Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
társulnék valakihez 4 kerekû jármûbe ha lehet, ha nem, akkor 2 keréken

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Ha tudod akkor döntsd el te melyik kell, melyik éri meg neked jobban.

Amúgy ki mivel akar 24H-ra felutazni? Szilárdot tudom hogy kocsival. Többiek?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

De nem tudod hogy a haver mire és meddig használta.

yes

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hol lenne, rajta van :)
Szép fényes csavarok is vannak benne... Múltkor benne volt így sztem most sem hiányzik belõle... csak nem flexelték le :D
http://mcpite.uw.hu/capa.jpg

Meg pláne ha benn van már RG bringájában akkor meg...
Amúgy milye, fincsibb a merevvilánál? Ha ilyen jóakaró a srác, azért még nézd meg hogy a mínusz jel fele vannak -e a gombok tekerve a telón, mindkettõt a kopp mínuszon legyen alattad. Hátha felkeményítéssel akar a Judy felé terelni :(

Ne húzzuk szét a fórumot ilyen böszme nagy képekkel.... köszöntem.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

nemnem.neki nem volt beépítve, csak megvette egyik haverjától annó, hátha jó lesz valamelyik bringájába...

De nem tudod hogy a haver mire és meddig használta.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Gondolom az õ Judyja akkor a dh pályát is megjárta néhányszor. Rock Shox tényleg jobb telókat gyárt mint az RST de ebben a kategóriában még lehet rosszabb.

nemnem.neki nem volt beépítve, csak megvette egyik haverjától annó, hátha jó lesz valamelyik bringájába...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Pite köszönöm az összefoglalót.;)
Ezek alapján szerintem Capa. Féktüske nem nagy összeg. Egyébként hol a féktüske belõle?

Judy az egyik ismerõsömé(had ne nevezzem nevén)de bringázni(dh) azt tud a gyerek...szal nem mondok rá semmi rosszat...õ rakta be a Capat, és próbált meggyõzni hogy az õ Judy jával jobban járnék...
nem tudom mi az igazság, de nagyon remélem, hogy a legjobb szándék vezérelte, mer ha nem, abból még szép kis bonyodalmak lehetnek...
mindenkinek minden világos?

Gondolom az õ Judyja akkor a dh pályát is megjárta néhányszor. Rock Shox tényleg jobb telókat gyárt mint az RST de ebben a kategóriában még lehet rosszabb.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Azt árulja el nekem valaki hogy az a Judy kitõl származik? Én egyfolytában olvasom a fórumot de most már nem tudom követni mikor mi történik ki mikor melyik telóra akar rábeszélni valakit. De részemrõl inkább Capa ha már van benne 1"-os nyak.

Judy az egyik ismerõsömé(had ne nevezzem nevén)de bringázni(dh) azt tud a gyerek...szal nem mondok rá semmi rosszat...õ rakta be a Capat, és próbált meggyõzni hogy az õ Judy jával jobban járnék...
nem tudom mi az igazság, de nagyon remélem, hogy a legjobb szándék vezérelte, mer ha nem, abból még szép kis bonyodalmak lehetnek...

mindenkinek minden világos?:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem tudom,'tõlem' a capa; és a judy-s úrról anynit tudok hogy szerinte azért _sem_ jó a capa mert ahhoz féktüskét is kell vennie RG-nek Feltöltött kép

50kg-os, sokat tekerõ hölgynek
1;150Km-t hasznlált, 2 lábon elõfeszítést állítható gyk új Capa...
2; vagy 2001es szinite biztos hogy minimum persely kopott 1 lábon állítható (keményke) Judy
volt a kérdés, a Judy tulaj szerint átvertem 10+2ért a capaval (18+2K vidéken újonnan, ez meg 150el kilcsivel gyk új, 65kgos srác használta eddig), és különbenis, féktüske is kellene pluszba a capara, úgyhoy ne azt vegye meg.
Volt Judym, a 75kgm alatt sem mozgott normálisan, perselynél meg bement a dzsuva és mindig dolgozta ott ki a koszt, ezzel csiszolva a beszúszót is. Igaz, 2001esen még gumiharang van :) - bár revülés esélyes...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Azt árulja el nekem valaki hogy az a Judy kitõl származik? Én egyfolytában olvasom a fórumot de most már nem tudom követni mikor mi történik ki mikor melyik telóra akar rábeszélni valakit. De részemrõl inkább Capa ha már van benne 1"-os nyak.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hozd akkor; úgyis útálom a kóbormacskákat :D
(Vagy Levinél otthagyod bizóban, vagy levásárolod vmire... zselére, térdmelegítõre, akármi.)

És nyugodtan olvass vissza, nem írtunk sokat, csak az idézetekkel tûnik soknak :prosze:. (De röviden nem én vagyok az egyetlen aki egy 6-7éves Judyt biztos nem rakna alád a T6os szinte zsír új Capa helyett, mert öreg, kopott, nem mozogna a súlyod alatt annyira sem mint a Capa - és fél max éven belül v-fékkel is annyira kotoygna hogy tuti csere érett lenne. Amellett hogy (nõi szempontokat is figyelembe véve) rusnya az õs Judy(gumiharang meg minden), míg a Capa szép, és matt feketében megy a vázadhoz :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
aszondom ááááááááááááá
kicsit sok ez má nekem...
nem olvastam végig ki miket írt, csak naggyából, és veszekedni sem akarok, stb
de az biztos hogy sok köcsög ember van.
akkor a nyak mehet vissza???

ja, és szeressük egymást:)

peace, flowers freedom, happiness

edit.meg van a válasz.és igen.attól az illetõtõl jött a sugallat, aki olyan szépen méltatta az Capat.most amugy jól megvagyunk a Capa-val, csak 1.fék nincs, és az illetõ aszondta, hogy kell oda valami cucc

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szerintem is; az én 75kgm alatt is elég soványan mozgott a Judym (szerencsére a J2 már jobban). És T5-T6 és TL (asszem ez van Kedvesemében) kivételesen normálisan mozog; bnõmében úgy mozog mint a Reconom!(Lehet hogy woman edition...) Jó, persze súlyba, útba, merevségben, csillapításbanan és állíthatóságban más a kettõ kicsit, de árban is...

