próbálj minél kevesebbet gyalogolni. Szóval a lehetõ legkevesebbet mozgasd a térded.Skacok baj van!!!!
Ma voltam majd 1 hónap eltelte után újratekerni. Nagyon light tempós 20km volt. A jobb térdem, viszont ugy néz ki még nem alkalmas ilyen mozgásra. Nem hiszem, hogy 24 óráson el tudok veletek indulni Arra gondoltam, hogy átadom a helyem Pitének és én mint csak szurkoló megyek ki hozzátok
Sorry hidjétek el nekem a legszarabb.