((és nekem ki kell mennem
és álmos vagyok. el fogok aludni mûvtöris filós 90 percben
na jó mára ennyi elég is lesz, sikerült jól leszerepelnem
bár ezt lehetne még überelni
no mindenkinek szép éjszakát(szép álmokat, rózsás csókokat)
na jó már tényleg sok lesz belõlem:o
ja, és boldog 2007/2008-as tanévet!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Kéremszépen nekem ma halaszthatatlan pótgumi ragasztanivalóm volt,meg amúgy is túledzettem magam.akkor Te miért nem voltál ma???
Milyen hidegben?ilyen hidegben??????
esõ után fehér vázzal?????
nem volt kedvem, inkább aludtam, korán van a fél hetes kelés
Lusták vagyunk bicót takarítani?
A 1/2 7 már fényes nappal.
Öjöm, bódottá'!
Minden van
Többieknek, megerõsítendõ cáfolandó hogy megéri-e:
Kb 150Km van a telóban, 65kg-s srác használta óvatosan (puding), még a kék gyri zsírt nyomja ki a teló, karcmentes. 12K, úgy hogy kap hozzá szípsíges 1"os nyakat is, sõõõõt, még egy rózsát is adok ajándékba
. Szerintem kihagyhatatlan ajánlat egy épp bejáratott újszerû szép fekete matt telóért, ami ha mindkét lábon ki van tekerve az elõfeszítés akkor még normálisan mozog is RG alatt (Kedvesem alatt is egy Capa van és magát meghazudtolóan jól mozog!)
:Dok.
én meg gõzerõvel keresem a szponzoraimat:D
aki szponzorálni szeretne, jelentkezzen!
biztos nem bánja meg!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
:Dok.
én meg gõzerõvel keresem a szponzoraimat:D
aki szponzorálni szeretne, jelentkezzen!
biztos nem bánja meg!
nem-e porosodik e ilyen ...
köszi.néztem.majd még megkérdezgetem, ki szeretne nekem ilyet venni ajándékba...(attól tartok túl sok lesz a jelentkezõ
)