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Jajj....

RG, légyszíves tájékozódj néha egy picitkét...
OKés, hogy azt az infót kaptam hogy 1"os a vázad (Szilárdot kérdeztem), de hogy azt modod hogy féktüske kell a Capara az már vicces :) / :(.
Tudod mi az a féktüske? Az amiben most 2 fényes csavar van a teló elején, oda csavarozod fel a V-féket. Igen, eszerint VAN rajta, és nincs eldugva. (Ez fájt kicsit...)

Az megy hogy egy 7 éves telsszkópot rax bele vagy egy fél éveset... döntsd el te, ill a többiek is szavazhatnak. 2001es Judy vs 2007es Capa, utóbbiban 150 kilcsi.
Most nem kezdem el hogynézd meg a perselyket (nem kapsz hozzá, tudom, volt Judy és akartam venni, ezért kellett cserélnem), 100% hogy ki van kopva. 20-25ig a teleszkópok ilyenek; nem tartósak, és nem is nagyon törekednek rá hogy legyen hozzá pótalkatrész. De ahogy érzed. Nyakat visszaveszem, no problem; másnem áll benne 2 ropim és a kóbor macskákat jóóól megdobálom vele :).

Szal tessék néha picit filózni is, nem csak csont nélkül bevenni akármi, akárki is mondja. Ui.: Lehet egy tippem hogy ki szerint volt átverés a Capa? Feltöltött kép
Nem olyannal jövök hogy az utolsó 2 szériás Capa már használható, meg hogy az Judy kemény (kérdezd Szilárdot/Schnelltomit/Hotmaatot, mikor túrán voltam velük),hogy egyik 2 lábon állítható elõfeszítéses-másik 1 lábon (akkor tippelj hogy melyiket tudod puhábbra, inkább a súlyodhoz valóra álíltani) meg technikai dolgok; csak hogy te is járj utána és gondolkozz is el rajtuk néha. Na; jó teleszkóposodást, akármelyi is lesz mindenesetre :) :prosze:

RG hatalmas tömege alatt, szerintem a Shock Shox nem nagyon mozogna.
Saját tapasztalat, volt szerencsém ilyen villához.
Elég megbízható, de kemény.
Az RST elég puha neki és jól is mozog (láthatóan).
Lekoccantani és felütni sem tudta eddig.

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Jajj....

RG, légyszíves tájékozódj néha egy picitkét...
OKés, hogy azt az infót kaptam hogy 1"os a vázad (Szilárdot kérdeztem), de hogy azt modod hogy féktüske kell a Capara az már vicces :) / :(.
Tudod mi az a féktüske? Az amiben most 2 fényes csavar van a teló elején, oda csavarozod fel a V-féket. Igen, eszerint VAN rajta, és nincs eldugva. (Ez fájt kicsit...)

Az megy hogy egy 7 éves telsszkópot rax bele vagy egy fél éveset... döntsd el te, ill a többiek is szavazhatnak. 2001es Judy vs 2007es Capa, utóbbiban 150 kilcsi.
Most nem kezdem el hogynézd meg a perselyket (nem kapsz hozzá, tudom, volt Judy és akartam venni, ezért kellett cserélnem), 100% hogy ki van kopva. 20-25ig a teleszkópok ilyenek; nem tartósak, és nem is nagyon törekednek rá hogy legyen hozzá pótalkatrész. De ahogy érzed. Nyakat visszaveszem, no problem; másnem áll benne 2 ropim és a kóbor macskákat jóóól megdobálom vele :).

Szal tessék néha picit filózni is, nem csak csont nélkül bevenni akármi, akárki is mondja. Ui.: Lehet egy tippem hogy ki szerint volt átverés a Capa? Feltöltött kép
Nem olyannal jövök hogy az utolsó 2 szériás Capa már használható, meg hogy az Judy kemény (kérdezd Szilárdot/Schnelltomit/Hotmaatot, mikor túrán voltam velük),hogy egyik 2 lábon állítható elõfeszítéses-másik 1 lábon (akkor tippelj hogy melyiket tudod puhábbra, inkább a súlyodhoz valóra álíltani) meg technikai dolgok; csak hogy te is járj utána és gondolkozz is el rajtuk néha. Na; jó teleszkóposodást, akármelyi is lesz mindenesetre :) :prosze:

Tényleg 1"-os neki.
De nam a villanyak, hanem a nyeregrúd !

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

tanultam hétfõi töri dogára, egész hétvégén meló... :( :(
mibõl maradtam ki már megint Rg és Pite?

A capa-s ajánlat méltatását már beszéltem veled; ill szerintem attól az illetõtõl jött a sugallatt hogy egy 2001es Judyt rakjon beinkább RG mint az új Capa-t... Feltöltött kép

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
már most töri érettségire készülünk.... ;)
õskorból csak úgy bemelegítés céljából :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hétfõ töri doga az de vicces :D
Basszus nálatok mi van a tanerõvel második héten egybõl dogával nyit. Igazi jófej lehet.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mibõl maradtam ki már megint Rg és Pite?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Szilád,kár,hogy már nem esett délután,pedig vártalak 17:00-kor egy Dunapartosra.:D
GT-Atee