Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. szeptember 14. - 20:46

Írta 2007. szeptember 14. - 20:44

már szétszereltem az család összes tagjának összes bringájának összes fékét, de mind ugyan olyan.azt nem lehet kiszedni.amugy nem tudom hogy nézne ki, ha ki lehetne...
Írta 2007. szeptember 14. - 20:42

Írta 2007. szeptember 14. - 20:39

azt adok.
hosszabbító van.
kaját viszek zsemlét, fasírtot, sajtot, szószos tésztát 1-t, de lehet reggel veszek mégegyet.
ja viszek balaton szeletet

mit vegyek reggel még?
csak tüske kell neki

Most akkor a merevvillában van a másik tüske vagy mi van?
Pite! Mivel nem Szilárdékkal megyünk így M1-es lesz.

Reconban van tüsi, de jobb lenne ha nem kölcsitüskét vadásznánk hanem rögtön a sajátja menne bele.
Elõzõ villád ott van helyszínen? Abból másnem átraknánk, pláne ha szerszám is akad. Másnem lemondom a vezetést ha ezen múlik ...
Vagy Hootmatot kérjük meg hogy hozzon ha jön ki? De akkor RG&Szilárd vállalja hogy minden megvan azon kívûl?!
Kicsilány máskor hamarbb kérdezz rá ilyenre ha úgy gondolod hogy van ilyenem... (mert akkor elmegyek boltba és lesz... de így ilyen késõn... meg ennyi ideig elsõ fék nélkül közlekedni... pfff.)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 14. - 20:34

baz:Dés neuzerék a márc. 15 úton miko nyitnak?
ill ha valaki tud segíteni, csörgessen meg, visszahívom!sürgõs:Dbár nem vicces...

Írta 2007. szeptember 14. - 20:24

RG gyorszáras az elsõ kereked?
Írta 2007. szeptember 14. - 20:07

van pótbelsõ
Pite! akkor hozol nekem fék tüskét ugye?!(1 db-t)
Mx! akkor 8:30 a Szüv parkolójában?vagy a posta mögöttiben?
((mit fogok itthon hagyni??))
RG; ezt péntek este mondod nekem?
Én már 1 éve nem használok vféket, és tüsi mindig a telóban volt; ezért is nem kerestem. Ha tegnap szólsz veszek; de most nem tudok.
De át tudnánk rakni... de nem értem hogy ezt korábban miért nem orvosoltad...
Max szerezz szersdzámot és becuccoláskor hama' átdobjuk. De ezt nagyon nem most kellett volna...
Jobbat mondok: Nem tudom mikor nyit Levi, többiek megmondják, szatiyba minden fékcuccod belerakod, elmész, összerakja, ami kell azt adja pluszba (kb 500Ftból meglesz). Az biztos...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 14. - 19:58

Legyen inkább Szüv. Azt hagyod otthon amit nem hozol magaddal.van pótbelsõ

Viszek házisütit. Kicsit selejtes lett, de azért ehetõ.

Írta 2007. szeptember 14. - 19:42

Írta 2007. szeptember 14. - 15:56

Írta 2007. szeptember 14. - 15:32

De RG azért vehet pótbelsõt nyugodtan, hisz mindig jobb 5-10percet késni mint órákat tolnia biciklit, akármerre is megy...
Írta 2007. szeptember 14. - 15:22

Valaki tud hozni hosszabbítót/elosztót? Mert akkor viszem az elektromos hûtõtáskát. Abban lehet kaját tárolni.
Nálam lesz 1 pótbelsõ meg rengeteg folt. Szóval ha nem csinál valaki nagy galibát akkor nem lesz szükség sok pótbelsõre.
Írta 2007. szeptember 14. - 13:12

Ma még nem fogsz tudni. Mi tavaj felmentünk elözõ nap este és nem volt még semmi a pályát se tudtuk végigjárni rendesen, mert volt ahol nem volt kiszalagozva.
Írta 2007. szeptember 14. - 12:07

Írta 2007. szeptember 13. - 21:53

de mindenesetre vílágitsd ki magad mint a karácsonyfa mert az erdõlakók vonzzák a puskás embereket is, és néha hamarabb lõnek mint gondolkodnak....Jaaa, majd elfeljtettem:
6 után NE MENJTEK AZ ERDÕBE!!!
Múltkor mondták hogy szarvasbõgés meg minden, de már tavaly is voltam kinn ilyenkor meg 1 hónapja mondták , mondom nyomok egy laza kört.
10 õzi, 15 szarvas (nagyok mint állat, 1-1,5méteres agancsok :eek:), borz, vaddicnó...
Szarvasbõgés elég durva surroundban, még lejtõn is 150 volt a pulzosom :S.
Nem paráztak, inkább kíváncsiak voltak, 5-6 méterre kellett megközelíteni õket hogy odébb menjenek... pedig dúdoltam, fütyültem, mindent csináltam hogy halljanak idõben, még a lámpát is villogóra raktam - bár ahogy elnéztem az t inkább megcsodálták mint megijedtek tõle, pedig van fénye a Myo XPnek villogón...
Sátrat akkor ne vigyek csak polifoam+hulla...õõõ hálózsák?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való