Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. szeptember 07. - 15:59

Írta 2007. szeptember 07. - 15:48

Amúgy ki mivel akar 24H-ra felutazni? Szilárdot tudom hogy kocsival. Többiek?
Írta 2007. szeptember 07. - 15:42

Írta 2007. szeptember 07. - 15:42

Szép fényes csavarok is vannak benne... Múltkor benne volt így sztem most sem hiányzik belõle... csak nem flexelték le

http://mcpite.uw.hu/capa.jpg
Meg pláne ha benn van már RG bringájában akkor meg...
Amúgy milye, fincsibb a merevvilánál? Ha ilyen jóakaró a srác, azért még nézd meg hogy a mínusz jel fele vannak -e a gombok tekerve a telón, mindkettõt a kopp mínuszon legyen alattad. Hátha felkeményítéssel akar a Judy felé terelni

Ne húzzuk szét a fórumot ilyen böszme nagy képekkel.... köszöntem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 07. - 15:40

De nem tudod hogy a haver mire és meddig használta.nemnem.neki nem volt beépítve, csak megvette egyik haverjától annó, hátha jó lesz valamelyik bringájába...
Írta 2007. szeptember 07. - 15:37

nemnem.neki nem volt beépítve, csak megvette egyik haverjától annó, hátha jó lesz valamelyik bringájába...Gondolom az õ Judyja akkor a dh pályát is megjárta néhányszor. Rock Shox tényleg jobb telókat gyárt mint az RST de ebben a kategóriában még lehet rosszabb.
Írta 2007. szeptember 07. - 15:27

Ezek alapján szerintem Capa. Féktüske nem nagy összeg. Egyébként hol a féktüske belõle?
Gondolom az õ Judyja akkor a dh pályát is megjárta néhányszor. Rock Shox tényleg jobb telókat gyárt mint az RST de ebben a kategóriában még lehet rosszabb.Judy az egyik ismerõsömé(had ne nevezzem nevén)de bringázni(dh) azt tud a gyerek...szal nem mondok rá semmi rosszat...õ rakta be a Capat, és próbált meggyõzni hogy az õ Judy jával jobban járnék...
nem tudom mi az igazság, de nagyon remélem, hogy a legjobb szándék vezérelte, mer ha nem, abból még szép kis bonyodalmak lehetnek...
mindenkinek minden világos?
Írta 2007. szeptember 07. - 15:23

Azt árulja el nekem valaki hogy az a Judy kitõl származik? Én egyfolytában olvasom a fórumot de most már nem tudom követni mikor mi történik ki mikor melyik telóra akar rábeszélni valakit. De részemrõl inkább Capa ha már van benne 1"-os nyak.
Judy az egyik ismerõsömé(had ne nevezzem nevén)de bringázni(dh) azt tud a gyerek...szal nem mondok rá semmi rosszat...õ rakta be a Capat, és próbált meggyõzni hogy az õ Judy jával jobban járnék...
nem tudom mi az igazság, de nagyon remélem, hogy a legjobb szándék vezérelte, mer ha nem, abból még szép kis bonyodalmak lehetnek...
mindenkinek minden világos?

Írta 2007. szeptember 07. - 15:14

50kg-os, sokat tekerõ hölgynek
1;150Km-t hasznlált, 2 lábon elõfeszítést állítható gyk új Capa...
2; vagy 2001es szinite biztos hogy minimum persely kopott 1 lábon állítható (keményke) Judy
volt a kérdés, a Judy tulaj szerint átvertem 10+2ért a capaval (18+2K vidéken újonnan, ez meg 150el kilcsivel gyk új, 65kgos srác használta eddig), és különbenis, féktüske is kellene pluszba a capara, úgyhoy ne azt vegye meg.
Volt Judym, a 75kgm alatt sem mozgott normálisan, perselynél meg bement a dzsuva és mindig dolgozta ott ki a koszt, ezzel csiszolva a beszúszót is. Igaz, 2001esen még gumiharang van

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 07. - 15:07

Írta 2007. szeptember 07. - 14:08

(Vagy Levinél otthagyod bizóban, vagy levásárolod vmire... zselére, térdmelegítõre, akármi.)
És nyugodtan olvass vissza, nem írtunk sokat, csak az idézetekkel tûnik soknak :prosze:. (De röviden nem én vagyok az egyetlen aki egy 6-7éves Judyt biztos nem rakna alád a T6os szinte zsír új Capa helyett, mert öreg, kopott, nem mozogna a súlyod alatt annyira sem mint a Capa - és fél max éven belül v-fékkel is annyira kotoygna hogy tuti csere érett lenne. Amellett hogy (nõi szempontokat is figyelembe véve) rusnya az õs Judy(gumiharang meg minden), míg a Capa szép, és matt feketében megy a vázadhoz

Írta 2007. szeptember 07. - 13:58

kicsit sok ez má nekem...
nem olvastam végig ki miket írt, csak naggyából, és veszekedni sem akarok, stb
de az biztos hogy sok köcsög ember van.
akkor a nyak mehet vissza???
ja, és szeressük egymást:)
peace, flowers freedom, happiness
edit.meg van a válasz.és igen.attól az illetõtõl jött a sugallat, aki olyan szépen méltatta az Capat.most amugy jól megvagyunk a Capa-val, csak 1.fék nincs, és az illetõ aszondta, hogy kell oda valami cucc
Írta 2007. szeptember 07. - 12:27

