Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jajj....

RG, légyszíves tájékozódj néha egy picitkét...
OKés, hogy azt az infót kaptam hogy 1"os a vázad (Szilárdot kérdeztem), de hogy azt modod hogy féktüske kell a Capara az már vicces :) / :(.
Tudod mi az a féktüske? Az amiben most 2 fényes csavar van a teló elején, oda csavarozod fel a V-féket. Igen, eszerint VAN rajta, és nincs eldugva. (Ez fájt kicsit...)

Az megy hogy egy 7 éves telsszkópot rax bele vagy egy fél éveset... döntsd el te, ill a többiek is szavazhatnak. 2001es Judy vs 2007es Capa, utóbbiban 150 kilcsi.
Most nem kezdem el hogynézd meg a perselyket (nem kapsz hozzá, tudom, volt Judy és akartam venni, ezért kellett cserélnem), 100% hogy ki van kopva. 20-25ig a teleszkópok ilyenek; nem tartósak, és nem is nagyon törekednek rá hogy legyen hozzá pótalkatrész. De ahogy érzed. Nyakat visszaveszem, no problem; másnem áll benne 2 ropim és a kóbor macskákat jóóól megdobálom vele :).

Szal tessék néha picit filózni is, nem csak csont nélkül bevenni akármi, akárki is mondja. Ui.: Lehet egy tippem hogy ki szerint volt átverés a Capa? Feltöltött kép
Nem olyannal jövök hogy az utolsó 2 szériás Capa már használható, meg hogy az Judy kemény (kérdezd Szilárdot/Schnelltomit/Hotmaatot, mikor túrán voltam velük),hogy egyik 2 lábon állítható elõfeszítéses-másik 1 lábon (akkor tippelj hogy melyiket tudod puhábbra, inkább a súlyodhoz valóra álíltani) meg technikai dolgok; csak hogy te is járj utána és gondolkozz is el rajtuk néha. Na; jó teleszkóposodást, akármelyi is lesz mindenesetre :) :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

és arról már írtál nekik, hogy nem az a nevem amit írtak???

Igen igen azt isírtam. :D

Ha már itt vagy akkor számíthatunk a sátradra meg a gázfõzõre a jelenléted mellett?

Persze, de nem a 3 személyest viszem, hanem a nagyobbat ami múltkor kint volt. A gázfözõt is felviszem.
Viszont szerintem nem leszek kint egész nap. Az azért már túl sok lenne nekem szívfájdításból.

Ja meg viszem a lámpámat is, meg viszek hozzá hátizsákot amibe az aksit lehet rakni. Viszont hozzatok müanyag gyorszárat, amivel fel lehet rakni a sisakra, meg elemet.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
és arról már írtál nekik, hogy nem az a nevem amit írtak???

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Ha már itt vagy akkor számíthatunk a sátradra meg a gázfõzõre a jelenléted mellett?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hy all
Írtam a sportaktívnak, hogy modosítsák a csapat nevezését. MX lett a CSK és felvetettem McPitét.

Sorry, hogy mostanság nem nagyon írogatok ide hozzátok, csak ezer+1 dolgom van és azt se tudom hol a fejem.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
camping szék sajna nincs.max Kecskéden pókhálók közt...de sztem ott sincs.:(
más?
vagy ha nagyon kell, próbálhatok szerezni( =kérni)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

hasznos?:Dnekünk garázsban van egy kibontatlan dobozban kemping zuhanyzó:D
fekete zacsi, felakasztod a fára, jön ki belõle egy csõ aztán pá:D:D:D
ha gondoljátok, elviszem Nektek!:)

Nem egészen ilyenre gondoltam. Én pl tavaly feletettem hogy viszek 2 kempingszéket és minenki jó ötletnek tartotta.
Nektek nincs kempingszéketek pl? Jól jönne még 1-2 db.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

RG! Ez a ki milyen cuccot tud hozni dolog úgy mûködik, hogy mindenki felhoz olyan dolgokat amik szerinte hasznosak lehetnek aztán a eldöntjük, hogy kellenek-e.

hasznos?:Dnekünk garázsban van egy kibontatlan dobozban kemping zuhanyzó:D
fekete zacsi, felakasztod a fára, jön ki belõle egy csõ aztán pá:D:D:D
ha gondoljátok, elviszem Nektek!:)

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

GM-nek országútija (is) van, eddig csak azzal láttam, gondolom tegnap is azzal ment, ilyenek arra is léteznek? :o

Szia !

Ilyenem nincs a Colnago-n, de"mudbalde"-os Ritchey fékpofákat használok.
Ez a betét elõtt egy kis "pengével" letolja a trutyit és a vizet.

Van MTB-mi is , de a rossz derekam miatt szanáltam.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jaaaaa, a Recon meg az említett Suntour XCM :). Húgom telójáról nincs több kép :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Tessékmondani emberek, megéri-e egy 150Km-t ment Capa a 10+2K-t (+2K a 1"os nyak, mert 1 1/8assal volt, és _ha_ vázat cserél vagy eladja a telót akkor megmarad neki az 1 1/8as nyak is)kép?
Újonnan 18+2K (bpn 17+2)...
11ért kapni Suntour XCO-t, húgomnak ilyet vettem 1 hónapja. Remek... megindulásához nagy erõ kell, de fékezésnél 5 centit bebólint... ééés incs benen 200 kilcsi és kotyog máris 55kg-os húgom alatt V-fékkel a perselynél :). Jó, nem volt neki rá több, és merevvillánál ez is jobb egy ideig :).

Szal kérdezném itt a többi népeket, hogy sztetek korrekt-e a Capa ennyiért vagy sem?! :prosze:

Én ebben a hozzászólásban lévõ linkrõl beszélek. A kép nekem nem húzza szét a fórumot. Csak nagy monitort kell használni;)

RG! Ez a ki milyen cuccot tud hozni dolog úgy mûködik, hogy mindenki felhoz olyan dolgokat amik szerinte hasznosak lehetnek aztán a eldöntjük, hogy kellenek-e.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nemtommirõl beszéltek; én amit linkeltem az a capa.jpg a saját tárhelyemrõl... és nem szélesebb a fórumnál ... screenshot?
http://mcpite.uw.hu/capascrsht.jpg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
papucsban is mehetsz, ha akarsz, vagy mezítláb, de a szöges pedál necces lehet mezítláb
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
és cipõ is kell?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ruhát hozz
kaját hozz
hálózsák is jó jöhet
bicót hozz
bukót hozz
amint írtam rövid ruhából legalább 2 garnitúrát és melegbõl is jól jöhet 1 plusz amiben mész éjjel.
jelzem én jóidõvel számolok!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
na ha kellene valamit vinnem 24h, ... akkor kérdezzétek meg, hogy tudok-e vinni, én meg majd megaszondom pontpontpont
:)

Pite széthúzta az oldalt:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

press F5

Attól még csak Reba meg Suntour van a képen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Pite egy kis zavar van a belinkelt képen. Én nem látok rajta Capat.

Más:Még a héten meg kéne beszélni, hogy hogyan jutunk el 24H-ra, ki mit tud hozni, mert én vasárnaptól péntekig nem biztos hogy netközelben leszek.
Hotmaat annak ellenére, hogy nem versenyzel, kölcsönadod nekünk a sátradat meg a gázfõzõt(palackot viszek), mert én pl számoltam velük.

press F5

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Õ az:
fékpofi:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
palackot én is elviszem!