Írta 2007. szeptember 07. - 11:57

RG hatalmas tömege alatt, szerintem a Shock Shox nem nagyon mozogna.Jajj....
RG, légyszíves tájékozódj néha egy picitkét...
OKés, hogy azt az infót kaptam hogy 1"os a vázad (Szilárdot kérdeztem), de hogy azt modod hogy féktüske kell a Capara az már vicces/
.
Tudod mi az a féktüske? Az amiben most 2 fényes csavar van a teló elején, oda csavarozod fel a V-féket. Igen, eszerint VAN rajta, és nincs eldugva. (Ez fájt kicsit...)
Az megy hogy egy 7 éves telsszkópot rax bele vagy egy fél éveset... döntsd el te, ill a többiek is szavazhatnak. 2001es Judy vs 2007es Capa, utóbbiban 150 kilcsi.
Most nem kezdem el hogynézd meg a perselyket (nem kapsz hozzá, tudom, volt Judy és akartam venni, ezért kellett cserélnem), 100% hogy ki van kopva. 20-25ig a teleszkópok ilyenek; nem tartósak, és nem is nagyon törekednek rá hogy legyen hozzá pótalkatrész. De ahogy érzed. Nyakat visszaveszem, no problem; másnem áll benne 2 ropim és a kóbor macskákat jóóól megdobálom vele.
Szal tessék néha picit filózni is, nem csak csont nélkül bevenni akármi, akárki is mondja. Ui.: Lehet egy tippem hogy ki szerint volt átverés a Capa?
Nem olyannal jövök hogy az utolsó 2 szériás Capa már használható, meg hogy az Judy kemény (kérdezd Szilárdot/Schnelltomit/Hotmaatot, mikor túrán voltam velük),hogy egyik 2 lábon állítható elõfeszítéses-másik 1 lábon (akkor tippelj hogy melyiket tudod puhábbra, inkább a súlyodhoz valóra álíltani) meg technikai dolgok; csak hogy te is járj utána és gondolkozz is el rajtuk néha. Na; jó teleszkóposodást, akármelyi is lesz mindenesetre:prosze:
Saját tapasztalat, volt szerencsém ilyen villához.
Elég megbízható, de kemény.
Az RST elég puha neki és jól is mozog (láthatóan).
Lekoccantani és felütni sem tudta eddig.
Írta 2007. szeptember 07. - 11:52

Tényleg 1"-os neki.Jajj....
RG, légyszíves tájékozódj néha egy picitkét...
OKés, hogy azt az infót kaptam hogy 1"os a vázad (Szilárdot kérdeztem), de hogy azt modod hogy féktüske kell a Capara az már vicces/
.
Tudod mi az a féktüske? Az amiben most 2 fényes csavar van a teló elején, oda csavarozod fel a V-féket. Igen, eszerint VAN rajta, és nincs eldugva. (Ez fájt kicsit...)
Az megy hogy egy 7 éves telsszkópot rax bele vagy egy fél éveset... döntsd el te, ill a többiek is szavazhatnak. 2001es Judy vs 2007es Capa, utóbbiban 150 kilcsi.
Most nem kezdem el hogynézd meg a perselyket (nem kapsz hozzá, tudom, volt Judy és akartam venni, ezért kellett cserélnem), 100% hogy ki van kopva. 20-25ig a teleszkópok ilyenek; nem tartósak, és nem is nagyon törekednek rá hogy legyen hozzá pótalkatrész. De ahogy érzed. Nyakat visszaveszem, no problem; másnem áll benne 2 ropim és a kóbor macskákat jóóól megdobálom vele.
Szal tessék néha picit filózni is, nem csak csont nélkül bevenni akármi, akárki is mondja. Ui.: Lehet egy tippem hogy ki szerint volt átverés a Capa?
Nem olyannal jövök hogy az utolsó 2 szériás Capa már használható, meg hogy az Judy kemény (kérdezd Szilárdot/Schnelltomit/Hotmaatot, mikor túrán voltam velük),hogy egyik 2 lábon állítható elõfeszítéses-másik 1 lábon (akkor tippelj hogy melyiket tudod puhábbra, inkább a súlyodhoz valóra álíltani) meg technikai dolgok; csak hogy te is járj utána és gondolkozz is el rajtuk néha. Na; jó teleszkóposodást, akármelyi is lesz mindenesetre:prosze:
De nam a villanyak, hanem a nyeregrúd !
Írta 2007. szeptember 06. - 21:58

tanultam hétfõi töri dogára, egész hétvégén meló...
![]()
![]()
mibõl maradtam ki már megint Rg és Pite?
A capa-s ajánlat méltatását már beszéltem veled; ill szerintem attól az illetõtõl jött a sugallatt hogy egy 2001es Judyt rakjon beinkább RG mint az új Capa-t...

Írta 2007. szeptember 06. - 20:29

õskorból csak úgy bemelegítés céljából

Írta 2007. szeptember 06. - 20:28

tanultam hétfõi töri dogára, egész hétvégén meló...
![]()
![]()
Hétfõ töri doga az de vicces

Basszus nálatok mi van a tanerõvel második héten egybõl dogával nyit. Igazi jófej lehet.
Írta 2007. szeptember 06. - 20:07

mibõl maradtam ki már megint Rg és Pite?

Írta 2007. szeptember 06. - 19:53